Ладно хлопці, буду фантазувати і "я". Вірус коронавірус, уражує, таканини мозгу, в результаті. Втрачається осознаність. Людиною начинають керувати тваринні інстинкти, через думки змінюється поведінка, як тільки тваринні інстинкти оволодіють людиною, вірус її зберігає. Людину тварину оволодівають суспільно тваринні інстинкти, на вулиця площах, відбуваються публічні спарювання, на зразок фільму "парфюмер". Завдяки цьому вірус, поширюється максимально швидко. Навіть не-заражені особи з балкона, не можуть встояти перед таким дійством та приєднуються, та заражаються. Результат світ в ...короновірусі! Коронавірус управляє життям, щоб йому не зникнути потрібно щоб люди жили, всі хочуть лише працювати, безкоштовно ділитись, та "на зразок фільму "парфюмер"", нема страхів самознищення, нема потреби когось вибирати і тд оскільки короновану потрібно жити. Та він максимально уберігає, тварино-людей
Не дали мені релаксувати самому в парку, то тепер це змушені читати всі Ну якщо фантазувати так конкретно, із зазором.
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис
[ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
0