Тема: На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
Собираемся рвонуть на екскурсию во Львов, на 750р.города. Есть ли желающие присоединится , за компашку, чтобы вселее ехать.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
Собираемся рвонуть на екскурсию во Львов, на 750р.города. Есть ли желающие присоединится , за компашку, чтобы вселее ехать.
Думаю, організуємо достойну зустріч. :storstark: Ласкаво просимо! :rock:
Если принимающая сторона разместит киевлян, сделаем как минимум 1 экапаж из 3-х человек. 2 из них - Логановоды со стажем, а один просто "заяц" :rolleyes: :retas:
Думаю до 30 числа мож ещё какой экипаж нарисуется! Присоединяйтесь!!! :storstark: :storstark: :storstark:
Не проблема. Запросив би до себе, але на жаль 2 кімнати (жінка + 2 дітей). Але недорогий нормальний готель замовити можу. Мені потрібно за тиждень кількість людей, що приїдуть. На день міста туристів буде море, тому треба пораніше бронювати номери. Якщо буде нормальна погода організуємо шашлики. Полазимо по центру, а потім на Високий замок або на Погулянку на шашлик. Машини залишите на стоянці в готелі, а там на таксі. До речі, навів контакти з таксистом на Логані, в якого хром де тільки можна (в якійсь темі про нього вже згадували) :)
Ок. Тогда принимай пока завку от меня (Кельт) + Скіф + уже 2 :D зайца!!! Итого пока имеем 4 человека :rock: Можна 2 номера по 2 человека. Присоединяйтесь :storstark: :storstark: :storstark:
Може вивісити на головній? Щоб народ записувався.
До речі, програма святкування дня міста тут: http://www.750.lviv.ua/
Повинен приїхати Бреговіч!
smyk; Спасибі за допомогу .
Who is Брегович? Мы обязательно будем!!!
smyk; а як у вас з дорогами , покриття асфальтове хороше чи ні , бо ще ніколи у вас не були
Львов!!! :rock:
круто! и я бы поехал!
Львов!!!
круто! и я бы поехал!
Ну так давай присоединяйся!!!
А Бутрос Бутрос Галі буде?
Сорі за
А взагалі я просто марю цим містом. Мабудь найкрасивіше в Україні
smyk написав:Повинен приїхати Бреговіч!
А Бутрос Бутрос Галі буде?
Сорі заА взагалі я просто марю цим містом. Мабудь найкрасивіше в Україні
я маю сказати, що наш rozumnyk забагато пропустив!
і тепер просто повинен їхати з нами до Львову.
адже він марить цим містом!
а ще мене майже відпустили!
knizhenko aleksandr
С тобой ехать стрёмно. Мы только выедем из Киева, ты уже во Львове бушь :rolleyes: Шумахер будущий :rock: Тебе нада с Петровичем ездить :storstark:
А если серьёзно, ты с нами???
(А взагалі я просто марю цим містом. Мабудь найкрасивіше в Україні)
Приєднуйся ....Будемо дуже раді...
вы ошибаетесь! когда вы выедете с киева, я уже буду ехать назад :D :lol:
да я не против, я еще дома не говорил на эту тему!
Собираемся семьями...отдохнем...
О! Поки їздив на затяжний обід, народ активізувався! :D
Робимо список бажаючих!
Сьогодні поїду в готель попередньо домовлятись про номери.
раді за підтримку в прекрасному місті Львів.
я бы с удовольствием. Но мы едем 6-7 октября в Каменец Подольский, а 1 октября 5ти летие дочки
посоветуюсь с мужем
2 Drakosha ;
присоединяйтесь , отпразнуем в прекрасном городе, мы тоже возьмем свое чадо
ОБЛОМ! Обдзвонив всі готелі за розумні гроші. Все забито за 2 місяці наперед. Пробиваю квартири на добу.
Все забито за 2 місяці наперед. Пробиваю квартири на добу.
надо написать обьяву типа- молодая интелигентная киевская семья из 16 человек снимет квартиру на 3 дня.
порядок гарантируем!!!! :alc: :lol: :D :lol:
сорри за :offtopic:
Блин горелый! А у меня квартира занята сейчас во Львове - квартиранты живут....
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
Згенеровано за 0.149 секунд(и), виконано 94 запитів