Тема: sdj387jsd Вітаємо!!!
sdj387jsd, з Днюхою!!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Поздравлялки → sdj387jsd Вітаємо!!!
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Відкоригую, це повідомлення....Трішки в нормальній формі.
Хлопці та дівчата, жінки та мужики! Не потрібно вітати, цього не люблю. З цих вітань і так завжди насміхаюсь. Який толк з цього святкування з цих вітань, от що з цими вітаннями можна зробити? Ці вітання нічого не вирішують, ними ситий не будеш, так як щось допомогти, ці вітання нічого не значать. День народження це 2 скотський день в році після нового року.
Ну ось всі друг друга зрозуміли! Бажаючих більше нема!!! а (с) Георгич за пост вигрібати Вам!!! Заковтувати бухло!! і нікуди від мене він не дінетеся!!!! Тим паче є одна річ яку хочу обговорити!!! Порадитись! з Вами!
Налякав їжака голою дупою!!!
З ДНЮХОЮ!!!
До речі в 02:00 теж не спав.
sdj387jsd, з Днюхою!!! ))))
https://giphy.com/gifs/happy-birthday-b … 5VTJBxcznP
З днем народження
с праздником !
Расти и взрослей !
Здоровья и удачи !
С Днём Рождения!!!
Не потрібно вітати, цього не люблю
Всі ці вітання- це повага до тебе, до твоїх думок, твого часу, присвяченого нашому клубу. Тому- приймай і від мене побажання просто буди людиною, що радіє кожному дню! З Днем народження!
Відкоригую, це повідомлення....Трішки в нормальній формі.
Хлопці та дівчата, жінки та мужики! Не потрібно вітати, цього не люблю. З цих вітань і так завжди насміхаюсь. Який толк з цього святкування з цих вітань, от що з цими вітаннями можна зробити? Ці вітання нічого не вирішують, ними ситий не будеш, так як щось допомогти, ці вітання нічого не значать. День народження це 2 скотський день в році після нового року.
Не, чувак, ты не прав! Don Kortes, уже написал.
Так что принимай коротко, БУДЬ! И хай в тебе все буде ОК !
З днюхою
Міцного здоровячка та всього самого найкращого
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Поздравлялки → sdj387jsd Вітаємо!!!
Згенеровано за 0.155 секунд(и), виконано 93 запитів