Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Доктор сказал, если можешь на выдохе задержать дыхание более чем на 10 секунд, значит отдышки нет. Легкие должны быть в норме.
Регулировка клапанов с выездом к клиенту.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Сторінки Назад 1 … 112 113 114 115 116 … 230 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Доктор сказал, если можешь на выдохе задержать дыхание более чем на 10 секунд, значит отдышки нет. Легкие должны быть в норме.
лекарства и лекарственные настойки - они ведь на спирту ?!
В настоянках спирт не є діючою речовиною. Вони корисні через інші речовини, а спирт в них це по суті вимушене зло.
я даже больше скажу
А я ще більше скажу - будь-яка їжа в великих кількостях теж шкідлива...
есть яды, малое количества которого, является не просто полезным
Так, є, наприклад сіль. Однак спирт шкідливий в будь-яких дозах.
Тест тільки ПЛР бажано, зайвих 1800 нема.
Например, в государственной лаборатории тест можно сделать за 700 грн, частные просят в среднем 1800 грн и более
Кстати по поводу лечения и тестов. Мягко послали - пейте амизон. Будем лечить/консультировать по телефону
Yanus, я знаю що тобі це неприємно, але це факт. Звичайно ти можеш його вживати і надалі, в малих дозах ця шкода не настільки велика щоб відразу виникли якісь серйозні проблеми, адже ми в житті багато чого шкідливого робимо для свого задоволення, і алкоголь тут не виняток. Але не треба вірити в те що є якісь повністю безпечні, та ще й корисні дози, і тим більше не треба цей міф поширювати.
в спиртосодержащих продуктах, как впрочем и в других не спиртосодержащих, есть вредное и полезное.
Є, але алкоголь в них не є корисною складовою. А ми говоримо саме про алкоголь, а не про інші речовини, які ти чомусь сюди приплів. І ще щось говориш про петляння...
ты видишь только вред.
До чого тут я? Алкоголь шкідливий в будь-яких дозах, це факт.
RUNO, прав и написал тебе верно.
Ні, він просто повторює поширений міф, створений наркотично залежною частиною суспільства для оправдання своєї залежності.
а ты пиши конечно...
Та я знаю що ти і далі будеш вірити в приємні для тебе міфи. Але форум читає багато людей, тому я не дам таким як ти безперешкодно поширювати цей міф.
петлями...
В цій дискусії є лише одна петля - притягнення в дискусію про шкідливість алкоголю інших речовин.
досвидос!
Ага, піди випий сто грам, відчуй себе здоровим!
АГА !!! Ларсен сделал мне день !!!
Лучший слоган квартала !
Лучший слоган в Логан клубе ! ! !
Ага, піди випий сто грам, відчуй себе здоровим!
Всё , хлопци , на сегодня , пойду жить по новому , по ларсеновским заветам ,
Алкоголь безвреден в малых дозах. А так же если эти дозы употреблять в неограниченном количестве.
Выходит так? Если я правильно понял, то что прочитал рание.
Якщо ти висуваєш якесь твердження, саме ти повинен його підтверджувати.
Ты жирнючий троль й на цьому форумі тобі нема рівних в цьому
Ось твоє твердження стосовно вітаміну Д
У більшості здорових людей його більш ніж достатньо
Це пустопорожнє молоння язиком, бо фактично ти не даєш ніякої інформації а лише тролиш. І саме це є дуже шкідливим в цій темі, бо тут люди читають й можуть приймати рішення на основі дискусій. Недолік вітаміну Д при ковіді може бути смертельно небезпечний а ти так легко безапеляційно заявляєш, що у здорових людей його більш ніж достатньо. Ти що, проводив наукові роботи, чи в тебе є на руках вибірка аналізів по вітаміну Д в твоєму регіоні? Чи ти постійно приймаєш участь в конференціях медиків по таким проблемам?
