Re: Это интересно (разное) - 2
сяся написав:Мама , жена , сестра , дочь ?
матиі 2 моїх дітей так краще?....
краше навряд ли , но зато очень понятно - Ваша жена теперь с удостоверением и правом самостоятельно ездить за рулём , спасибо .
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Сторінки Назад 1 … 231 232 233 234 235 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
сяся написав:Мама , жена , сестра , дочь ?
матиі 2 моїх дітей так краще?....
краше навряд ли , но зато очень понятно - Ваша жена теперь с удостоверением и правом самостоятельно ездить за рулём , спасибо .
теперь с удостоверением и правом самостоятельно ездить за рулём
та щей свого автомобіля
sdj387jsd, Вы ей и отдельный авто купили ! Молодец !
Вы ей и отдельный авто купили ! Молодец !
Знаю, що я молодець, тому і терпить якось мене, а мене витерпіти то це теж потрібно мати... ух.. Хоча так на зиму є в планах купити якесь ще додаткове авто, більше для зими, та поїздок по місту заточене
Вы ей и отдельный авто купили ! Молодец !
А по твоему женщина не может быть на столько успешной, что способна приобрести себе авто самостоятельно? Женщине обязательно кто-то покупает авто, квартиру, дом?
Разочарую - женщины на много умней, работоспособней, рациональней, организованней многих, как минимум 7-ми из 10, особей мужеска полу!
Я вообще отношусь как к не полноценным к тем ... особям мужеска полу, которые позволяют себе демонстрировать, пропагандировать идеологию второсортности женщин....
И..., глубоко убежден, что такого феномена, как зЕбил и его команда у нас в стране не произошло бы, если бы хотя бы на пару-тройку выборных отрезков времени в Украине законодательно запретить избирать в Президенты особей мужеска полу....
тому і терпить якось мене, а мене витерпіти то це теж потрібно мати... ух..
В это поверю без оговорок!!!!! Дай Бог Терпения нашим Женщинам и Здоровья, чтоб нас вытерпеть!
А по твоему женщина не может быть на столько успешной, что способна приобрести себе авто самостоятельно?
З тими з малку закладеними соціальними прошивками НІ. Ці всі прошивки норми для того і створювались, щоб жінка стримувала розвиток та благополуччя сім'ї. Ну а далі все сімейне життя під відкіс, для чоловіків створено безліч, дуже багато програм щоб просрати своє життя! І жінки типово прошиті, жінки завжди самі не розуміючи раді цьому старатись, бо так вчили з малку!
Разочарую - женщины на много умней, работоспособней, рациональней, организованней многих, как минимум 7-ми из 10, особей мужеска полу!
Згідний тому, потрібно міняти прошивку - ібо мало чоловіків дають своїм дочкам вірні установки
И..., глубоко убежден, что такого феномена, как зЕбил и его команда у нас в стране не произошло бы,
Просто забив, політика геть не цікава. Створять диктатуру, тиранічні умови - за речі і в іншу країну, щас це все легко робиться - головне мати гроші. Хай з ним великі дяді розбираються, що нам простим громадянам. Що покажуть те і вибираємо....
Мене взагалі з кожним роком все більше та більше захоплюють. Люди які раніше збудували наш світ, всі ці установки. Це ж скільки всього потрібно було продумати!!!!Відчуваєш себе якимось неповноцінним орангутангом
Просто забив, політика геть не цікава.
плюс ше один ватан?
плюс ше один ватан?
Ні, сам чітко розумію різницю! Проте мене дико бісить що в нас завжди найдеться якась зелень яка все просирає, якось уже і не обідно, а просто апатія. Ну не можливо це змінити...Візьміть мене Ви гадаєте за рубель чи 13 серебреників, долар евро продамся? чи не розумію що таке історія? Ви ж самі бачите скільки з мене виливається на форум! Питання де такі люди? та чому вони не можуть туди попасти. І коли це все стає зрозумілим - тоді настає апатія
А если без парашюта?
А если без парашюта?
Пипец дуралей. Ну нахрена? А если б промахнулся?
Bob3000 написав:А если без парашюта?
Пипец дуралей. Ну нахрена? А если б промахнулся?
Так лучше чем от водки и от простуд...
Кстати есть и другие варианты
Ну и турецкий Карлсон
Накал борьбы с наркотой в Мексике...
Самолет Hawker XB RCM был обстрелян полицейскими вертолётами в Мексике, штат Кинтана Роо.
И соответственно совершил вынужденную на шоссе, пилот драпанул...
Каховка. Херсонщина... банально пьян с сигаретой заснул. его дурака соседи спасли выбив двери. а вот крыша и пятые этажу бл.. погорели.
Можно только посочувствовать, в процессе тушения наверняка все верхние этажи залиты более чем полностью, а далее вниз тоже досталось.
Не удивительно при такой температуре. Теперь на луганщине...
Жахливий рік...Кожного місяця щось трапляється...
Це дійсно сумно. Трошки приємного - мені б там і дошка та не потрібна а лише на той місток погойдатись на хвидях
Don Kortes, карочє, з жиру бісяться!..
floyd47, але ж супер місток
floyd47, але ж супер місток
Офигенный девайс!!
Жахливий рік...
високосний
интересно
антоха геращенко вже відзвітував про викрадені 2,5 млн грн, а на світлині--усього приблизно 25 тис. (я перерахував). шось мені підказує, шо антоха намагається "сохраніть чєсть мундіра", бо ж грошики то--державні. і світлини затриманих шось не видно...
https://censor.net.ua/ua/news/3207576/p … eraschenko
Сторінки Назад 1 … 231 232 233 234 235 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 0.341 секунд(и), виконано 61 запитів