Yanus написав:1) банальное он расположен в центре города,
Закривати нафіг однозначно, дивно що його там взагалі відкрили. Тих два "тубіки", що закрили в нас взагалі мали ідеальне розташування - перший в нашому райцентрі був практично за містом, відділений від нього невеликим сосновим лісом. Одноповерхова споруда без суцільного коридору з багатьма блоками з окремими входами. Там в 80-х колись лікувавсь мій батько, то доводилось бувати. Другий закритий в сусідньому райцентрі. Всередині приміщення не був, бачив здалеку - старовинний панський маєток, оточений великим парком із чималим ставком.
Yanus написав: с высокими дверями окнами и... узкими лестницами и корридорами. т.е. заходя в этот 2-х этажный с подвалом дом, вы попадает в узкое пространство
ймовірно що і там так само.
Yanus написав: и еще - реально опасна открытая форма туберкулеза. эта болезнь ранее называлась болезнью бедных - там где плохое питание! эта палочка в легких образует туберкулез если вы имеете плохой иммунитет (с рождения или плохое питание или резкое ослабление другой болезнью)
Я перебрав у пам'яті тих, кого я знав що вони померли від туберкульозу - всі вели спосіб життя специфічний - зловживали спиртним, від лікування відмовлялись.
Yanus написав:будем здоровы!
Дав би Бог!
Dacia Logan MCV 1.6 к7м 2007р
0