Re: Персональный компьютер - вопросы, апгрейд, моддинг
очень интересно что получится
нічого хорошого. Але витрачений час, і результат теж досвід.
loganозалежний, наркоман.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Персональный компьютер - вопросы, апгрейд, моддинг
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 24 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
очень интересно что получится
нічого хорошого. Але витрачений час, і результат теж досвід.
Будем ждать результатов, очень интересно что получится)
Заменил аккумы Чуть более двух часов видео скушало 30 % заряда.
Как делал. Зарядил и старые и новые. Параллельно старым банкам на соплях прицепил пару новых. Удалил старые. Установил на место две пары новых. Установил на место первую пару новых.
До и после.
NavAngel написав:Будем ждать результатов, очень интересно что получится)
Заменил аккумы Чуть более двух часов видео скушало 30 % заряда.
Как делал. Зарядил и старые и новые. Параллельно старым банкам на соплях прицепил пару новых. Удалил старые. Установил на место две пары новых. Установил на место первую пару новых.
До и после.
я так понял, что новые пережили имплантацию) успех операции скорее всего из-за того что не обесточивали контроллер. и на скрине новая показывает меньшую емкость немного. скорее всего старые потеряли фактическую емкость и при нагрузке сильно (и стемительно быстро) проседало напряжение. новые выдают не меньше положеных 5 А и дольше держат рабочее напряжение. Поздравляю)
Що за "євробляхи", хтось в курсі, може брали?
gatuno, у подобной конторы берем на работу, 6 мес. гарантии дают. В принципе нормально, только не берите мелкие системники - там спец. материнки. Потом заменить будет не реально на что то другое
если интересно. в Ирпени есть Славик, я у него ноуті делл беру
не люблю ругаться матом но контора линком выше
Универсальная беспроводная клавиатура с тачпадом, подсветкой и мультимедийными клавишами
695 грн
https://compbest.com.ua/universalnaya_b … lavishami/
И ее же, как грязи, до 200грн
https://prom.ua/p801924941-besprovodnay … padom.html
gatuno, у подобной конторы берем на работу,
А відпишіть плз в ЛС назву,контакти контори, бо ту що вище я для прикладу навів(вилізла рекламою).
▼SpoilerЩо за "євробляхи", хтось в курсі, може брали?
брал 1 системник (Fujitsu) в прошлом году и 1 (HP) в этом. Проблем нет, доставка бесплатная и пересылка денег за их счёт (оплата наличными на новой почте). Нужно следить за акциями, бывают хорошие скидки.
Компанія Epic Games представила демо п’ятого покоління свого ігрового рушія Unreal Engine для консолі нового покоління PlayStation 5.
Розробники представили технічне демо і показали, як виглядатимуть ігри на консолі PS5.
Вони запевняють, що це відео — ролик з гри на Unreal Engine 5, записаний у реальному часі. У демонстрації реалістичні 3D-моделі з текстурами у роздільній здатності 8К, які використовують під час зйомок високобюджетних голлівудських фільмів.
Також рушій має систему реалістичного динамічного освітлення у різних ситуаціях, вона називається Lumen. Крім цього, розробники обіцяють, що в Unreal Engine 5 не буде ситуацій, коли об’єкти виникають «з повітря» (технологія pop-ins).
Новий рушій випустять у 2021 році. В Epic Games розповіли, що крім PS5, яка вийде вже у 2020-му, Unreal Engine 5 працюватиме на PC, PS4, Xbox One, Mac, Xbox Series X, а також на пристроях з операційними системами iOS та Android
ще одна супер ігра з неймовірною графікою
Действие Paradise Lost, эмоциональной приключенческой игры, происходит в альтернативной реальности, где на месте Европы осталась лишь выжженная ядерной войной пустошь. Исследуйте заброшенный бункер, полный отсылок к славянской мифологии, и раскройте секреты прошлого
Действие Paradise Lost, эмоциональной приключенческой игры, происходит в альтернативной реальности, где на месте Европы осталась лишь выжженная ядерной войной пустошь. Исследуйте заброшенный бункер, полный отсылок к славянской мифологии, и раскройте секреты прошлого
О, все как мы любим! Уже вышла? Интересно, на каком железе пойдет?
Интересно, на каком железе пойдет?
Да-а... вопрос интересный... не надо ли будет менять видеокарту, под ее красоты на разрешение 3440*1440?
Народ, нужна типа помощь.
Есть МиниРС. Китайский. Когда-то младшей покупал.
