Тема: 8000грн- є бажаючі отримати?
Бо в мене дружина питає- чому я не хочу отримати. Може я не правий і це не сирок Дрючба у мишоловці?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → 8000грн- є бажаючі отримати?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Бо в мене дружина питає- чому я не хочу отримати. Може я не правий і це не сирок Дрючба у мишоловці?
Don Kortes, скоро піаніст надрукує всім стільки, скільки ви забажаєте... тільки потім не дивуйтеся, чому у крамницю за буханцем хліба тре з "кравчучкою" ходити замість гаманця.
8000грн- є бажаючі отримати?
Там, вроде бы, только утратившим работу/бизнес...
А чому ні? Ознайомтеся з текстом закону і якщо Ви попадаєте під умови виплати, то можна і отримати.
Навряд чи 8000 грн сильно змінить погоду для того хто втратив бізнес...
Don Kortes, до речі і по темі:
"Глава Минцифры: За два дня почти 134 тыс. украинцев успешно подали через «Дію» заявки на материальную помощь ФОПам"
В Дії нужно попробовать подать заявку. Если КВЄД подходит - заявка оформится
8000 грн за те шо раніше всяко мішали, чим побільше бюрократичних палок в колеса:)? Браво, стеб невиданої щедрості У мене всі до одного знайомі вили а хто не порозумнішав і далі виє що оформив фрілансера.а скоро чергові зміни
Як добре що ішов вчитись туди де більше жіночого пола в групі, як же там було добре вчитись! так і отримав бакалавра обліка і аудита Да не спеціаліст навіть, во даже забувся що отримав
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → 8000грн- є бажаючі отримати?
Згенеровано за 0.111 секунд(и), виконано 94 запитів