Тема: Куплю Duster
Вітаю, друзі!
Тема не зовсім про Логан, перепрошую. Але близька.
Коротше, шукаю Дастера, повний привід і бензиновий. Якщо хтось має такого на прикметі - маякніть.
Дякую!
MPS3 2018(19) 2,4л МКПП
Sandero Stepway 2015(16) 1,6л АКПП
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю Duster
Вітаю, друзі!
Тема не зовсім про Логан, перепрошую. Але близька.
Коротше, шукаю Дастера, повний привід і бензиновий. Якщо хтось має такого на прикметі - маякніть.
Дякую!
Чому не з Європи? І дешевше і наших доріг не бачила.
Чому не з Європи? І дешевше і наших доріг не бачила.
Та... нема таких "гонщиків", яким би я довіряв. Все що привозили - мало приховані недоліки, про які ті 3,14-дараси знали, але не сказали. То ж шукаю "клубну" машину.
Ще забув сказати в попередньому повідомленні - потрібна машинка з автоматом. Щоб дружина могла їздити.
Та... нема таких "гонщиків", яким би я довіряв.
можу дати свого, вже 4 машини в родину пригнав, машина везеться під клієнта, все обговорюєте, домовляєтесь і він починає шукати. скидує посилання де видно і стан і пробіг. гнав не тільки мені, але і двом співробітникам, і навіть двом людям з нашого форума, всі залишились задоволені вроді.
коротше, якщо цікаво набирай все розкажу.
Хлопці, я тут трохи передумав... Мабуть краще замість Дастера, я б купив Степвея з АКПП. Щоб дружина могла їздити.
Але нічого не знаю про надійність реношних "автоматів", що ставлять на Степвеї. Якщо хтось має свій досвід, чи чув мо щось - поділіться.
Дякую!
Пи.Си. Не знайшов на форумі теми про АКПП...
Але нічого не знаю про надійність реношних "автоматів", що ставлять на Степвеї. Якщо хтось має свій досвід, чи чув мо щось - поділіться.
Робот однодисковий ГОВНО! А класичний автомат, багато пишуть про ламучість, це про старі. На нові сандеро/логан тільки говені однодискові ставлять. Тому нема сандеро/логана на АКПП. дастер/каптур на двухдисковому роботі, напевно саме доступніше із АКПП. У рено.
Хлопці, я тут трохи передумав...
краще би ви передумали електронну пошту на московії тримати.
Grey, в этой теме ответы на все ваши вопросы
https://www.logan.in.ua/forum/topic1885 … hroad.html
Grey,
Владели степвей с робот однодисковый.
Пришлось избавиться,
Да он дешевле , но лучше взять другое иначе попандос.
Надёжно только с двухдисковым это Дастер, каджар или Меган.
Или другие авто с классическим АКПП айсин.
Был еще поло седан с акпп это из недорогих
Grey написав:Хлопці, я тут трохи передумав...
краще би ви передумали електронну пошту на московії тримати.
У мене пошта вже давно-давно на ГМайлі. Не панікуйте.
Просто я коли продав свого Логана, то давно не заходив на форум.
Зараз зміню тут в настройках пошту.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-02-19 13:10:04[/merge_posts_bbcode]
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-02-19 13:13:23[/merge_posts_bbcode]
Grey написав:Але нічого не знаю про надійність реношних "автоматів", що ставлять на Степвеї. Якщо хтось має свій досвід, чи чув мо щось - поділіться.
Робот однодисковий ГОВНО! А класичний автомат, багато пишуть про ламучість, це про старі. На нові сандеро/логан тільки говені однодискові ставлять. Тому нема сандеро/логана на АКПП. дастер/каптур на двухдисковому роботі, напевно саме доступніше із АКПП. У рено.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-02-19 13:14:18[/merge_posts_bbcode]
Grey,
Владели степвей с робот однодисковый.
Пришлось избавиться,
Да он дешевле , но лучше взять другое иначе попандос.Надёжно только с двухдисковым это Дастер, каджар или Меган.
Или другие авто с классическим АКПП айсин.
Был еще поло седан с акпп это из недорогих
Але ж ніби на Степвеї з мотором 1,6л 16кл ставлять гідротрансформаторні АКПП. Нє?
Але ж ніби на Степвеї з мотором 1,6л 16кл ставлять гідротрансформаторні АКПП. Нє?
В Украине таких не продают уже очень давно... Или речь про б/у?
Grey написав:Але ж ніби на Степвеї з мотором 1,6л 16кл ставлять гідротрансформаторні АКПП. Нє?
В Украине таких не продают уже очень давно... Или речь про б/у?
Авжеж, БУ.
Grey,
Если б. У и есть гидротрансформатор то можно.