Те саме стосується моїх рекомендацій стосовно алкоголю. Нічого я не придумую й не перекручую. Є інфа про алкоголь та ковід, яка дуже цікава але не перевірена. А є інфа, яка 100 разів перевірена й не визиває ніяких питань, кроме питань у тролів. Якщо легко перевірити як діє той чи інший препарат на утворення тромбів у судинах, не так складно перевірити й стосовно алкоголю та багатьох продуктів чи трав. У трав досконало вивчено їх дію, надо показання та протипоказання. Це стосується й алкоголю. О ні, навіщо я сказав про трави. Зараз затролиш мене про ромашку. Де я буду шукати докази
Ти знаєш що алкоголь у будь-яких дозах шкідливий для організму?
Тоді надай мені докази, що глінтвейн шкідливий і його не можна вживати при ознаках простуди. А якщо не надаси, ну зрозумів...
Ти розумієш що твої рекомендації щодо вживання алкоголю хтось може сприйняти в серйоз, і тим самим завдати зайвої шкоди своєму організму?
При перших ознаках застуди коли є підозра на ковід, 100 грамів водки погоди не зроблять а можливо навіть покращать самопочуття у тих, хто дуже нервово очікує що стане гірше. А для цього я й написав, що при збільшенні дози може бути зворотній ефект, що може погіршити ситуацію зі згортанням крові, а це може привести до збільшення ризику інфарктів та інсультів. Особливо коли це супроводжується ситною закускою на протязі декількох днів. Високий рівень холестерину в крові плюс великі дози алкоголю суттєво збільшують ризики для життя.
Ну давай, троль, маніпулюй та перекручуй факти
закупити медпрепарати, які довели свою ефективність
я так точно і не зрозумів чи взагалі є ті препарати. Ремдесевір схвалили але його піде нема і ціна курсу лікування а одній статті зазначена близько 2.н тис.дол.
Ты жирнючий троль
Ні, жирний троль ти. Це науково доведено, можеш погуглити по закритих наукових роботах провідних університетів.
Ось твоє твердження стосовно вітаміну Д
І не тільки моє. https://moz.gov.ua/article/health/chi-v … ofilaktiki
бо фактично ти не даєш ніякої інформації
Наразі в цій дискусії лінки на джерела давав тільки я. Ти тільки можеш посилати гуглити інших. Власне тому далі і я з тобою так буду.
І саме це є дуже шкідливим
Шкідливим є твоє "авторитетне" подання всіляких міфів, без будь-якого підтвердження.
Недолік вітаміну Д
Який ще такий недолік вітаміну Д? Те що його можна передозувати, чи про що ти?
Є інфа про алкоголь та ковід
На заборах багато всілякої інфи є. Але поширювати її не варто, особливо коли вона шкідлива. Алкоголь шкідливий. В будь-яких дозах. Не існує нешкідливої дози алкоголю. Це факт який ти тупо ігноруєш.
О ні, навіщо я сказав про трави.
Дай вгадаю, наступним кроком буде заряджена вода?
Тоді надай мені докази
Гугли сам, я тобі тепер за безплатно ніяких доказів шукати не буду! Як тобі такий твій підхід? Норм? Так і продовжимо.
глінтвейн шкідливий і його не можна вживати при ознаках простуди
Чого глінтвейн, якщо там раніше вже згадували настоянки? Ось там точно користь від інших складників більша ніж шкода від алкоголя. Але зауваж, ми говорили про алкоголь, а не про інші продукти з його вмістом. Я розумію що тобі тепер треба перевести стрілки на щось інше щоб викрутитись, але не вийде.
100 грамів водки погоди не зроблять а можливо навіть покращать самопочуття у...
...алкголіків. Безумовно так. Однак при цьому послаблять імунітет, що не є добре, навіть якщо це приємно.
маніпулюй та перекручуй факти
Це говорить людина яка в дискусію про шкідливість алкоголю як аргументи приводить глінтвейн? Ну таке...
Ремдесевір схвалили але його піде нема і ціна курсу лікування а одній статті зазначена близько 2.н тис.дол.
У нас є медична мафія, яка тримає ринок медпрепаратів. Вона ліцензує препарати для продажі в Україні. Прикривається турботою про українців, щоб їх не потравили. Але дивно купувати ці препарати з Європи, де вони продаються, ще й додатково їх ліцензувати в Україні. Нічого крім підвищення ціни це не дає. А часто це суттєво підвищує ціну або ж фармкомпанія, бачачи перепони до допуску якогось препарата, перестає його завозити в Україну.
