Re: Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Это сладкое слово "халява"
Регулировка клапанов с выездом к клиенту.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Сторінки Назад 1 … 75 76 77 78 79 … 107 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Это сладкое слово "халява"
Я не понимаю прикола..
Я тоже так частодумаю об алкоголе, но сегодня настроение хорошее, праздничное, ДР у меня
Не хватает денег на алкоголь?
Именно на алкоголь!
то сладкое слово "халява"
Я думаю мало кто знает себестоимость этих продуктов. Да и краденное может оно или просроченное
Да. Не путайте контрафакт с контрабасом.
Где гарантия что это не левак (подделка)? Пусть даже качественный.
да откуда ж я знаю? Я не продаю. Сам пытаюсь в этой теме разобраться
Может кто-то найдется здесь на форуме, кто оттуда пьет эти шмурдячки)
Я-то полюбому попробую и отпишусь
а заповіт вже склали? (т.т.т.)
Это же отличный повод меньше бухать!
Не путайте контрафакт с контрабасом
Склоняюсь ко второму
а заповіт вже склали? (т.т.т.)
Хай лани широкополі, і Дніпро і кручі...
_Slava, т.т.т.!!! це я до того, шо з категорією під назвою "власне здоров*я" я б не жартував. останній раз нас з дружиною труїли у ресторані у Східниці.
станній раз нас з дружиною труїли у ресторані у Східниці.
Та це страшні речі!
Розумієте, я на 100 відсотків певен, що ніхто не труїться, бо цей, назвемо "контрабас" продається дуже давно. Ну ви розумієте, якщо хочаб хтось отруївся...
Плюсаніть, кому тема цікава, щоб я тут даремно не стрясав повітря
ПЫСЫ 2. единственный правильный напиток для организма - это домашнее красное вино. в идеале сухое, или к нему "приближающееся".
Вот соглашусь. Уже второй год подряд, мама делает вино из винограда, который дорос до балкона на 4-м этаже. Дорос уже давно. Регулярно собирали неплохой урожай, по пару ведер винограда. Банальная Изабелла. Немного ели, немного на компот варили, и все. В прошлом году мама сделала вино. Получилось литров 15 вроде. Такого вина я давно не пил. Вкусное виноградное вино. Похожее вино привозила жена из Франции, купленое в обычном супермаркете по 2евро за бутылку. Обычное столовое вино. Мы тогда с женой пару бутылок уговорили.
В этом году мама сделала вино тоже. Получилось менее сладкое, но пить приятно. Пьешь и кайфуешь. Просто вкусное вино. Я не думал что вино может принести столько удовольствия.
Да, сам давно сижу на хороших вискарях.
мало кто знает себестоимость этих продуктов
1 кг сахара = +/- 1литр самогона Ну и производственные расходы
Красное вино содержит мелатонин. Это неплохое снотворное, но он замедляет формирование гемоглобина в крови. В отличии от белого вина. Профессор гематологии сказала мне "красное вино это для очень здоровых людей".
Еще раз говорю. Это не из фейсбука. Профессор, доктор медицинских наук, военный госпиталь, Киев.
az74, не ходите больше к этому профессору...
Вы умнее его в гематологии? Возьметесь лечить анемию? Назначите лечение миелофиброза?
Или отличаете вино белое от красного?
Ну если профессор действительно умный,то это вы или недослышали его или плохо поняли.
Есть еще такое понятие, как профессиональная деформация... Гематолог будет рассуждать про гемоглобин, а нарколог вам скажет, что вино вредно в принципе само по себе и вызывает зависимость! ))
Гематолог рассказала в сравнении вина белое и красное и их влияние на кровь, что, собственно, меня и интересовало. Так как я тоже читал текст, что красное вино пупер полезно для крови. И я получил ответ.
В будь-якому разі шкода від вина більша ніж доведена користь.
https://www.bbc.com/ukrainian/vert-fut-50287700
везде куда я не тыкал в инете - красное вино повышает гемоглобин
А ти знайди посилання на дослідження яке це доводить. Не знайдеш. Як і з текстами на заборі, цей міф виник з неправильного аналізу статистичних даних. Наукового підтвердження цьому нема. Зате міф цей так сильно подобається як любителям вина, так і його виробникам, що поширюється в народі як зараза...
Yanus, нажаль те що ти тут закопіпастив, це старий, науково недоведений міф. Почитай статтю за моїм посиланням. Там пояснено звідки у цього міфу ростуть ноги.
ЗИ Прочитав твоє детальніше, так там більше половини пунктів взагалі відверта брехня і маніпуляція... Звідки ти взяв цей текст? Дуже схоже на пропаганду від виноробів.
бла бла бла... ты не пьющий - "хАди повзь" как говорила моя бабушка с белорусскими корнями ))))))))
Так тому що неп'ющий, можу дивитись на проблему об'єктивно. Мою оцінку не затьмарює наркотична залежність. Тому якраз таки навпаки, якщо думаєш про здоров'я, слухай мене, а не інших алкоголіків, або алкоторговців. А якщо на здоров'я начхати, то просто не пиши про користь вина. Тобі ж всеодно, а можливо хтось тебе почитає, повірить, і скалічить своє життя.
сколько я знаю трезвых людей которые умерли рано, и сколько я знаю в меру пьющих прожили за 80-т...
Нажаль з цих даних неможливо зробити ніякого висновку щодо користи чи шкідливості будь-яких алкогольних напоїв. Для об'єктивних висновків треба проводити серйозні наукові дослідження. А вони наразі вказують на те що не існує алкогольного напою, користь від якого більша ніж шкода. І так, я кажу "нажаль", тому що в даному випадку "приємне" не співпадає з "корисним".
Larsen, невиглас )))) не чепай мене!
Не варто дуркувати, я зараз це все серйозно кажу. Від алкоголю люди помирають. І не мало. Від його невживання - ні. Нажаль це факт.
хАди повзь
А от і не буду.
Я ж тобі не кажу щоб ти зав'язував з алкоголем. Ні. Але не треба вводити в оману інших щодо його користі. Пий, якщо для тебе задоволення важливіше за шкоду в даному випадку. Але якщо ти не заробляєш на продажах алкоголю, то не впливай на вибір інших.
Сторінки Назад 1 … 75 76 77 78 79 … 107 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Згенеровано за 0.215 секунд(и), виконано 73 запитів