Re: Следующий автомобиль
Но Колиус нулевой по продажам почти, чего не скажешь про Меган
В Киеве Колеосов действительно не очень много.
Но в небольших городах в Украине Колеосов вижу не так уж и мало.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 507 508 509 510 511 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Но Колиус нулевой по продажам почти, чего не скажешь про Меган
В Киеве Колеосов действительно не очень много.
Но в небольших городах в Украине Колеосов вижу не так уж и мало.
І щось я не бачу натяків на те щоб Колеос хтось збирався знімати з виробництва
Може і не знімає але не зрозуміло, чому Рено і Нісан так розвели одну платформу, що одні авто купують а інший ні. Санта Фе та Соренто, Тусон та Спортаж - купують і ті і ті а тут Х-Трейл гребуть а Колеос ні. При чому різниця між ними в двигунах, в інтер'єрі та ікстер'єрі як і в інших одноплатформенників. Дизель у Х-Трейлі 1,6 літри а у Колеосі 2,0. Варіатор у Х-Трейла звичайний а у Колеоса більш надійний для більш потужно двигуна с металевим ланцюгом. Але задні сидіння не настільки трансформуються у Колеоса як у Х-Трейла, підвіска у Колеоса короткоходова не кросоверна. Але ж все одно купувати повинні краще ніж купують. Дивно. Хоча як я казав декілька сторінок тому, можливо компанія Рено через те, що Дачію продає як Рено, зробила собі ведмежу послугу. Покупець не йде на марку Рено за такі гроші, які коштує Колеос. А він з допами може коштувати за 900 т грн і навіть до мільйона. Занадто. У Х-Трейла з маркетингом простіше. База, Акцента, Н-конекта, Текна. В кожній комплектації закладена одна і та ж доволі жирна база плюс доплачуючи, отримуєш пакет допів. Вища комплектація - пакет допів сумується. У Рено трохи не так. Але в підсумку покупець кращим вибором вважає Нісан
alex.cver, та хоть минус хоть плюс - шо поставили в 2011 году на компьютер поставили тем ипользуюсь , если шось не так приезжайте зробить попродвинутее буду темпользоваться
чому Рено і Нісан так розвели одну платформу, що одні авто купують а інший ні.
Це вони не спеціально так зробили. Мені здається що діло в репутації. Просто попередні покоління Колеоса були не дуже вдалими, і на деяких ринках про цю лінійку сформувалась негативна репутація. Новий Колеос вже не такий, але репутація його переслідує. Я б на їхньому місці змінив би назву, думаю продажі були б помітно більшими. Але це не на всіх ринках. Під назвою Samsung QM6 він продається успішніше. Так в 2019 році в Європі було проданого 12 тисяч Колеосів. А Самсунгів всього було продано 47 тисяч.
alex.cver, та хоть минус хоть плюс - шо поставили в 2011 году на компьютер поставили тем ипользуюсь , если шось не так приезжайте зробить попродвинутее буду темпользоваться
Так в том и вопрос, что Яндекс не работает через укро провайдера провайдера. Чтобы он работал, нужно специально ставить всякие спец программы типа ВПН и тд. В том то и странность,разве что вы сча где то в раше сидите
можливо компанія Рено через те, що Дачію продає як Рено, зробила собі ведмежу послугу. Покупець не йде на марку Рено за такі гроші, які коштує Колеос.
У Рено маркетинг і реклама кульгає на обидві ноги. А бо навіть взагалі безногі. Тому Колеоси і не продаються (продавались).
побачив нову аудюху і подумав- щось воно нагадує
але ж сучасна краса- то таке Якщо вночі така морда з кущів виїде то я точно злякаюсь
побачив нову аудюху і подумав- щось воно нагадує
Як свыня на коня... Точнее - наоборот! )))
Не, ну число колёс и дверей совпадает, да... )))
Якщо вночі така морда з кущів виїде то я точно злякаюсь
А мені дуже сильно подобається!