Ремдесивір має ефективність і держава повинна думати як його швидко доставити до пацієнта. Чи закупити препарат чи закупити ліцензію на його виробництво.
Ще є цікавою на міг погляд тема інтерферону. Ось дивись. Температура при грипі сягає 38-39 градусів і більше й вважається правильним не збивати цю температуру нижче 38 градусів, якщо хворий переносить цю температуру більш-менш нормально. Тому що при температурі вище 38 градусів організм починає виробляти свій інтерферон. Це одна з перших ліній оборони. Але є дослідження, де вказують, що при ковіді організм запізнюється з боротьбою з ковідом бо не спрацьовує система виробляння інтерферону. Я це бачу логічним, бо при ковіді симптоми інтоксикації є а швидкої імунної відповіді до 38-39 градусів часто у людей не буває. Так чи інакше, вчені вважають тему інтерферону важливою й працюють над нею надалі.
Про антибіотики. З антибіотиками при ковіді потрібно мати правильну тактику. Ковід ними не лікується. Якщо є атипічна форма пневмонії без температури то я особисто не розумію тактику призначення антибіотиків. Коли виробляється епітелієм бронхо-легеневої системи слиз або соплі попадаюють в трахею, коли людина п'є мало води, дихає сухим повітрям, то такий слиз засихає на епітелії й місцева імунна відповідь порушується. Тоді там починає розвиватися бактеріальна флора, яка визиває чи бронхіт, чи пневмонію. Тоді потрібно призначати антибіотики, щоб лікувати це ускладнення. Але якщо антибіотики призначати на всяк випадок, то вони будуть вбивати бактерії, яка до них має чутливість. Але від цього слиз не перестане висихати й все одно місцевий імунітет буде порушено. Тому пневмонія все одно виникне але це зробить вже та бактеріально флора, яка не реагує на ці антибіотики. Тобто тоді лікувати ускладнення вже важче, бо потрібен другий підряд курс антибіотику, а це сильно садить імунітет, й для цього використовують більш потужні ліки.
Ще мені цікаво десь почути як коронавірус реагує на солодке. При грипові назначають і чай з варенням, з медом і соки. Тобто солодощі при цій вірускі не протипоказані а по деяким даним навіть корисні. А ось коли вже бактеріальна флора, то солодощі їй подобаються, тому їх приймати при лікуванні антибіотиками не бажано. Будемо спостерігати чи які дані будуть на цю тему.
Як сьогодні у вас справи?
Yanus, а чому до кінця не цитуєш? Давай почитаємо що там далі написано:
Высказываются сомнения по поводу обоснованности выводов о положительном влиянии умеренных доз алкоголя на здоровье. Так, директор Национального Института по изучению злоупотребления алкоголем и алкоголизма США (англ.)русск. доктор Енох Гордис по поводу взаимосвязи между потреблением алкоголя и ишемической болезнью сердца дал следующий комментарий[51]:
Несмотря на то что умеренное потребление алкоголя связано с более низким риском развития коронарной болезни сердца, наука не убеждена, что именно алкоголь является причиной снижения этого риска. Также возможно, что снижение риска может происходить за счёт неких ещё неидентифицированных факторов, связанных с употреблением алкоголя в сочетании с факторами, снижающими риск ишемической болезни сердца, такими как образ жизни, питание или физическая активность, или же с веществами в составе алкогольных напитков. <…> Кроме того, даже если мы обнаружим в будущем, что снижение риска развития сердечных патологий обусловлено самим алкоголем, необходимо будет взвесить все за и против, особенно в отношении определённых категорий населения. Например, умеренное потребление алкоголя пожилыми людьми может снизить риск инфаркта миокарда и в то же время повысить риск заболеваний, связанных с алкоголем, таких как опасные взаимодействия этанола с медикаментами; кроме того, возможны травмы и от падений, и от ДТП; а также геморрагический инсульт.
