Тема: Бензин с биоэтанолом
Добого времени суток. Пригнал Логан из Германии. Ездил он там на бензине Е10.Подскажите пожалуйста нашим Е85 его можно заправлять?Может быть есть другие варианты с биоэтанолом.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Бензин с биоэтанолом
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Добого времени суток. Пригнал Логан из Германии. Ездил он там на бензине Е10.Подскажите пожалуйста нашим Е85 его можно заправлять?Может быть есть другие варианты с биоэтанолом.
Beralex, на лючку бензобака що пише?
у мене із Швейцарії, на лючку пише 95-98.
Заливав на окко простого 95 так двигун почав грубо робити, залив 95пульсу, зовсім інша справа, зашептав...
Beralex, правильне зауваження від jasonua про написи на лючку. В мене таке: Е95-Е5, Е98-Е10. Можу лити і Е5 і Е10. А що у Вас намальовано?
Если я не ошибаюсь, в Украине по ДСТУ разрешено содержание этанола в бензине до 10%. Собственно и получается аналог Е-10.
Если я не ошибаюсь, в Украине по ДСТУ разрешено содержание этанола в бензине до 10%. Собственно и получается аналог Е-10.
Про ТУ, забули. Гадаю там десь біля 30% а може і більше % спиртів. Від знайомих чув, міняють на металеві, чи якісь там сплави трубки. І все каються все норм. У кого бак міняють теж. А нососи ні, хоча не знаю мені моя чуйка підсказує що і насос має бути іншим. Одним словом катають все влаштовує. По місту по 10 л заливають. Залив виїздив залив.
На лючку шо пише? Не звертав уваги. Завтра гляну відпешусь.
На upg по памяті, звичайний безнзин що продають уже зі спиртами. 98 до 7-8% Доречі цей бензин 98 по памяті, 0,9 більше сподобався. Солярка там, краше обходити стороною. Вона як завод випустив так і є. Те що у нас перебадяжать та добавлять присадок напевно краще це так моя думка. Кругом мозин, і на оккко і на вог
Кругом мозин, і на оккко і на вог
Що таке "мозин"?
Що таке "мозин"?
MOZYR OIL REFINERY (Білорусь)
MOZYR OIL REFINERY (Білорусь)
Ясно. Ні, останній раз як заправлявся, на ОККО була Литва.
сно. Ні, останній раз як заправлявся, на ОККО
Я про солярку !!! Нафіг мені ваша дорога екологія А по пам'яті і 95 лив від окко в 0,9. Якщо рівняти з 98 упг в 98 трішки менший розхід, і по грошам було шило в мило. Але мотор на 98 приємніше робив.
Я про солярку !!!
Ааааааа!!! А я щось затупв. Напевно назву теми дарма прочитав.
Тема близка сердцу.
Что могу доложить:
узнал, что спирт плох, т.к. "разьедает" прокладки. Чтобы этого избежать надо понижать pH (кислотность)
Мне известно только, что ТАК делает БРСМ с бензином 95Спирт (или там еко что-то)
Их фишка: много спирта и кислая среда>> НЕ разьедает прокладки.
^^^то - теория.
Практика: заправляю ТОЛЬКО БРСМ спирт ~3года, без последствий
Расход от обычного бензина не отличается
Сильно интересуюсь реальными данными: как снискать счатья со спиртом.
Бо сильно дешевле оно.
Сам доволен, но, на всякий случай, боюсь
Сам доволен, но, на всякий случай, боюсь
бойся но єздяй!
На першому Логані 1,4MPI їздив на такому півроку
Потім стало страшно і перейшов на 92.
Хоча в мене був розхід десь до 1 літри більший на спирту
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Бензин с биоэтанолом
Згенеровано за 0.145 секунд(и), виконано 92 запитів