Re: Мотоцикл. Двухколесный брат.
сяся, в каждом городе есть мото сообщества. И на тусовки , все чаще, приезжают не на понтовых кубатурах, а на вот таких восстановленных раритетных мотах. И прикольно и красиво
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Мотоцикл. Двухколесный брат.
сяся, в каждом городе есть мото сообщества. И на тусовки , все чаще, приезжают не на понтовых кубатурах, а на вот таких восстановленных раритетных мотах. И прикольно и красиво
осенью на встречу один приехал на таком ИЖ 49- красотища и прикольно
а такую Паннонию я прошлым летом прозевал за 500грн- пока думал нах или ненах просто улетела
Мій батько на такому колись їздив. Перший його мотоцикл був. Спогади не дуже. Невибагливий, витривалий. Але дуже жорсткий. Амортизатори без гідравліки. По сільских і лісових дорогах задоволення ще те. Заднє сидіння взагалі для людей з міцним хребтом. Після нього пересів на ІЖ-56. Враження були, наче зараз із "Запорожця" на "Мерседес" пересів би
Sivil, ІЖ Ю2к мого дитинства. Знайшов у такому ж кольорі. Пальне коштувало копійки і батько вивозив родину десь на галявину біля річки і поки вони відпочивали- я накручував по траві коло за колом
не оригинал но красиво
Хорошо если так а не на разборку скупают , я со сватом бьюсь не продает у него панония стоит под забором 45 лет сгнила нах вся , ткперь мт 16 рядом поставил и ни в какую , тоже сгниет ...
ІЖ Ю2к мого дитинства
А мотоцикл мого раннього дитинства - ось цей:
Точно такий, лиш оцих бокових кожухів карбюратора і повітряного фільтра не було. Батько працював лісником. Часто брав мене з собою, коли об'їжджав свій обхід. Садив попереду себе, я тримавсь за рулі, і ми мотались по лісових стежках. Вражень було...
Потім був "Мінськ", ще 6 вольтовий. От на ньому я вже вчився їздити.
Sivil, иж планета , модернизация иж56 ,
Можливо. Бокових кожухів не було ,може зняв. Сідло нероздільне, таке як на фото - точно пам'ятаю. Якби побачити фото без кожухів, можна точно визначити який це ,бо в 56-го був повітряний фільтр своєрідного вигляду, відцентровий, без фільтруючого елементу.
Колись ще хлопчаком прочитав інструкцію до ІЖ-56. Серйозний документ. Товста книга невеликого формату в твердій обкладинці. Починалась із того, що таке двотактний двигун ,детальний опис принципу роботи із схемами ,діаграмою газорозподілу і т.д. Детальний опис принципу роботи кожного вузла - зчеплення ,запалювання, коробки передач. Докладно описано схему і принцип роботи нового на той час навороту - амортизатора з гідравлікою. Дуже пізнавально було для мене
Для меня это визуализация понятия ЭГО
Для меня это визуализация понятия ЭГО
класс . Единственно что меня всегда раздражает во всей двуколесной технике всегда , отсутствие крыльев
Don Kortes, гадаю, там швидкість у милях?
Don Kortes, тіпа гарно, але якщо подумати, то опозитний двигун не підходить для чоппера. З ним не виходить зробити правильну чопперовську посадку. І у цього, якщо придивитись де розміщені підніжки, теж доведеться сидіти з підігнутими під себе ногами. Як для чоппера - незарах.
теж доведеться сидіти з підігнутими під себе ногами
Дякую! Ніколи про це не думав. Колись хотів кафе рейсер зробити, але потім взяв у товариша кавник на базі яви. Покатав трохи. Дуже все це егоїстично - сам та сам, кава та кава
как по мне - какашка страшная
Don Kortes, я прям не знаю что сказать...
А чё тут казать? = оффтоп. Тема о двухколесном брате, а не о покрышке Беларуся
Аж олд скулы свело...
Правда его не слабо заапгрейдили.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Мотоцикл. Двухколесный брат.
Згенеровано за 0.225 секунд(и), виконано 91 запитів