гребуть а Колеос ні
Колеос себе показав як не досить надійне авто + на вторинному ринку продати його важко.
Гарний приклад має Doc,
А мені дуже сильно подобається!
А мне очень нравится 159 ))
жаль в запчастях не очень они
Це витвори мистецтва. Ними треба любуватися, а не їздити на них.
шо там в Луцке разруливается ситуация?
ХЗ Центр перекритий, все решту з новин взнаю.
Yanus, ну я нічого особливо більше і не знаю. Люди бачили маршрутку, чули стрільбу з автомату, а все решта що копи розказують те і знаємо.
Ну шо Битки скоро накроются тазом медным?
Кто ЗА кто ПРОТИВ?
https://www.epravda.com.ua/news/2020/07/22/663220/
Грят ничего сложного но оформление подорожает на пару сотен баксов и документы в порядке. Авакян себе похоже кормушку придумывает дополнительную. За 200 уе вам документы "порешают" скорее всего так и будет
Кто ЗА кто ПРОТИВ?
Пофігу або одновалетно, на Ваш вибір
Ну шо Битки скоро накроются тазом медным?
Не накриються. Перше про переклад документів - це просто корупційна складова для видоювання грошей. Ніякого сенсу воно в собі не має. Друге - менша з проблем взагалі, машини із сертифікатом 'утиль' беруть на відновлення дуже рідко.
До слова про переклад документів - це й же геморой розповсюджується і на машини з Європи.
Перше про переклад документів - це просто корупційна складова для видоювання грошей. Ніякого сенсу воно в собі не має.
Думаю так же
Грят ничего сложного но оформление подорожает на пару сотен баксов и документы в порядке. Авакян себе похоже кормушку придумывает дополнительную. За 200 уе вам документы "порешают" скорее всего так и будет
Я бы назвал это налогом Авакова
Пофігу або одновалетно, на Ваш вибір
На наш вибір вони пучують кожного Будуть розглядати цікаві законопроекти
Дешевая растаможка, обязательный техосмотр и роскошь среднего класса: на авторынке грядет революция
https://www.segodnya.ua/economics/avto/ … 63635.html
Наприклад тепер елітне авто по цьому закону починається від 31 тис долярів. Тобто за авто, які дорожче пропонують платити штуку баксів в рік на протязі 8 років як новий податок. Зате можна ввозити Євро2. Прелесно. Саме це виходить по цій статті
Георгич пишет : планируется собираться на мощномтях Васадзе-ЗАЗа. Так что станет румыно-франко-кацапский Ларгус еще и украинским. Возможно ему на морду влупят не ладью а женский половой орган, как и на все дачии в Украине и станет он Рено-Ларгус. ИМХО, конечно. Но старый кузов МЦВ да с 16-ти клоповым бензиновым 1.6 это буде совсем не плохой вариант.Была бы цена гуманной, у а что касается качества, то мы рукастые и знакомы с творениями ЗАЗа еще с 70-ых.Это все страшилки для девочек.
прочитал в новостной строке - таки собирают Ларгус на зазе , но это старая престарая , давно устаревшая Дачия которую ещё в 98 разработали и выпускали по цене в 5к евро .
У нас планируют эту старую престарую авту выпускать по цене аж 352к хривень
Интересный факт. В июле было продано автомобилей марок Renault 1 440 шт, что на 20% больше, чем в июле 2019 года.
https://biz.liga.net/ekonomika/avto/nov … rok-iyulya
Я так понимаю, большинство там Степвеи. Смотрим прайс на них за июль 2019 года
https://drive.google.com/file/d/1b4Bh73 … sp=sharing
и сравниваем с сегодняшним на сайте Рено-Украина. Благосостояние народа растет!
и сравниваем с сегодняшним на сайте Рено-Украина. Благосостояние народа растет!
По ссылкам лень ходить, а шо там с ценой?
Я так думаю, что растёт курс, а не благосостояние народа...
Сторінки Назад 1 … 507 508 509 510 511 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.445 секунд(и), виконано 43 запитів