Если пробег не большой
Если пробег не большой
Б/у та невеликий пробіг = заматаний пробіг - навіть до гадалки ходити не треба, та тим паче гадалку з собою брати
AL-4 и его "рестайл" для Логана не самые удачные гидротрансформаторы... Погуглите... Глюков со сцеплением, как у Easy-R, конечно не будет, но своего головняка там хватает!
Ставили, но тоже не самое удачное приобретение. Древняя 4-ступенчатая коробка и непомерный аппетит у авто.
Мабуть краще замість Дастера, я б купив Степвея з АКПП. Щоб дружина могла їздити
Купіть краще щось більш пристойне та безпечне! Якщо така любов до Рено, то Меган, наприклад
більш пристойне та безпечне!
Та майже кругом, така сама фольга. Екологія понад безпечності. Якщо кузова нормальні робити то це більше матеріалу та вага. А більше ваги таскати то уже небезпечно. Більше викидів..
Grey написав:Мабуть краще замість Дастера, я б купив Степвея з АКПП. Щоб дружина могла їздити
Купіть краще щось більш пристойне та безпечне! Якщо така любов до Рено, то Меган, наприклад
Хм... Якби ж то так легко було, то купив би. Якщо мотор нормальний - то ось АКПП хренова, якщо "автомат" нормальний - то мотор одноразовий. Або ж пузотьорки асфальтові, для села непридатні... Нема нормальних варіантів...
Якщо щось знаєте, то рекомендуйте.
Великої якоїсь "любові" до Рено нема, просто враження від Логана лишилися позитивні - надійний коник був.
Пи.Си. У мене то є "бобік" японський, на ручці. Треба ще дружині машинку якусь купити.
Та майже кругом, така сама фольга.
Та до чого тут фольга? Ну тонкий метал зараз у всіх. Але ж ще є системи активної та пасивної безпеки, які виробники типа Дачія лише останнім часом помітили.
ТС шукає не нову автівку - тому який сенс брати Дачію???
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-02-19 17:50:37[/merge_posts_bbcode]
Якщо щось знаєте, то рекомендуйте.
Емммм, бюджет би почути. Та побажання або вимоги.
Якщо мотор нормальний - то ось АКПП хренова
У Меганов с дизелем идёт EDC - двухдисковый робот, что совсем другое дело по сравнению с однодисковым у Логанов!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-02-19 17:52:31[/merge_posts_bbcode]
Ну от щось подібне на Степвей, чи Дастер, плюс-мінус 10К, з АКПП (гідротрансфоматор). Компактне, більш-менш сучасне, щоб пузом чи бамперами за дорогу не чиркало, що можна було за кремом сидіти, а не напів-лежати, щоб можна було зайти і вийти, а не "виколупуватися" з машини. Щоб мотор не вкляк через 50-100 ткм. (бо ж БУ). Багажника не потрібно.
Ніби всьо.
sdj387jsd,
Если автомат.
То там пробег можно точно проверить.
В акпп не скрутишь
плюс-мінус 10К, з АКПП (гідротрансфоматор)
Вибір - нереально величезний! І все одно не розумію сенс дивитись в бік логана та його похідних!
Шкода (тільки на Фабія і не рахіт), Тойота Ауріс, ФВ (не полуседан), Меган хетч, Пиж 308 та десятки інших варіантів, які на 10 голів вищі по всіх параметрах за дачію
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-02-19 18:09:08[/merge_posts_bbcode]
В акпп не скрутишь
Поверь, скрутишь. Было бы желание. Есть спецы
В акпп не скрутишь
Ага Чим більше цьому вірити, тим більше ефективною буде процедура ...
Та до чого тут фольга? Ну тонкий метал зараз у всіх. Але ж ще є системи активної та пасивної безпеки, які виробники типа
Пофіг, що в середину гроб-консерви не став, це все-рівно гроб-консерва. Вам як краще, з подушками чи без, у корпусі зім'яло? Чи Вам як краще з подушками чи без, корпус повністю розірвало? Мені здається це однакові речі тільки питання ціни інше...Ну і самовнушення безпеки...
Тай з ремінями, це теж ще не зрозуміло як караще ще, пристібатись чи ні. При дрібних так краще пристібатись. А ось десь на трасі...без ременя є ще шанс вилетіти.....а з ремінем всерівно гроб консерва. Хоча так на трасі з пасажирами обов'язково потрібно пристібатись, якщо на швидкості, все-рівно задніх пасажирів не врятує. А не дай боже вилетиш та зостанешся живим, та на візочку вже життя жаліти....то краще відразу..зі всіма..
Тому пам'ятайте, що ви не тільки за своє, чи близьких - а інших життів у відповіді на які можете вилетіти. І це перше що повинно Вами керувати....Ну це так щось я про те про що краще не говорити заговорив. І не тіште себе ілюзіями про безпечність авто.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю Duster
Згенеровано за 0.183 секунд(и), виконано 89 запитів