Re: Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Кто каким навигатором в андроиде пользуется?
С уважением, Александр
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Сторінки Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 107 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
az74, в авто: гугломапи, Sygic, зрідка Waze, залежно від обставин. Раніше користувався iGO, останнім часом перестав. Пішки: гугломапи, MAPS.ME (для хайкингу).
По місту Waze, а в основному Сіті Гід купив оф.версію.
Sygic
Это из-за его связи с БК? Чем он еще удобнее Вайза?
в основному Сіті Гід купив оф.версію.
Юричку! Привіт, братику! )
Ціна питання цього Гіду? Чим він заборює Вайза, та чи він того вартий, щоб бути платним?
Купував давно, за 12$. Працює і без інтернету, теж відображає затори, більш детально малює маршрути та придомові території.
Ну і інтерфейс мені більше подобається ніж у Вейз.
Это из-за его связи с БК? Чем он еще удобнее Вайза?
Sygic має хороші оффлайнові мапи, адекватно прокладає маршрути, дає кращі підказки (особливо за кордоном), показує обмеження швидкості (правда iGO це робив значно точніше), швидкий, зручний... Вейз кращий тим що оперативно показує всілякі халепи на дорогах. Але тільки в більших містах, в Луцьку від нього толку мало, та і не їзджу я по місту з навігатором.
Тому Sygic і Waze використовую коли їхні переваги потрібні. А так то найчастіше Гугломапи. Вони і детальніші, і супутник зі стрітв'ю можна глянути, і враховують трефік, та й найадекватніше прогнозують час подорожі.
Waze и 2ГИС
MAPS.ME
про MAPS.ME можна забувати, змінився власник і сама програма, на iOS вже є оновлення і все "сумно", на Андроід ще не прийшло але вже скоро...
офлайн режим коректно не працює, другі карти і в декілька разів більший розмір карт для завантаження.
про MAPS.ME можна забувати
Так, нажаль скоріш за все доведеться щось інше шукати...
На аккумуляторе у меня напряжение колеблется в пределах 12.1В – 12.5 В (в данный момент например 12.4).
В интернетах читал, что 12.1 это уже меньше половины емкости.
Из личного опыта, как думаете какое напряжение аккумулятора можно считать нормальным рабочим? Особенно в зимний период.
Пока тема не сменилась Чем можно проложить пешеходный (велосипедный) маршрут?
Чем можно проложить пешеходный (велосипедный) маршрут?
Ну от, я MAPS.ME для таких речей використовую. Знає багато стежок і тому подібне. Ну а так то можна і Гугломапою, але у них стежок мало, особливо в лісах і на природі...
В интернетах читал, что 12.1 это уже меньше половины емкости. Из личного опыта, как думаете какое напряжение аккумулятора можно считать нормальным рабочим? Особенно в зимний период.
Нормальне робоче не меньше 12.4. Меньше вже треба звертати увагу. Якщо після наступної поїздки не збільшиться, тоді пильно стежити щоб не впало меньше 12, бо це вже може бути кінець.
Реально по заряду 12.1-12.3 це половина.
Ну і звичайно, міряти треба з вимкненими споживачами. Отже для впевненості через кілька хвилин після вимикання запалення. Інакше будуть занижені показники.
Нормальне робоче не меньше 12.4. Меньше вже треба звертати увагу. Якщо після наступної поїздки не збільшиться, тоді пильно стежити щоб не впало меньше 12, бо це вже може бути кінець.
Реально по заряду 12.1-12.3 це половина.
Мне кажется, старт-стоп не дает нормально зарядиться. Обычно забываю его выключить, на светофоре он глушит двигатель и только после этого выключаю старт-стоп кнопкой. Ну и за город на большие расстояния не слишком часто выезжаю.
у них стежок мало, особливо в лісах і на природі...
так отож
Evgenий, впринципі MAPS.ME використовує мапи OSM, так що можна шукати якийсь інший навігатор що їх використовує, такі є, наприклад в мене ще стоїть Navmii (але він погано шляхи прокладає, і наче тільки для авто). Так що коли мапс.ме загнеться будемо шукати альтернативу.
Vitafresh, якшо є пробки:
-ретельно протерти поверхню АКБ (бажано NH3-розчином чи харч. содою);
-протерти насухо чистою ганчіркою;
-обережно викрутити усі пробки та візуально та ареометром обстежити кондицію електроліту на предмет чистоти, прозорості, рівня у кожній банці, щільності у кожній банці;
-при необхідності долити дистилят/дозарядити АКБ.
це самий мінімум.
Мне кажется, старт-стоп не дает нормально зарядиться.
взимку, гадаю, ця система вб*є ваш АКБ; я б відключив на зиму.
Нормальне робоче не меньше 12.4.
якшо сульфатація незначна, гадаю, не менше 12,6-12,5В (2,1*6=12,6В). однозначно: найближчим часом відвідати акумуляторщика або толкового автоелектрика.
MAPS.ME
Larsen, спасибо. Помогло. Показали нужные тропы примерно там, где я и думал
Народ подскажите может кто знает,или сталкивался сколько ключей должен дать застройщик от домофона? И какими законами этого можно добиться.Заранее спасибо.
У нас один дают. Остальные за деньги.
а если 4 собственика?
а если 4 собственика?
Сделайте копии и не заморачивайтесь.
Привет.
ELF 75W-80 Tranself NFJ полусинтетическое масло?
Сколько масла коробке?
Может залить синтетику 75В90?
Привет.
ELF 75W-80 Tranself NFJ полусинтетическое масло?Сколько масла коробке?
Может залить синтетику 75В90?
Масла 3 литра. Теперь дальше.
Вот коробка, вот к ней 75/80 завод рекомендует и миллион машин ездит. Откуда берутся вопросы?
Сколько масла коробке?
У меня коробка JR5 151, вошло примерно 2.2 литра.
Сторінки Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 107 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Згенеровано за 0.212 секунд(и), виконано 75 запитів