Re: Renault Sandero Stepway 0.9 tce MT (Червоний гранат) ZEN
PGP,
Ого фильтр 469 воздуха.
А я думал на шкоде 180гр дорого
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Sandero Stepway 0.9 tce MT (Червоний гранат) ZEN
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
PGP,
Ого фильтр 469 воздуха.
А я думал на шкоде 180гр дорого
Александр007, це ж офіціали, вони хочуть їсти!!))
п.с. 120грн я даю за повітряний фільтр..
мені сьогодні офіціали сказали 69 грн (для 1,5 дісіай, 90 л.с.). це така різниця між 0,9 та 1,5? гадаю, за краще замовити на еґзист.юа. хто підкаже її парт-намбери для 1,5 дісіай? буду вдячний.
Тсю то купіть у Зевса! І копійка власнику форума і гроші збережете
Kap1toshka, дякую, я вже спілкувався з ним з цього приводу.
Может уже было, не нашел. Напишите, как резина едет по мокрому асфальту, лужам при температуре примерно +1 +5? Скорость до 100. Несет, нет? Спасибо.
Может уже было, не нашел. Напишите, как резина едет по мокрому асфальту, лужам при температуре примерно +1 +5? Скорость до 100. Несет, нет? Спасибо.
І радий був би Вам щось корисне сказати, але, нажаль, я не їздив на цій гумі далеко за місто.
Буквально була одна поїздка у лютому Київ-Бориспіль-Київ. Їхав в аеропорт, моросило, температура плюсова, йшов по Бориспільський 90-100км/год - не відчув ніякої різниці з літньою. Назад на Київ дощ пішов досить сильний, я не летів, десь під 80км/год.
По місту я не гасаю, тому на дозволених швидкостях по керованості знову таки все як і на літній.
Короче, за всю зиму у будь-яких умовах я не відчув якогось дискомфорту від керування, не було в мене таких ситуацій коли гума якось дивно себе повела і мені негайно треба було щось заподіяти для виправлення ситуації.
Це все так суб'єктивно. Може мені досвіду керування бракує щоб відчути недоліки гуми. Мені просто немає з чим порівнювати.
Офіційний Castrol GTX RN 5W40 RN710 (7711943691) - 3500км після заміни оливи
Оновив до версії 2020 Q2 мапи України, Білорусі, видалив мапу Казахстану у штатній навігації MediaNAV.
Все робив по інструкції шановного Vitafresh - https://www.drive2.ru/l/575255413755216676/
Трохи встиг сьогодні покататися по штатній навігації з оновленими мапами. Все працює добре, глюків і гальмувань під час руху не було. Маршрут проклало один в один зі звичайним маршрутом від Waze.
Не пам'ятаю, чи були раніше 3D об'єкти в штатній навігації, але зараз вони є
Оновив до версії 2020 Q2 мапи України, Білорусі, видалив мапу Казахстану у штатній навігації MediaNAV.
Все робив по інструкції шановного Vitafresh - https://www.drive2.ru/l/575255413755216676/
Трохи встиг сьогодні покататися по штатній навігації з оновленими мапами. Все працює добре, глюків і гальмувань під час руху не було. Маршрут проклало один в один зі звичайним маршрутом від Waze.Не пам'ятаю, чи були раніше 3D об'єкти в штатній навігації, але зараз вони є
Я також спробував оновити, але безуспішно( Пише "Невірний пакет оновлення".
В мене правда флешки без індикаторів. Як довго Ви першу флешку тримали в "голові" магнітоли, перед тим як запустити другу, з новими версіями мап?
В мене правда флешки без індикаторів. Як довго Ви першу флешку тримали в "голові" магнітоли, перед тим як запустити другу, з новими версіями мап?
Першу флешку в "голові" тримав приблизно три хвилини.
Річ у тому, що вона мала поблимати приблизно з одну хвилину і потім перестати блимати, як писав Vitafresh. Але в мене воно блимало-блимало-блимало. Через три хвилини мені це набридло. Я її витяг, вставив другу, "голова" з хвилини дві її читало і потім запропонувало оновити мапи.
YT написав:В мене правда флешки без індикаторів. Як довго Ви першу флешку тримали в "голові" магнітоли, перед тим як запустити другу, з новими версіями мап?
Першу флешку в "голові" тримав приблизно три хвилини.
Річ у тому, що вона мала поблимати приблизно з одну хвилину і потім перестати блимати, як писав Vitafresh. Але в мене воно блимало-блимало-блимало. Через три хвилини мені це набридло. Я її витяг, вставив другу, "голова" з хвилини дві її читало і потім запропонувало оновити мапи.
Дуже дякую Вам за відповідь! І за ідею оновлення також! Мені таки вдалось оновити мапи Проблема була в тому, що флешку №1 я тримав в "голові" всього 1-2 хвилини, як було зазначено в інструкції. Після Вашої відповіді, залишив першу флешку на 8 хвилин і після того оновлення з другої залилось на ура.
Вибачте, що в Вашой БЖ і ще раз дякую
Я сегодня еле завелся, видео правда не снял...
В пятницу машину припарковал, вчера выходил завести ее прогреть... завелась хорошо...
Сегодня утром вышел, пытаюсь завести, сразу начало крутить стартер резво потом еле еле.. с характерным звуками .. в салоне все почти потухло, потом в конце схватило, и завелась и была на 1500 оборотах прогрева потом упали до 1200.., дальше я уже вышел с машины чистить ее, минут 15 постояла обороты уже стали 800...
