sdj387jsd написав:Ну ось якщо, це все формально, то і формально потрібна держава!
Я кажу "формально", тому що "фактичні" державні апарати на практиці не тільки це роблять, інколи цього не роблять, і часто прикриваючись цим, насправді роблять щось інше. Але користь від реальної держави є. І навіть якщо держава лише частину своїх "формальних" функцій виконує, то це вже корисно. А якщо держава робить більше зла ніж користі, тоді її треба змінювати. Але питання взагалі відмовитись від держави ніколи і ніде не стоїть. Адже відсутність державни як захисника прав громадян, призведе до хаотичного формування механізму експлуатації одних громадян іншими. Анархія, в хорошому сенсі, нажаль є утопією. Відсутність влади породжує іншу владу.
Сарданапал написав:Наши средства массового мусора почти не дают данные о выздоровевших.
Можливо тому що тяжкі випадки довго одужують (атипова пневмонія). Легкі десь 2 тижні, але легких у нас мало фіксують. ХЗ
RUNO написав:Ну чому, недавно це сказано в інтервью чеським вірусологом.
Тому що ти не звертаєш уваги на ключові слова цього вченого. А саме: "мне кажется", "Я считаю, что этого нельзя исключать" і т.д. Доречі про мутації вона теж каже наступне: "Мы ещё слишком мало времени его знаем, так что я пока не могу ответить на этот вопрос."
Коли вчені кажуть "мені здається", "на мою думку", "не можна виключати таку можливість", то мова йде про припущення, а не про доведені факти. І ось тут спрацьовує ефект засобів масової інформації. Навіть нічого перекручувати не треба, люди всеодно прочитають, і зрозуміють зовсім не те що вчені мають на увазі...
Поодинокий випадок. А тепер згадай що я казав:
Larsen написав:Наразі про це лише припущення які перевіряються. Точно сказати чи є штами чи він один, наразі неможливо, недостатньо інформації.
Для того щоб визначити реальну ситуацію, цього катастрофічно мало. Ну а щоб підняти хайп в медіа, звичайно достатньо.
Отака різниця між наукою, і плітками. І така різниця між прийняттям рішень на підставі накових даних, і того інформаційного хаосу про який ти згадав...
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0