Тема: ТО 5 50тис.
Проїхала машинка 50 тис. хочу пройти ТО в Солонці хто, що скаже про той сервіс чи варта там їхати
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → ТО 5 50тис.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Проїхала машинка 50 тис. хочу пройти ТО в Солонці хто, що скаже про той сервіс чи варта там їхати
Я б їхав на Гермес, вони дешевші а роблять так само.
Я б їхав на Гермес, вони дешевші а роблять так само.
А де то є
https://www.facebook.com/pages/category … 276370553/
Без заміни фільтра палива 2100 я дзвонив в Солонку у них1600
Я того Богдана з Солонки не люблю. Коли до нього приїзджаєш на Логані, в нього така реакція ніби ніщеброд приїхав. Він хоче Мегани, Колеоси і Каджари. Був в нього два рази, ще тоді як він дома в гаражі мав майстерню, більше не маю бажання.
Був в Солонці на Рено сервісі рік тому на заміні ремнів Все нормально досить доброзичливе ставлення і ціни значно менші ніж на Зеленій
Був в Солонці на Рено сервісі рік тому на заміні ремнів Все нормально досить доброзичливе ставлення і ціни значно менші ніж на Зеленій
Завтра поїду напишу шо по чому
А 50тис. крім масла фільтрів ще щось потрібно робити бо я в дизелях профан 1 рік маю таке щастя але задоволений як слон
Dacia Sandero 1,4 landi renzo підтроює двигун,свічки дроти поміняв,була заміна однієї газової форсунки.Що робити?
Sanderik, на бензині і на газі троїть однаково?
Який пробіг? Масло бере? В якому стані свічки?
.Що робити?
Делать диагностику.
Sanderik, на бензині і на газі троїть однаково?
Який пробіг? Масло бере? В якому стані свічки?
На бензині працює добре,пробіг140т,масло не бере,свічки і дроти поміняні....
Sanderik, думаю, що форсунки газові треба було всі міняти...
По різному лиють газ, тому двигун і троїть...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → ТО 5 50тис.
Згенеровано за 0.143 секунд(и), виконано 93 запитів