sdj387jsd написав:mangoost2106 написав:Я доречі розглядаю тіпо як альтернативу Логану, через просторий салон і 4-ц двигун.
+ гбо + салон там ліпший. Доречі інколи, бувають акції в різних салонах. ТО гарантія все так само як і в інших особливо нема чого заморочуватись. Цеж офіційне ТО, воно і мусить бути дорогим Як без цього інші будуть, виживати
У італійців красива музика, гарно малюють і ліплять, моделлють одяг, виготовляють смачне вино, смача кухня і танцюють тарантелу...
У всьому іншому вони засранці, і пофігісти....Я мав справу з їх проектами у будівництві та менеджерами..
Можу багато навести прикладів порушень техногенної безпеки - забудовані захисні смуги ЛЕП, дороги, мости і естакади над житловими будинками, коли п"яний на Ферарі може опинитися на чиємусь балконі, автономні газові котли на вулиці, відсутнє енергозбереження і т.д.... Я їх називаю танцюючими тарантелу макаронниками.. Отже..
Їх машини можуть мати дефекти збирання, нетехнолгічні, на вантажівці Івеко у мого батька на роботі для того щоб натягнути ремінь генератора, треба було злити охолоджувальну рідину знаяти радіатор, потім долізти до генератора, натягнути ремінь і все встановити і залити..
Багато чого можу навести, запчастини дорогі порівняно, а відсоток втрати ціни з часом високий, не такий як у , наприклад Фольксвагенів....
Тому я Італію (як Росію) розумом не розумію...
Їх безпечність і розхлябаність призвели до епідемії коронавірусу в Європі, оскільки треба було зачиняти рейси з Уханя в Турин і закриватися на карантин в 10-их чисалах лютого, а вони продовжували бухати та танцювати тарантелу..
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0