В статье, опубликованной в журнале Drug and Alcohol Review (Филмор и др.)[52], было показано, что вывод о кардиопротекторных свойствах этанола сделан на основе исследований, не учитывающих целого ряда факторов, при включении которых в рассмотрение статистически значимое защитное свойство этанола не наблюдается. Команда Филмор проанализировала 54 исследования из 56, вошедших в критикуемый ею мета-анализ, и изложила ряд аргументов в своей работе[53], указывая на дополнительные неучтённые ошибки в предыдущих исследованиях и утверждая, что защитные свойства этанола как минимум получали неподтверждённо высокую оценку. В другой работе исключили несколько из указанных командой Филмор ошибок, и в результате для мужчин статистически значимый «защитный эффект» регулярного употребления этанола не был обнаружен, но сохранился для женщин. Для мужчин в этой работе была обнаружена обратная зависимость между частотой потребления этанола и смертностью от сердечно-сосудистых заболеваний[54].По утверждению специалистов Всемирной организации здравоохранения, присутствующие в литературе утверждения о пользе алкоголя «основаны не на тщательных научных подтверждениях, а инспирированы в значительной степени соображениями коммерческого характера»[35]:157.
Все це тому що ніяких наукових доказів користі алкоголю не існує.
а вот чем полезны малина, меда - то думаю они будут не лишними в борьбе с гриппом
Нічим вони не корисні в боротьбі з грипом.
исследования проводились на наличие польза в малых дозах алкоголя:
Проводились, але їх результати були не науковими. Ну або хибними. Що навпаки є доказом відсутності заявленої користі. Я там тобі жирним виділив причину, по якій взагалі існували ті псевдонаукові дослідження з хибними результатами. Власне як і в згаданій RUNO історії з вітамінами. Виробники часто фінансують вигідні для них дослідження. Але далеко не завжди вони дають вірний результат.
ага... удачи Ларсен.
Дякую! І тобі теж!
Ларсен ты непьющий ботан - вот кто ты
І з чого це ти мене раптом вирішив комплементами засипати?
какие кАмплименты?
Дуже приємні! Дякую!
Доктор сказал, если можешь на выдохе задержать дыхание более чем на 10 секунд, значит отдышки нет. Легкие должны быть в норме.
Ну и дохтур у Вас Хоть бы предложил пульсоксиметром проверить кислород в крови. А то как по задержке дыхания можно определить состояние легких? Я в шоке...
Те що його можна передозувати, чи про що ти?
Я про те, що у величезної кількості людей в Україні вітамін Д знаходиться на рівні дефіциту або суттєвого дефіциту. Він регулуює багато функцій організму. Слабкість, втомлюваність, часті інфекційні хвороби, випадіння волосся, зниженя настрою - це все може бути причиною дефіциту вітаміну Д, коли лікарем виключена інша патологія.
І не тільки моє. https://moz.gov.ua/article/health/chi-v … ofilaktiki
Стаття, що викладена на сайті мінздраву в розділі лайфхаків цікава, тільки явно не стосується України. Я так розумію, авторка цієї статті - "наукова блогерка Дарія Озерна, яка зробила ґрунтовний огляд наукової літератури, зокрема, мета-аналізів за 2018 рік, — коли вітамін D і його добавки дієві, а в яких випадках — ні" просто взяла інфу з досліджень на людях США й на основі цього дає рекомендації стосовно рівня вітаміну для українців. Я так розумію, мінздрав дає грант на тематику статей а блогери ці гроші освоюють й видають статті-обзори. Бо посилання, які там є на наукові дослідження ніяк не стосуються українців. В дослідженнях нема нічого протиречливого моїм словам, тільки протиріччя в тому, шо дані по рівню вітаміну Д для американців не стосуються українців. Поясню чому. Рівень вітаміну Д залежить від рівня забрудненості повітря. Чим воно більш забруднене, тим більший дефіцит вітаміну в середньому спостерігається. Гадаю порівнювати