Yanus написав:этим словом я обобщил по сути...
Ні! Не ти цей мем вигадав. Ти його просто цитуєш, адже протягом останніх 20 років воно вже тобі в'їлося гилобоко в підсвідомість, від всіх тих мегатон пропагандонського лайна вилитого на всіх нас, з усіх засобів масової інформації.
Yanus написав:ты опять цепляешься за слова.
Тобі вже що не скажи, то "чіпляюся за слова".
Yanus написав:или ты считаешь что Йуля была премьером и не хапанула?
Так чому вона "воровка", а інші прем'єри цього титула не носять? Ось що цікаво. Причому ось це "воровка", використовується як аргумент, причому настільки залізобетонний, що як тільки заходить мова про Тимошенко, відразу виникає реакція на кшталт: "та ти що! вона ж варовка!". І усе. На інших такої реакції нема, при тому що якраз таки доказів її крадіжок меньше ніж у інших.
Yanus написав: или подписанный тогда контракт "бери или плати" - это не насадили "на иглу" украинцев?
Ну так це ж не крадіжка, так що "воровка" тут нідочого. Щодо самого цього контракту, то це далеко не найгіше що спіткало Україну від дій її політиків. Причому тут навіть неоднозначно чи вона це зробила назло, чи тому що дура, чи просто вона нічого кращого зробити не могла. Але при цьому обговорення інших політиків не обрубається банальним: "он же вор!", і все. А Тимошенко чомусь табу, бо "варовка".
Насправді оце "воровка", і інші некращі епітети, це банальний результат політичної пропаганди. З овочем ясно, а потім дивись що робив Порошенко. З перших днів президентства, він (його команда) активно поливав Тимошеко лайном. В хід пішли засоби, меми, міфи і все інше вигадане ще овочівською пропагандою. Чому? Тому що Порошенко вважав її за головного політичного конкурента. І тому топив відразу, щоб не перемогла на наступних виборах. І як виявилося, мав рацію, адже навіть не дивлячсь на все те лайно, вона в 2019 набрала не набагато меньше за нього. Так що...
А люди, які легко піддаються на пропаганду, навіть не задумуються. Вона "воровка", тому що всі це знають, тому що всі так кажуть, і овоч так казав, і Порошенко так каже, і ящик так каже, і тролі в чатах так кажуть, всі так кажуть, я що, дурніший за всіх? Ні. Значть знаю що вона "воровка". Але ніхто, принаймі ніхто з тих в кого я питав, жодного разу не зміг привести аргументів на користь того що вона більша "воровка" за інших.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Георгич1