Re: А кто уже переобулся?
Кто там переобулся.
В Киеве снег пошёл.
Владельци шиповок просто тают от радости
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Сторінки Назад 1 … 148 149 150 151 152 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Кто там переобулся.
В Киеве снег пошёл.
Владельци шиповок просто тают от радости
Я в суботу перебувся. Як завжди - з рихтуванням диску.
Зараз легенький сніг з дощиком іде. Не думаю, що лежатиме більше ніж 30 хв.
В звязку з карантином та дивною і не стабільною погодою авто практично не користуюся... Але вирішив, що все ж таки пора так як на вулиці 29 градусів тепла у тіні.
Одягання гуми, балансування, ніпелі з нержавійки та установка обійшлися у 740грн... Колеса на 18.
SanychGT, Вы правы , на выходных мабуть и я на лето перейду
SanychGT, Вы правы , на выходных мабуть и я на лето перейду
Так похолодание обицяють и дожди.
Так похолодание обицяють и дожди.
Ну да, ну да... с 31 градусов днем, до 18 градусов ночью... ...и до 25 днем. Конечно похолодание. Аж на 6 градусов.
Дехто вже більше 2 місяців з кондиціонером їздить, а дехто ще зимові шини не поміняв на авто!))
Дехто вже більше 2 місяців з кондиціонером їздить, а дехто ще зимові шини не поміняв на авто!))
Той хто три місяці вже не їздить. а лише дуже нечасто(інколи і раз у два тижні)робить поїздки у супермаркет. За три місяці трохи більше ніж півбаку використав.
Та я б не переобувавься , но грят на сонци летнем зимняя резина быстро лопаеться
Вже можна перекличку робити, чи ще рано?
Планую на цих вихідних
Майже завжди після 15листопада перезуваюся.
Я в суботу, традиційно при переводі годинників.
А я и не снимал))))
традиційно при переводі годинників.
Я теж, але був у батьків, тому вже на слідуючих.
jasonua а чому саме 15?
Вже можна перекличку робити, чи ще рано?
Планую на цих вихідних
Вторую неделю уже на новой зимней резине...
По погоді ще ранувато
А я и не снимал))))
Цікаво, скільки орієнтовно тис км проїхали літом на зимових?
Гулі по протектору не повилазили?
Що саме за шини? Яка висоті протектора і рік? Будете на них ще зимою їздити?
jasonua а чому саме 15?
Переважно з цього числа йде суттєве пониження температури.
17 листопада любить і сніжок пролітати)
Теж планую десь на середину листопада. В прогнозі до того часу явно не зимова погода. Правда я зараз докатую стару зимову, так що не дуже страшно якщо десь несподівано похолодає.
Вот мне всегда интересен вопрос по гулям. На своей Nokian hakapelita R/Good Year efficence grip езжу, гуль нет, а езжу уже около 6 лет. На рабочей катаюсь на премиори, а это Николаевский район, Котовский, Балтский, полтавская трасса, в общем юг региона. То есть бездорожье полное. И что на кенгу (1-й) ездил, что на Доккере, нету гуль! Хотя говорят Премиорри вот прям гулями идет, а я вот знаю почему гули, потому что все, кто кричит про гули, давление делают 1,8-1,9, а если давление упадет из-за перепада, то и еще ниже. Помимо того, что езжу еще и продаю эти шины.По теме переобуваюсь всегда в первых числах ноября
Nomac, зимові шини мягші за літні і у спеку на трасі вони "пливуть" а на вибоїнах дуже легко набиваються гулі по протектору.
Не плутайте з боковими гулями.
А щодо росави, то все від партії залежить. Буває, що людина купує 4шини і на всіх шинах поступово набиваються гулі, а перед цим цей самий водій їздив так само на росаві і гуль не було. Взагалі, я росаву і белшину не вважаю за нормальні шини...Але тема не про це..
Rothmanz написав:А я и не снимал))))
Цікаво, скільки орієнтовно тис км проїхали літом на зимових?
Що саме за шини? Яка висоті протектора і рік? Будете на них ще зимою їздити?
Нокиан Хакка2. Еще финская. Купил их в 2007году, в год покупки машины. Я их не снимаю, потому-что "добить" хочу. Не изношены они сильно, скорее от времени состарились. У меня общий пробег 96тыс. А на зимних шинах думается мне около трети от общего пробега.
Я сейчас очень мало езжу, машина практически постоянно стоит. Грыж на протекторе нет, есть небольших парочка на боковинах, но то я сам осёл, либо бордюр либо яма.
Высоту протектора не мерял, на вид еще много.
Впечатления от езды зимой по снегу и льду на этой резине, просто офигенные. Держит очень хорошо, по снегу гребет просто превосходно.
і у спеку на трасі вони "пливуть" а
Да, этим летом почувствовал. Как на мыле ехал, при скорости свыше 100. Очканул, и выше 90 не гнал.
Rothmanz, шини 2007 року для зими не дуже добре використовувати...
Rothmanz, шини 2007 року для зими не дуже добре використовувати...
Я знаю. Я почти не езжу. Хочу купить новые, но эти еще жалко выкинуть. По городу неторопясь, мне хватит.
Сторінки Назад 1 … 148 149 150 151 152 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Згенеровано за 0.189 секунд(и), виконано 76 запитів