Тема: Одеські пригоди, або пастка для гостей міста
Сьогодні вночі в Південній Пальмірі я втрапив в типову одеську неприємну ситуацію. Вийшов зранку до припаркованої під вікнами спального району машини, а у мене зняті мої київські номери і під двірником телефонний номер. Я набрав поліцію, передзвонили з РОВД і сказали прийти пофотаграфувати і написати заяву, вони 10 днів розглядатимуть, потім з довідкою дільничного, якщо не знайдуть номери звернутися до сервісного центру. Подзвонив за номером, сказали скинути 250 грн на телефон і вони скажуть де номери. Скинули гроші через термінал, вони сказали, що номери у сусьдньому будинку під дошкою об'яв 3го підсїзду. Ми побажали цому кенту витратити ці гроші на хіміотерапію і знайшли номери, при чому не одразу.
Крім того вони нижній сегмент номерної рамки заднього номера із рекламою дилера викинули. Поїхав шукати, аналогічну рамку, а виявилося, що таких рамок, як ставлять в Києві в Одесі ніхто не бачив навіть, у них всі закриті продаються. Заїхав на СТО і мені номери із новими рамками приклепали до бамперів і порадили шукати платну стояну, бо у мене окрім приклепаних номерів є колеса і дзеркала... Вартість рамок і клепання сталася мені у 260 грн.
Отаке.. Поререджаю всіх, хто їде відпочивати.. Перед тим 7 років їздив і нічого не було. Поліція не робить нічого.. Треба шукати платну стояну навіть через два-три квартали.
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019