tigrunyara написав: а все водители соблюдают ПДД?
На днях, мені, під самим носом за декілька годин! вискакувала фура газель та декілька легкових авто. При чому одна рухалась на дуже високій швидкості.
tigrunyara написав:А кто, проезжая мелкие населенные пункты транзитом, снижает скорость?
Я на це ложу! небезпеки там нема, просто лишній знак щоб гроші качати...
tigrunyara написав:Ехали по трассе 110-200, может до 90 сбросят
Не скидаю 110-115 підтримую. достатньо для безпечного руху!
tigrunyara написав: Главное, чтобы было всё честно
Ха ха ха, до сих пір не знаєте де Вам дозволили проживати!!!
tigrunyara написав:о Окружной ехал около 100 км/ч, остановили, выписали штраф,
На то вона і обїзда! Замість того щоб будувати об'їзні то на об'їзних встановлюють обмеження!
tigrunyara написав:так как нарушил и нужно отвечать за свои косяки.
Та грошима будь ласка! Аби не було тої волокити з перездачею!
Потрібно поліпшувати якість водіїв, а не роботи обмеження щоб кожна макака могла водити! Скоро ведмеді будуть за кермом їздити і для них щоб вони могли їздити зроблять обмеження 30 км/годину!!!
Циркові ведмеді за кермом, дозволено! Тому щоб всі були в безпеці швидкість на автостраді 30 км год! Те саме
Що важко зробити загально Український телеграм вайбер фейсбук контакт куди відео з реєстратора можна викидувати, ведмедів які вискакують на зустрічну??? Чи створюють аварійні ситуації!! Із відповідальністю!! Ось Вас і мінус що найменше 60% аварій!!!! А так міфічне перевищення безпечної швидкості у всьому винувате...Ой щось я сьогодні багато говорю сам забув де мені дозволили проживати
sdj387jsd написав:Український телеграм вайбер фейсбук контакт, куди відео з реєстратора можна викидувати, ведмедів які вискакують на зустрічну??? Чи створюють аварійні ситуації!!
Добавлю! Невже на сотворення цих каналів та їх рекламування, щоб кожний водій знав куди звертатись, кидати відео, важко виділити десяток лямів з бюджету??? то хоч з цього та толк буде!!!
Трішки стебу ще добавлю! Так як всі далекобійники пішли працювати за кордон, а за мінімальне забезпечення потрібно комусь доставляти Вантажі! Циркові обучені ведмеді можуть їздити зі швидкістю 30 км на годину! Тому тому і нові правила:) для циркових ведмедів за рулем фури:) та інших учасників руху !!!! Вибачте що так стібаюсь, ну а як уже по іншому...Взагалі все вище описане один великий стеб!...Ну якось так...
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис
[ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
0
Спасибо сказали: tigrunyara1