Перестал стартовать. Отнес в пару сервисов, начали рассказывать что сгорел проц и замена будет стоить 300-долл.
Что-то темнят. Проц там вроде Селерон N3150 или похожий, распаяный на плате. Стоит он ну тыщщи полторы, + реболлинг ну 500грн. Но не 300 долларов!
У меня вопрос, есть у кого-то проверенный сервис которому можно доверять, и который сможет попытаться отремонтировать? Ибо заявленная цена ремонта = новый миниРС.
Желательно Львов конечно..
начали рассказывать что сгорел проц и замена будет стоить 300-долл.
якісь у Вас майстри "до чужого добра" жадібні... мій Делл Востро 15, НD на Кор i3 з Юбунту коштував $375 (новий).
Rothmanz написав:начали рассказывать что сгорел проц и замена будет стоить 300-долл.
якісь у Вас майстри "до чужого добра" жадібні... мій Делл Востро 15, НD на Кор i3 з Юбунту коштував $375 (новий).
Мабуть просто не хочуть зв'вязуватися. Я пошукав, подібний проц коштує десь до 2000грн. Реболінг проца, ну хай буде 1000грн. Разом 100 баксів з хвостиком. Но не 300. Навіть не 200. Цей мініРС новий коштував 200-220долларів.
Якби проц не був розпаяний, а на роз'ємі, купив би та поміняв сам.
Rothmanz, я -- далеко не дочка бідного мільярдера, але у таких випадках отой китай--викинути та забути (у клуб "ачумєлиє ручкі").
але у таких випадках отой китай--викинути та забути (у клуб "ачумєлиє ручкі").
Чого-це? Поки ціна ремонту не перевищуватиме ціни нового з доставкою, має сенс заморочитися. Та й в мене ще 2 подібних працюють, вже не один рік, нарікань нема.
Поки ціна ремонту не перевищуватиме ціни нового з доставкою, має сенс заморочитися.
???!!!
а де впевненість, шо опісля ремонту воно ото всьо відповідним чином працювати буде довго та впевнено?
Rothmanz написав:Поки ціна ремонту не перевищуватиме ціни нового з доставкою, має сенс заморочитися.
???!!!
а де впевненість, шо опісля ремонту воно ото всьо відповідним чином працювати буде довго та впевнено?
После реболлинга ни одна контора на свою работу гарантии не дает. Да и вообще далеко не факт, что там дело в процессоре.
оки ціна ремонту не перевищуватиме ціни нового з доставкою, має сенс заморочитися
Роскажу про один з таких системників. На материнку Біостар проземлив Атлон 5600. Працював якийсь час. Потім почав відрубатися. Виявилося, що на материнкі тріснула пластикова рамка, до якох кріпиться кулер. В мене була згорівша попередня материнка, яку я купив б/у і яка пропрацювала лише 3 місяці й накрилась. Взяв кріплення з неї. Працювало все нормально. Я навіть через деякий час добавив на цей комп пам'ять до 8 Гб, SSD 256 Гб. Для ютуба тягнув 720р, браузер. Нормально. Але якось перестав грузитися. Вискочив якийсь надпис на англійській, пішов по гуглам, проблема з живленням біоса. Замінив батарейку, почало працювати. Через тиждень знову вискочило вже нове, гугл показав, що проблема в залізі материнки. Вже перестала заводитись. Гроші на стару ддр2 планку викинув цюці під хвіст. Ще раз переконався, як старий хлам не налаштовуй, все одно десь підсуне свиню. Та й процесор вже слабенький.
floyd47 написав:Rothmanz написав:Поки ціна ремонту не перевищуватиме ціни нового з доставкою, має сенс заморочитися.
???!!!
а де впевненість, шо опісля ремонту воно ото всьо відповідним чином працювати буде довго та впевнено?После реболлинга ни одна контора на свою работу гарантии не дает. Да и вообще далеко не факт, что там дело в процессоре.
Так я ж про что и говорю. Мне две конторы толком не объяснили в чем проблема. Сгорел процессор. Я за свою жизнь видел только один сгоревший проц, реально сгоревший от разгона без охлаждения. Поэтому я достаточно скептически отношусь к формулировке "сгоревший". Мне нужен внятный обоснованный диагноз, для понимания.
Да, ну и уверенности конечно нет. Но и новые матери бывает не заводятся, сталкивался и не раз, даже именитые бренды типа MSI и ASUS. Так что, все лотерея.
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 24 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Персональный компьютер - вопросы, апгрейд, моддинг
Згенеровано за 0.210 секунд(и), виконано 92 запитів