Re: Следующий автомобиль
На спортедж ни разу не видел
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 567 568 569 570 571 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
На спортедж ни разу не видел
За що я не люблю сучасні автомобілі - так за то, що в них магнітофон нормальний поставити дуууже важко
Логан 1-й для родителей, на дачу ездить, так за 3000 - сплошь хлам
Vader, Роман, за 3к$ і ланос живий дуже тяжко знайти...
За що я не люблю сучасні автомобілі - так за то, що в них магнітофон нормальний поставити дуууже важко
Є таке... Мені теж не подобаються ті сучасні телевізори в панелі...
Vader, Роман, за 3к$ і ланос живий дуже тяжко знайти...
Так, я вже зрозумів, що живі авто цього класу і починаючи з середини 2000-х років випуску коштують приблизно однаково, незалежно від марки - Логан, Кліо, Астра, Пунто - усі в районі 5000 доларів в живому стані. Ланос трохи меньше, але його не хочу - надто вже він застарілий, навіть однієї подушки безпеки нема.
Найкращий варіант - Сандеро, але вони практично всі пригнані з Європи, причому з підозріло невеликими пробігом і привабливою ціною. Якось стрьомно.
Navariec, а в чем проблема выражается ?
проблема в тому, що, якщо міняти магнітофон, то заморочка з перехідними панелями з 2ДІ на 1ДІН
наприклад на Логан2 така коштує 650 грн.
Aprox,
Хоть на карантине увидел
наприклад на Логан2 така коштує 650 грн.
Ну тоді дійсно дешевше купити нове авто...
Navariec написав:наприклад на Логан2 така коштує 650 грн.
Ну тоді дійсно дешевше купити нове авто...
але коли буде такий дисплей то куда магнітофон ставити?
диспей не викинеш. на нього інформація корисна виводиться.
а музику тоже хочеться мати
Navariec, наверное считают что маг где-то в бардачке будет а управление магом на руле по модному по современному
але коли буде такий дисплей то куда магнітофон ставити?
Я не в курсі який "такий"
диспей не викинеш. на нього інформація корисна виводиться.
В Логан 2 магнітолу заводську викидаєш і на його місце ставиш нормальну техніку.
а музику тоже хочеться мати
З заводу була тільки 1 дін магнітола. А стоїть 9 дюймова магнітола з навігаціями, інтернетами, камерами, ядрами 2019 року. Знімаєш заводську рамку і просто на її місце нормальне медіа.
Отака...
З заводу була тільки 1 дін магнітола. А стоїть 9 дюймова магнітола з навігаціями, інтернетами, камерами, ядрами 2019 року. Знімаєш заводську рамку і просто на її місце нормальне медіа.
Отака...
нажаль у нас різне розуміння про хорошу музику
Стоимость музыки, перекрывающей стоимость авто? ))) Может тогда не надо такое в Логан пихать? )))
Тіпа? Касетний матафон, чи як?
Navariec написав:нажаль у нас різне розуміння про хорошу музику
Тіпа? Касетний матафон, чи як?
типа - частоты , количество каналов , возможности регулировки , и т.д. и т.п.
Цирк на дроті...
Прикольно читати такі слова від людини, яка не має уявлення про предмет, який йому показали.
Зате шаблонів у голові має вагон і малєнькую тєлєжку...
типа - частоты , количество каналов , возможности регулировки , и т.д. и т.п.
Там усе це є... плюс и т.д. и.т.п.
Отака...
А что за медиа?
Прикольно читати такі слова від людини, яка не має уявлення про предмет, який йому показали.
Зате шаблонів у голові має вагон і малєнькую тєлєжку...
И сходились мы на том,
что, оставшись при своём,
Расходились, а потом — давай сначала!
...отаке
Ця тема з різними уявленнями про якість звуку нагадала мені смішну історію.
Десь років 15 тому, коли технології автомобільного аудіовідтворення зробили величезний крок вперед і на кожному кутку продавалися однодінові голови від світових лідерів аудіоіндустрії з такими неймовірними функціями як Блютуз, МР3, УСБ, автовиробники лише починали це все поступово впроваджувати в штатні аудіосистеми. Якось я спитав продавана Пежо, що у них з підтримкою МР3. На що він відповів що в них є СіДі, а МР3 вони не підтримують і підтримувати не збираються, тому що якість звуку МР3 занадто низька для високих стандартів такого преміального бренда як Пежо. Тут я здивовано запитав, а чому ж тоді у них в кожній голові є підтримка аудіокасет? На що отримав категоричну відповідь: "якість звуку аудіокасет теж вища ніж МР3"...
Так що уявлення про якість звуку таки дійсно бувають дуже різні.
Larsen, Так он и есть, у качество лучше. Правда не тех, что продавались у нас
Так он и есть, у качество лучше.
Ні!
МР3 на 320кбпс навіть людина з професійним слухом не може відрізнити від лослеса, не кажучи вже про пересічного слухача. З касетами такий фокус не проходить, навіть на найкращому обладнанні, з Долбі і все таке. Не кажучи вже про деградацію якості з часом. Аналог є аналог, тим більше на магнітних носіях...
МР3 на 320кбпс навіть людина з професійним слухом не може відрізнити від лослеса
Відрізнити дуже легко. Але для цього потрібна якісна апаратура. На комп'ютерних колонках й розпаяний аудіокодек на материнкі не відрізниш. Для якісної музики повинні скластися всі умови - якісний носій, цифро-аналоговий перетворювач й якісні відтворювачі звуку. Якщо якийсь параметр випадає, то гроші на вітер. Як на мене, то якість звуку - це коли кожний інструмент можна почути, розрізнити. Грубо кажучи, коли в студії музикант розмовляє, то щоб було чути навіть, як він ковтає слину й перебирає пальцями по струнам гітари.
Відрізнити дуже легко. Але для цього потрібна якісна апаратура.
Подивись на відео вище, професійний звукорежисер, зі слухом до 18кГц, в професійній студії, на професійній апаратурі проводить сліпе тестування, і з шести вгадує чотири. Там все детально розписано, яку тобі ще треба апаратуру щоб "легко" відрізнити?
Як на мене, то якість звуку - це коли кожний інструмент можна почути, розрізнити.
Це досить низька вимога, впринципі досяжна на більшості носіїв, в тому числі і на аудіокасетах і, звичайно, на МР3.
И тут тема явно про следующий автомобиль...
Что я не так делаю? Может у меня в браузере неверно отображаются названия ссылок?
Це досить низька вимога
Про які вимоги говорим, якщо тобі одинаково що флек, що мп3?
Сторінки Назад 1 … 567 568 569 570 571 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.352 секунд(и), виконано 42 запитів