alex.cver написав:Все равно в споре не рождается истина и "каждая..свое болото хвалит", только я и свое текущее ругаю также, когда есть за что, в отличие от Вас.
Тут я з Вами можу погодитись, сперечатися на цю тему немає ніякого сенсу.
Але таки мушу сказати:
1) Ви навряд знайдете не цьому форумі де я розхвалюю і облизую мій Степвей як найкраще і безкомпромісне рішення сучасного автопрому. За винятком комбінації MediaNAV+смартфон - це перевершило мої сподівання, це я хвалив і буду хвалити.
2) Питаєте чого я своє авто не ругаю? А за що мені його ругати, якщо про всі косяки які Ви описали (двері на дах заходять, задні двері травмонебезпечні, лючок бензобаку на тросику + на ключу, задній "дворник" сам вмикається при передачі назад, фіксатори дверей чудернацькі і т.д.) я вже знав ще до моменту придбання самого авто.
Для мене це не стало якоюсь новиною, бо форум читав, огляди дивився, а в них теж на такі моменти звертали увагу, в салоні був мацав перемацав те авто.
Ці всі косяки я знав, бачив, прийняв до себе, пішов на компроміс з цим бо інші переваги + ціна сказали - купляємо.
На разі катаюсь вже півтора роки і окрім цих "косяків" авто мені не приносить ніяких негативних емоцій. Мені подобається авто і спина не болить на далекі відстані, і нога не затікає. І багато з того негативу що тут писалося я дивлюся приблизно так
або так
Ну от не тримався... розхвалив таки 
0