Тема: МIRUA та дружина Ірина запрошують сьогодні 14,11,07 відмітити
Так , як на даний час Ярослав з Іринкою не мають інтернету , попросили допомогти мене ,
Вони запрошують сьогодні всіх приїхати на зустріч і відмітити початок їх сімейного щастя.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → МIRUA та дружина Ірина запрошують сьогодні 14,11,07 відмітити
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Так , як на даний час Ярослав з Іринкою не мають інтернету , попросили допомогти мене ,
Вони запрошують сьогодні всіх приїхати на зустріч і відмітити початок їх сімейного щастя.
Следовательно приехать нада на метро! :upp: :alc: :alc: :alc: :alc: :alc:
так щоб видно було...
И так
бутерброды вкусные были ... :gheart:
с утречка бы их ... к чаю ...
Вітаю молодят, зичу ясного неба над головою, незгасимої любові, підтримки оточуючих, блаженства, радості, чудових нащадків, довгих років щасливого життя...Даруйте, що не сказав усе на зустрічі, фа-факаючи промчав і помчав влаштовувати особисте життя...Всім привіт...
я знову все пропустив...блін....
Але ВІТАЮ!!!
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → МIRUA та дружина Ірина запрошують сьогодні 14,11,07 відмітити
Згенеровано за 0.116 секунд(и), виконано 94 запитів