Я уже подумал что все надо прикуривать...
Так три горшки, що їх там крутити) можна було і фари не вмикати
Я сегодня еле завелся, видео правда не снял...
В пятницу машину припарковал, вчера выходил завести ее прогреть... завелась хорошо...
Сегодня утром вышел, пытаюсь завести, сразу начало крутить стартер резво потом еле еле.. с характерным звуками .. в салоне все почти потухло, потом в конце схватило, и завелась и была на 1500 оборотах прогрева потом упали до 1200.., дальше я уже вышел с машины чистить ее, минут 15 постояла обороты уже стали 800...Я уже подумал что все надо прикуривать...
Так нельзя в мороз заводить, если никуда не едешь.
dareks написав:Я сегодня еле завелся, видео правда не снял...
Сегодня утром вышел, пытаюсь завести, сразу начало крутить стартер резво потом еле еле.. с характерным звуками .. в салоне все почти потухло, потом в конце схватило, и завелась и была на 1500 оборотах прогрева потом упали до 1200.., дальше я уже вышел с машины чистить ее, минут 15 постояла обороты уже стали 800...Я уже подумал что все надо прикуривать...
Так нельзя в мороз заводить, если никуда не едешь.
Вообще если ни куда не едешь советуют 2 раза в неделю выходить прогревать до рабочей температуры..
Сегодня я заводил что бы поехать, отвезти жену на работу.
Вчера потому что во дворе многие прикуривались ....
Сегодня я заводил что бы поехать, отвезти жену на работу.
Вчера потому что во дворе многие прикуривались ....
Це відео знято сьогодні (понеділок) в ранці. Теж жінку на роботу треба було відвести.
Авто стояло без руху з середини суботи. Морози самі бачили які до нас прийшли.
Але все добре, завелася без проблем.
Бензин залито UPG 100.
Олива штатна Castrol GTX RN 5W40 RN710.
если ни куда не едешь советуют 2 раза в неделю выходить прогревать до рабочей температуры
На заведення двигуна витрачається частина заряду акумулятора. Цей заряд не встигає відновитись за короткий час роботи при прогріві. Тому після кожної такої процедури, заряду залишається меньше. Тому шанси потім не завезтись зростають.
Сегодня утром завёлся без вопросов.
Вообще если ни куда не едешь советуют 2 раза в неделю выходить прогревать до рабочей температуры..
При каждом пуске двигателя уменьшается ресурс. В тепло меньше, по холоду больше. В мороз он все-равно не прогреется до рабочей температуры, а аккумулятор не зарядится. Нет смысла прогревать и не ехать, хоть в мороз хоть по теплу.
Десь читав, що 1холодний пуск двигуна при -10С дорівнює 1тис км. Х.з як вони це порахували і чи це правда...
Якщо авто їздить кождного дня, то масляна плівка на циліндрах за ніч думаю не замерзне вже так сильно...
Якщо авто довго стоїть, то можливо і добре у сильні морози раз у 3-4дні прогріти його до включення вентилятора.
п.с. двигун к4м, масло 5в40 ельф (брав у клубному магазині), на пробізі 265тис.км заводиться при -20С з півоборота, правда їздить щодня, (вчора 700км проїхав), а аккумулятор пішов на 5зиму!
dareks написав:Вообще если ни куда не едешь советуют 2 раза в неделю выходить прогревать до рабочей температуры..
При каждом пуске двигателя уменьшается ресурс. В тепло меньше, по холоду больше. В мороз он все-равно не прогреется до рабочей температуры, а аккумулятор не зарядится. Нет смысла прогревать и не ехать, хоть в мороз хоть по теплу.
Понял, спасибо...
Я езжу обычно каждый день, на выходных были морозы и решили дома посидеть, авто 2019 года, вторая зима. пробег чуть больше 30000км
Десь читав, що 1холодний пуск двигуна при -10С дорівнює 1тис км. Х.з як вони це порахували і чи це правда...
Якщо авто їздить кождного дня, то масляна плівка на циліндрах за ніч думаю не замерзне вже так сильно...
Якщо авто довго стоїть, то можливо і добре у сильні морози раз у 3-4дні прогріти його до включення вентилятора.
п.с. двигун к4м, масло 5в40 ельф (брав у клубному магазині), на пробізі 265тис.км заводиться при -20С з півоборота, правда їздить щодня, (вчора 700км проїхав), а аккумулятор пішов на 5зиму!
Это из техобслуживания военной техники. Там ещё для запуска танка использовался эфир.
Так три горшки, що їх там крутити) можна було і фари не вмикати
фари вмикають не заради полегшення пуску двигуна, а заради "розігріву" АКБ та його меншій сульфатації.
Десь читав, що 1холодний пуск двигуна при -10С дорівнює 1тис км.
можливо це є правдою, але ж техніка створена людиною заради комфорту та зрочності для людини. просто в любу погоду без потреби вмикати двигуна заради "прогріву"--безумство чистої води: читай оце
На заведення двигуна витрачається частина заряду акумулятора. Цей заряд не встигає відновитись за короткий час роботи при прогріві. Тому після кожної такої процедури, заряду залишається меньше. Тому шанси потім не завезтись зростають.
del
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Sandero Stepway 0.9 tce MT (Червоний гранат) ZEN
Згенеровано за 0.195 секунд(и), виконано 92 запитів