Re: Просто шутка (юмор, смешное видео и т.д.)
Ford Ranger Т7, 2018, 2,2 дизель, темно-красный
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Просто шутка (юмор, смешное видео и т.д.)
Сторінки Назад 1 … 341 342 343 344 345 … 368 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Есть и такой вариант...
Есть и такой вариант...
Одного разу приїхав з триденних змагань. Скинув рюкзак і завалився спати. Прокидаюсь від того, що жінка трясе, тиче мені блискучу упаковку і тихим криком кричить :"ЩО ЦЕ ТАКЕ???!!!!" Це були пластини від комарів. Хороша річ - перед тим як лягати спати підпалив пластину, загасив полум'я ,вона почина диміти, кровососи розбігаються, закрив москітну сітку в палатці і спокійно до ранку можна спати. Я їх тоді привіз додому бо не використав - були досить холодні ночі і комарів не було. Я і ляпнув зпросоння : "Не користувавсь. І так холодно було". Жінка закотила істерику... Виявляється, вона почала розпаковувати рюкзак. Натрапила на блискучу упаковку трьох якихось продовгуватих предметів ,ще й на кожній пластині напис "Ніжний захист". Відразу ж "здогадалась" що це за захист і від чого. Ну і виникли запитання Довго потім сміялись
Вітаю чоловіків, із пережитим 8-м березням. Розумію, заради Ваших інших половинок, вчора випити таку кількість спиртного, та потім до ранку шататись, та кричати, горланити, як когось Ви там любите. чи яка Вона є, це дійсно героїчний подвиг!
Вот и кончились букеты,
СМС, понты, конфеты,
Поздравленья, пожеланья,
Ссоры, крики, расставанья,
«Почему не позвонил?»
«Негодяй, меня забыл!»
«И не любишь ты меня!»
«Как гвоздики? Что за хня?»
«Шуба где? Ты обещал!»
«Клавку тоже поздравлял?»
«Ты кому звонил весь вечер?»
«Да какая нафиг встреча?»
«Я хочу как тот, в рекламе!»
«Ну и где подарок маме?»
Обошлося без инфаркта?
Мужики, с 9-м марта!
Sivil, фраза не завешена. Не вистачає після 9 березня:
Як умру, то поховайте.
Мене на могилі,
Серед степу широкого,
На Вкраїні милій,
Щоб лани широкополі,
І Дніпро, і кручі.
Було видно, було чути,
Як реве ревучий.
"Королевские гонки"
здается мне федор на зп у пороха
доктор ливси, а ви у кого на з.п?
"Королевские гонки"
Класна штука. Такого генератора випадковостей потрібно ще пошукати.
Так можна приймати ряд рішень. Пару днів пишеш умови. А потом бац і всі відповіді. Готові.
здается мне федор на зп у пороха
Ну і, що тут поганого? Навіть якщо так - то це плюс. Федер може швидше автографи організувати. А ще кращий +. Можливо, одна через сто побажанок, передается туди. А вони однозначно передаються. Хочете таке, будь ласка, буду таке, що Ви хочете відстоювати за Вас.
Тому було би дуже приємно, щоб тут хоча би половина від когось на зарплаті була
хочу донести что критика должна быть объективной , а не однобокой с оскорблениями
хочу донести что критика должна быть объективной , а не однобокой с оскорблениями
Донос зачислен в очередь... Ваш номер 1 354 237 . Ожидайте вызова для дачи пояснений.
Сторінки Назад 1 … 341 342 343 344 345 … 368 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Просто шутка (юмор, смешное видео и т.д.)
Згенеровано за 0.224 секунд(и), виконано 56 запитів