Re: Следующий автомобиль
jasonua, Дякую!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 616 617 618 619 620 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
jasonua, Дякую!
1973 ГАЗ-24-95 "Волга" 4x4, которую любил Брежнев
2,4 л, 95 л.с. ЗМЗ-24Д
1973 ГАЗ-24-95 "Волга" 4x4, которую любил Брежнев
2,4 л, 95 л.с. ЗМЗ-24Д
Следующий автомобиль?
Два тижні тому бачив я таку подібну волгу на Драгобраті...
Але на тому авто чувак мабуть просто на раму від уазу поставив кузов волги!))
Ну такоэ...
какое?
Уродливое. Причем со всех сторон.
Сучасний дизайн!
Нормально, основне для мене щоб двигун ходив без проблем 400-600тис км і кузов не ржавів!
Ну, продажи покажут, на сколько Ваша персональная вкусовщина соответствует объективной реальности... ))
Мне седан не очень, а вот Сандеро, особенно Степвей - очень даже симпатичен!
основне для мене щоб двигун ходив без проблем 400-600тис км і кузов не ржавів!
И шоп расход 1,5 л/100 и новый авто в салоне за 3500 уе )))
на сколько Ваша персональная вкусовщина соответствует объективной реальности
Объективная реальность показывает, что у множества людей вообще нет чувства прекрасного/уродливого. Если бы люди умели отличать красивое от уродливого и пользовались этой способностью при покупке автомобиля, все машины были бы похожи на Jaguar XJ IV, BMW E38 или Honda Accord 4h gen. Вместо этого по улицам ездят миллионы отвратительных машин с дизайном типа "побольше кривых поверхностей и светодиодик сверху". А кто-то даже Ссангйонги покупал
щоб двигун ходив без проблем 400-600тис
Хіба таке зараз взагалі буває на легковиках?
Объективная реальность показывает, что у множества людей вообще нет чувства прекрасного/уродливого. Если бы люди умели отличать красивое от уродливого и пользовались этой способностью при покупке автомобиля, все машины были бы похожи на Jaguar XJ IV, BMW E38 или Honda Accord 4h gen. Вместо этого по улицам ездят миллионы отвратительных машин с дизайном типа "побольше кривых поверхностей и светодиодик сверху".
А кто Вам сказал, что Ваше персональное мнение по этому вопросу единственно-верное и других мнений по этому поводу быть не может?
jasonua написав:щоб двигун ходив без проблем 400-600тис
Хіба таке зараз взагалі буває на легковиках?
Так и есть 2.0 дизель Шкода.
На работе
Пробег за 600тыщ, мотор без проблем.
Объективная реальность показывает, что у множества людей вообще нет чувства прекрасного/уродливого.
Об'єктивний критерій прекрасного можеш привести? Чи ти об'єктивним вважаєш свій смак, а смаки більшості суб'єктивними?
Рейтинг самых экономных дизелей.
https://kurs.com.ua/amp/novost/284058-r … vtomobilei
А кто Вам сказал, что Ваше персональное мнение по этому вопросу единственно-верное и других мнений по этому поводу быть не может?
Об'єктивний критерій прекрасного можеш привести? Чи ти об'єктивним вважаєш свій смак, а смаки більшості суб'єктивними?
Как бы вы не пытались ёрничать насчет моего вкуса, но во всех художественных направлениях (изобразительном искусстве, архитектуре, дизайне) существуют критерии, по которым произведение (изделие, продукт) считается гармоничным и пропорциональным, а именно пропорциональность отвечает за красоту. В учебниках для художников об этом пишут. Золотое сечение и всё такое.
Так вот, я утверждаю, что Хонда Аккорд - автомобиль гармоничный, пропорциональный и потому красивый, а новый Логан - нет. Так же, как мы считаем красивой женщину с длинными ногами и узкой талией, а коротышку с бочкообразной фигурой - нет.
И дело тут не в моём мнении. Это природа, так в голове у нас заложено. Хотя современные дизайнеры и пытаются подменить пропорциональность и гармоничность броскими финтифлюшками, выдавая именно их за красоту. Но разоблачить подмену легко: достаточно поставить две вещи рядом - и всё становится ясно. Даже у вас получится, если немного потренироваться. Просто смотрите и запоминайте: слева - красиво, справа - нет.
ак вот, я утверждаю, что Хонда Аккорд - автомобиль гармоничный, пропорциональный и потому красивый, а новый Логан - нет.
А мне они оба норм - каждый норм для своего времени.
Так же, как мы считаем красивой женщину с длинными ногами и узкой талией
Есть куча людей, которые так не считают...
И дело тут не в моём мнении. Это природа, так в голове у нас заложено.
У Вас - да, так заложено, но не у всех заложено одинаково... Именно по-этому и говорят, что о вкусах не спорят!
Даже у вас получится, если немного потренироваться.
Надеюсь, что у Вас получится осознать то, что Вам пытаемся донести я и Ларсен...
Просто, чтоб не выглядеть глупо с подобными заявлениями в будущем...
во всех художественных направлениях (изобразительном искусстве, архитектуре, дизайне) существуют критерии
А звідки вони взялися ті "критерії"? З того що найбільше подобалось більшості людей на момент створення цих критеріїв. Тому ці критерії не є об'єктивними. Вони залежать від сприйняття певних індивідів. І саме тому, в тому числі, ці критерії, особливо в мистецтві, дуже сильно відрізняються в різних культурах, особливо тих які були довгий час ізольовані.
В учебниках для художников об этом пишут. Золотое сечение и всё такое.