Запоріжжя з Лос-Анжелесом не будемо? Рівень вітаміну Д залежить від часу, проведеному на сонці. Порівнювати сонячні широти Києва й Тусона не будемо? Але перебувати на сонці в часи, коли виробляється вітамін Д не корисно, бо ультрафіолет наносить шкоду шкірі. Щоб ти розумів, як сонце впливає на вітамін Д, то якщо людина, що живе в Запоріжжі й літом приймає на себе звичайний рівень сонячного випромінення а потім на 3-4 дні їде на море відпочити, то це ніяк не підвищить низький рівень вітаміну Д. Щоб це було так, потрібно 10-20 днів на сонці на морі. Ось тоді рівень підніметься до його нижнього порогу - 30 нг/мл. Буде триматися місяць-два а потім піде на спад. Щоб мати рівень вітаміну достатнім, потрібно крім такої кількості на морі й гарного загару їсти багато різної ікри, різні морепродукти, жирну рибу не час від часу а регулярно. Тоді рівень підніметься до 50 нг/мл. Це без всяких там пігулок. Гадаю зрівнювати рівень грошей, яких витрачає середній американець на іжу з середнім українцем не будемо? По факту звичайний украинець живе в забрудненому місті, рідко їсть жирну морську рибу, на морі буває 3 дні в сезоні, і у нього рівень вітаміну Д в середньому від 6 до 20 нг/мл в залежності від сезону. Це нижче мінімального рівня норми в 30 нг/мл. Це дефіцит. І ніякі блогерки на сайті МОЗ не викладуть дані про дефіцит в українців з їх рівнем забрудненості повітря, рівнем харчування. Бо таку науку треба робити в Україні а результати не дуже сподобаються, щоб їх викладати на огляд на сайті МОЗ.
Пневмония может проходить бессимптоно.
Вот интересно, все болезни могут проходить бессимптомно или только по указанию жуликов из ВОЗ?
Может ли быть бессимптомным, например, понос?
Наука про витамин Д
Новое масштабное мета-исследование подтверждает гипотезу о связи уровня витамина D с тяжестью протекания заболевания коронавирусом. Чем больше витамина D, тем легче переносится COVID-19. Но, как выяснили ирландские исследователи, даже в солнечных странах его естественная выработка организмом недостаточна, чтобы успешно бороться с инфекцией. Решение только одно — прием добавок, который давно практикуется в Скандинавии.
подробнее https://hightech.plus/2020/05/13/chem-o … t-covid-19
Ученые открыли способность витамина D снижать риск тяжелой формы COVID-19
Числo тяжeлых случаeв и смeртей у бoльных COVID-19 с нoрмальным урoвнем витаминa D в oрганизме значительнo нижe, чем у тех, у когo наблюдаeтся егo дeфицит. К такoму вывoду пришли учeные из Мeдицинской шкoлы Бoстонского унивeрситета. Рeзультаты их исслeдования oпубликованы в журналe PLOS ONE.
Спeциалисты взяли oбразцы крoви у 235 пaциентов в мoмент их пoступления в бoльницу и измeрили сoдержание 25-гидрoксивитамина D в сывoротке — маркeра урoвня витаминa D.
Затем этих пациентов наблюдали, фиксируя клиническую тяжесть инфекции и исход заболевание, а также тяжелые симптомы — потерю сознание, затрудненное дыхание и гипоксию. После этого исследователи сравнили все эти параметры у пациентов с дефицитом витамина D и пациентов с достаточным уровнем.
Выяснилось, что у больных COVID-19, у которых достаточно витамина D, риск неблагоприятных клинических исходов — развития тяжелых осложнений или смерти — значительно ниже.
В частности, ученые посчитали, что у пациентов старше 40 лет с достаточным уровнем витамина D вероятность смерти от инфекции на 51,5 процента ниже, чем у пациентов с его дефицитом. Кроме того, у них более низкий уровень воспалительного маркера — С-реактивного белка и более высокий — лимфоцитов.
https://iz.ru/1065653/2020-09-26/ucheny … y-covid-19
https://112.ua/zdorovie/lyudi-s-vysokim … 51380.html
Сторінки Назад 1 … 112 113 114 115 116 … 230 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Згенеровано за 0.402 секунд(и), виконано 73 запитів