Vader написав:Если это просто членство в ГК - то председатель меняет имя собственника во внутренних документах кооператива, выдает членскую книжку и на том конец.
зі мною так само було; прийшли до голови коопа, розрахувався з продавцем, голова змінив хазяїна гаражу, видав мені членський квиток. сплю спокійно й не парюсь. вже зробив ремонт.
така у нас склалася в коопі практика. зара я є членом Правління коопу (а викупив гараж у 2013-му) і напевно знаю, шо таким чином вже змінилося більше десятка володарів гаражів.
Vader написав:Если гараж оформлен, как недвижимость (приватизирован), то как с любой недвижимостью - нотариус, договор купли-продажи, налоги, получение акта собственности.
гадаю, шо так.
забув ше один нюанс: перед купівлею не забудьте звірити у присутності голови кооперативу покази усіх наявних лічильників, наявність пломб, відсутність заборгованості продавця по цим статтям. бо "бивалі случаі" аж на цілих 6300 грн... а потім покупець бігав до Правління кооперативу та плакався. але ж Статут є Статут...
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-02-14 21:24:53[/merge_posts_bbcode]
sdj387jsd написав:Переоформіть в будинок,
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-02-14 21:26:53[/merge_posts_bbcode]
Vader написав: порядок регистрации прописан в Уставе,
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-02-14 21:28:36[/merge_posts_bbcode]
Vader написав: а документы хранятся где-то там в правлении
у сейфі, там, де й печатка установи.
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-02-14 21:32:45[/merge_posts_bbcode]
Evgenий написав: Земля ж под ним не приватизирована
вона видана райкомом у безстрокове користування (вказується загальна площа, адреса). на це все кооп має відповідні документи. у нас так.
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-02-14 21:40:48[/merge_posts_bbcode]
Yanus написав:т.е приватизировать гараж не имеет особо смысла?
все залежить від дуже великої кількості місцевих нюансів. у моєму випадку: абсолютно не парюсь і навіть не думаю!
ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
0