Тема: Кільце патрубка інтелкулера
Не можу знайти зопчастину по каталогу не підходить на схемі 25 але вона з виямкою а моє кільце без виямки на сервісі сказали, що такого немає
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Кільце патрубка інтелкулера
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Не можу знайти зопчастину по каталогу не підходить на схемі 25 але вона з виямкою а моє кільце без виямки на сервісі сказали, що такого немає
Віктор 18, дивіться тему "К9К С612", здається. там і світлина того гумового кільця в упаковці є. колір--темно-салатий.
п.с. ви питання задаєте так, буцімто ми тут усі--екстрасекси... вкажіть, будь ласка, хоча б колеса свої у ренівській класифікації.
п.п.с. скромність прикрашає людину лише тоді, коли її більше нічим прикрасити.
Віктор 18, дивіться тему "К9К С612", здається. там і світлина того гумового кільця в упаковці є. колір--темно-салатий.
п.с. ви питання задаєте так, буцімто ми тут усі--екстрасекси... вкажіть, будь ласка, хоча б колеса свої у ренівській класифікації.
п.п.с. скромність прикрашає людину лише тоді, коли її більше нічим прикрасити.
VIN:VF14SRAW452437243
VIN:VF14SRAW452437243
це у вас жарт такий? вкажіть у профілі дані про свою автівку, щоби не було зайвих питань у людей, що вам саме потрібно.
Logan 2
Vehicle manufacture date2015-01-22 (2015-01-22)
Engine type and suffix830 index (830)
Type of main engine1.5 dci diesel engine (K9K)
Logan 2
Vehicle manufacture date2015-01-22 (2015-01-22)
Engine type and suffix830 index (830)
Type of main engine1.5 dci diesel engine (K9K)
Дякую
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Кільце патрубка інтелкулера
Згенеровано за 0.126 секунд(и), виконано 93 запитів