Re: Міжнародне посвідчення водія
ГАИ про*бало базу водительских удостоверений...
Це правда?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Міжнародне посвідчення водія
ГАИ про*бало базу водительских удостоверений...
Це правда?
M@d)|(@xed написав:ГАИ про*бало базу водительских удостоверений...
Це правда?
По моим сведениям да. Возможно частично.
Всем здра
Поменял в апреле 2018 старое водит удостоверение (красненькое безсрочное) на синенькое сроком до 2048г. был заграницей на авто, никто их и не спрашивал. только всех интересовал тех паспорт.
Да мысль может и правильная новое гаи про*** базу удостоверений. ИМХО
Презентували мобільний додаток Дія. Зараз у застосунку доступні водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу
Моє водійське від 07.2012 з кінцевою датою і... болт - нема документів в додатку е-посвідчення! Тлг бот порадив отримати нове, а це 201+300(мед.довідка)грн. Лісом таку державу в смартфоні, якщо вони звести бази не можуть. Люди в ФБ пишуть, що неба документів і при даті видачі 02.2013
оє водійське від 07.2012 з кінцевою датою і... болт - нема документів в додатку е-посвідчення! Тлг бот порадив отримати нове, а це 201+300(мед.довідка)грн. Лісом таку державу в смартфоні, якщо вони звести бази не можуть. Люди в ФБ пишуть, що неба документів і при даті видачі 02.2013
А я себя нашел. Но я менял права (СССР-овские) на более новые в 13 году чтобы в аренду авто брать в забугорье. Но фотка НЕ с прав, а помему с Загран паспорта взята:) Но и Рено и права мои есть. Жаль что нельзя сведетельство регистрации другой машины добавить. Например если машина на жене. Было бы удобно но пишут что пока такого нет. Тогда не нужно было бы возить все время с собой бумажки. Возможно появиться возможность в Кабинете Водителя добавить документы. Было бы не плохо. Иначе ножками только в МВД идти наверное
В мене Посвідчення водія ще ламіноване 2004 року. В додаток підтяглося, фотка теж із Загран. паспорта.
От буде хохма, коли зупинять поліцаї, а в телефоні сяде батарея або не буде звязку з програмою!))))
Так в машині є зарядне, а дані додаток зберігає на самому смартфоні і працює в офлайн режимі.
Так в машині є зарядне, а дані додаток зберігає на самому смартфоні і працює в офлайн режимі.
Зарядка есть, интернет есть, в приложении сохраняется, а в базе у инспектора нет. Так ведь было с электронными полисами. И ему(инспектору) было абсолютно всёравно, что там у Вас на смартфоне и в базе МТСБУ.
В мене Посвідчення водія ще ламіноване 2004 року. В додаток підтяглося, фотка теж із Загран. паспорта.
«Не верю!» Станиславский.
Скрізь пишуть, що підтягуються не пізніше 2013 чи то 2014. Покажіть скріншот плз і фото посвідчення(замалювати можна конф.інфо: ПІБ, etc) - через зеркало можна зробити фронтальною камерою )
Аналогично
Скриншоты на смартфоне в "дие" сделать невозможно.
Доречі, а та стара книжечка зразка 2002 року? Уже що не дійсна? десь далі? якщо міняти на нові. То всі категорії перенесуть?
Доречі, а та стара книжечка зразка 2002 року? Уже що не дійсна?
У мене 80-го
dorogobid написав:В мене Посвідчення водія ще ламіноване 2004 року. В додаток підтяглося, фотка теж із Загран. паспорта.
Скрізь пишуть, що підтягуються не пізніше 2013 чи то 2014. Покажіть скріншот плз і фото посвідчення(замалювати можна конф.інфо: ПІБ, etc) - через зеркало можна зробити фронтальною камерою )
Не можу вставити фото, тому відправив gatuno, і Migen, у ПП
права(ламинированные) выданы 31.07.2013 в приложении есть (фото с загранпаспорта).
dorogobid, Спасибо.
Установил, приложение - результатов 0. Удалил.
Головне, що Ви установили положення, та зі всім погодились! Вчи вчи одні двійки
Поддержу. Думаю, не стоит пока связываться с этой программой.
ДІЯ: електронні повістки призовникам
https://www.ukrmilitary.com/2020/02/e-povistka.html
lukis написав:Поддержу. Думаю, не стоит пока связываться с этой программой.
че?
ну так хакеры кругом
P.S. лет 10 назад мой кум через приват24 комуналку боялся оплачивать. Вдруг все деньги украдут.
Чем меньше государство о вас знает, тем лучше (Только давайте без крайностей)
Чем меньше государство о вас знает, тем лучше (Только давайте без крайностей)
Только причем тут "Дія" ? В приложение вы никакие документы не загружаете. Данные приложение берет с реестров в которых УЖЕ есть ваши данные.
Приложение на смартфоне никаких прав не требует (ни gps, ни телефонную книгу). Из разрешений которые требует приложение:
1. Доступ к сетевым подключениям (а как оно иначе будет соединяться с сервером?)
2. Показ уведомлений.
Всё.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Міжнародне посвідчення водія
Згенеровано за 0.218 секунд(и), виконано 94 запитів