Це лише спроби систематизувати суб'єктивні смаки людей, для того щоб можна було більш прогнозовано створювати речі, які сподобаються більшості.
я утверждаю,
Це не є критерієм об'єктивної краси, про який я тебе просив.
ак же, как мы считаем красивой женщину с длинными ногами и узкой талией, а коротышку с бочкообразной фигурой - нет.
О! Так це взагалі найсуб'єктивніша тема зі всіх! В різних культурах критерії жіночої краси прям протилежно різні бувають. Навіть тій самій культурі, але в різні епохи все міняється. З твоїм довгоногим еталоном з осиною талією непогодяться всі античні скульптори і художники. У них ідеальна талія була явно бочкоподібною по сучасних стандартах, не кажучи вже про ноги.
Та й навіть прям тут і зараз, знайдуться любителі дуже навіть протилежних фігур.
Это природа, так в голове у нас заложено.
Щось звичайно закладено, але набуті рефлекси і асоціації тим чимось крутять як дишлом. Тому що те що закладено вкрай примітивне і базове, а наше сприйняття реальності неймовірно складне і багатошарове. Тому наші смаки переважно набуті.
достаточно поставить две вещи рядом - и всё становится ясно.
Так, тільки одному воно ясно в одну сторону, а іншому в іншу.
Просто смотрите и запоминайте: слева - красиво, справа - нет.
Ну, я б впринципі і без запам'ятовування здогадався що особисто тобі гарне зліва. Просто тому що ти любитель старовини. Але ніяких причин погоджуватися з тобою я не бачу.
Просто тому що ти любитель старовини.
До чого тут старовина? Справа в пропорціях і чистоті ліній. Якби я міг швидко згадати якийсь сучасний автомбіль з аналогічними пропорціями, я б поставив його.
Але ніяких причин погоджуватися з тобою я не бачу.
Тю. Можеш не погоджуватись, мені що з того. Красота все одно існує, як би ти до неї не ставився.
До чого тут старовина?
До твоїх смаків.
Справа в пропорціях і чистоті ліній. Якби я міг швидко згадати якийсь сучасний автомбіль з аналогічними пропорціями, я б поставив його.
Ну і кому потрібні твої пропорції, якщо більшість сучасних людей, плюс мінус нашої культури, скажуть що Логан гарніший? Критерієм чого тоді буде твій аналіз пропорцій?
Доречі, при бажанні можна знайти купу пропорцій, правильних ліній, балансу і всього чого хочеш, в Логані. Вся ця теорія настільки суб'єктивно застосовна, що в неї можна вписати що завгодно.
А по факту критерій краси один: подобається чи ні. І так, він виключно суб'єктивний. Чому нема об'єктивного? Тому що саме поняття краси є результатом діяльності ЦНС людини. А значить, як і будь-який результат її діяльності, за означенням являється суб'єктивним.
Можеш не погоджуватись, мені що з того. Красота все одно існує, як би ти до неї не ставився.
Безумовно так! Тільки не називай її "об'єктивної". Адже це логічно хибне твердження.
Надеюсь, что у Вас получится осознать то, что Вам пытаемся донести я и Ларсен...
Да, я понимаю. Моя попытка описать слепым красоту заката в очередной раз провалилась. Слепой не видит красоты, он лишь чувствует тепло от солнца и холод от его отсутствия. Ты ему говоришь: "Это красиво" - а он в ответ "Температура снизилась на 2 градуса, ну и что?". Да, слепой не виноват, что он слепой. Это я виноват, что пытаюсь рассказывать о вещах, недоступных его восприятию.
P.S. Надеюсь, вы и Ларсен поймете, что я не хотел вас обидеть этим сравнением.
Ну і кому потрібні твої пропорції, якщо більшість сучасних людей, плюс мінус нашої культури, скажуть що Логан гарніший?
А по факту критерій краси один: подобається чи ні.
Звісно, скажуть. Бо, нажаль, сучасну людину не вчать з дитинства, що є красивим, а що - ні. Класичних витворів мистецтва ніхто не бачить, замість того похабні реклами лізуть звідусіль. І людина виростає з схибленим смаком, де красиве - це те, що круте, дороге або яскраве.
Моя попытка описать слепым красоту
Нічого не провалилось. Всі чудово зрозуміли твоє сприйняття прекрасного. Але, нажаль, твоя сліпота не дає тобі можливості побачити що твоє сприйняття не є об'єктивно істинним за означенням. Тим не меньше, ти чомусь це називаєш "об'єктивним".
Это я виноват, что пытаюсь рассказывать о вещах, недоступных его восприятию.
Та ні, ти не винний що в тебе недостатній рівень когнітивного сприйняття для того щоб зрозуміти різницю між такими поняттями як суб'єктивне і об'єктивне. Однак різниця всеодно є, і ти говориш об'єктивно хибні речі, коли її не розумієш.
P.S. Надіюсь ти хоча б зможеш зрозуміти що я не хотів тебе образити тим, що вказав тобі на твої логічно хибні висловлювання.
Звісно, скажуть. Бо, нажаль, сучасну людину не вчать з дитинства, що є красивим, а що - ні.
Отже сприйняття прекрасного залежить від того чому вчили людину з дитинства? І що тоді в ньому об'єктивного?
Класичних витворів мистецтва ніхто не бачить, замість того похабні реклами лізуть звідусіль. І людина виростає з схибленим смаком, де красиве - це те, що круте, дороге або яскраве.
Класичні витвори мистецтва будуть не меньш схибленими для інших культур і періодів, ніж те, що не подобається тобі зараз.
Сторінки Назад 1 … 616 617 618 619 620 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 1.729 секунд(и), виконано 87 запитів