Не відходячи від каси, подивіться скільки сімей, головне розписались, повінячались він 1-2 їй забрюхатив, живуть у батьків. До 30 уже має алкашний загар. Вона бігає там верещить, спочатку якось щось хоче змінити не розуміючи що, ну а далі на вільні хліба і тд, Все це плата а нефіг було морозитись. Якщо вимагає йти в церкву вінчатись - нема з ким там жити. Якщо вимагає йти в закс - там взагалі нема що робити. Це так із гіркого досвіду.
Походу краще мене з 8-м березням ніхто не привітає .
А Ось коли, в гуртожиток за 500 грн, із загальним доходом, до 3000грн майже без умов пішли. Істи готовити в таких умовах, що капец. Про душову, туалет мовчу. Кругом дика антисанітарія. Руками все прати. Ось коли з Вами так рік проживе (майже рік, в тих умовах) то уже є з ким жити! І пофіг церква пофіг держава! Тай самі на багато речей зміните думку.
Engineer написав:Ти точно християнин?
Якось фіга бо так прийнято похрестили. Ні я атеїст до мозгу - хрепта. Хоча ні я людостаніст! Для мене головне людина.
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис
[ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
0