MaksTrout написав:jasonua, на момент планування покупки (квітень-травень) трохи подумали і вирішили спочатку закінчити ремонт, котрий почали.
Зараз вибір між двома авто:
1. В пошуках в нормальному стані в Німеччині Golf 6 з 2.0 TDI на механціці в кузові Хетчбек. Якщо щось знайдеться за нормальні гроші - буде Гольф.
2. Якщо з Гольфом не складеться - буду, навепне, брати новий Логан.
P.S. Поки вдалось поїздити на Ford Focus 1.6 атмосферник 2008 року на механіці. Загалом дуже сподобався. Особливо кермо - дуже чутливе і приємне.
Не займайтеся повною єрундою.. Беріть новий Логан. Ви не знайдете нічого нормального звідти по невисокій ціні.. Пробіг понад 150 тис, вік понад 6 років, невідома історія, скручений пробіг.. А якщо як Ви хочете з історією нормальною, то його до Вас в Німеччині вихоплять, навіть могнути оком не встигнете..
Проходив я через авто з Німеччини ще 17 років тому в 2003р, так, що після цього думки про б/у начисто відбилися..
Тому для пробігів 25..30 тис на рік при не швидкій їзді я обираю нову машину із економним слабосильним мотором..
Дружина мене пиляла, що треба престижне б/у брати, вон сусіди їздять, із США, таке гарне, не те що наші "Жигулі", чого ти з ними не поговорив там чоловік сам гоняє, купує на аукціонах, розмитнює...Вони купують, поїздять деклька місяців і продають..Дружина -подруга моєї, аж пищить які гарні машини, і не наш тарантас (за думкою моєї), за який ми купу грошей виклали.. Поки я одного разу не підвіз його і не поспілкувався. Олександр (ім'я змінено) став питати про Сандеро, я все разказав, він спитав за скільки продав Логана, я розповів, що за безцінь, бо пробіг, борт ремонтований..."Ну так! Якщо битий, то неодмінно вилізе, потім! Як пробіг понад 200 тис то ремонти ймовірні! Вік понад 10 років проблеми з кузовом!" Він фактично визнав, що те, що проходить чере його руки він би довго не використовував, він продає машини з профітом і від того має кошти.. Я розповів своїй і вона перестала казати про наші "Жигулі"..А от його дружина (яка не глибоко не тямить в захваті від того металобрухту), то Хонда Аккорд була, то пригнали Форд C-MAX, то Фолькс Тігуан (я лише в ньому їздив і знаю, що у нього пробіг 280 тис був) і т.д......
Тому для мене, хай мене закидають камінням - Фольксваген Поло, Шкода Фабія, Рено Сандеро абсолютно еквівалентні та однотипні машини відповідно до моїх вимог..Все визначається еконмічною географією країни виробництва та пов'язано з оплатою праці..
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0
Спасибо сказали: alex.cver, MaksTrout2