Re: Renault Sandero Stepway 0,9 TCe 90 Easy-R (ZEN) 2020
Там же и шиномонтаж - 720,20 грн
loganозалежний, наркоман.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Sandero Stepway 0,9 TCe 90 Easy-R (ZEN) 2020
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Там же и шиномонтаж - 720,20 грн
Диски стальные .......6758,40 грн
Мда-а-а, на одному із форумів, продають литі диски з Нісана (правда б/у) з резиною за 4300.
От і думаю, може забрати
Michelin X-Ice Snow 185/65 R15 92T XL по 1948 грн - 7792 грн
Яка країна виробник шин, не агресор?
Lavrik, офіціали люблять жирно жити...
Я продавав 4 стальні диски в ідеалі р15 на логан за 22ООгрн 4шт..
стальки на розборках по 400-500 грн як нові...
коротше заздримо , хлопці ))
Яка країна виробник шин, не агресор?
Германия
alexkart написав:Там же и шиномонтаж - 720,20 грн
200 грн вчора за перебування. і то жаба давить, треба завести літні зимові колеса. А Ви якісь космічні бумазейки показуєте!
треба завести літні зимові колеса
так и сделал, летние теперь сам поставлю)
Германия
200 грн вчора за перебування. і то жаба давить, треба завести літні зимові колеса.
Можна і так. А можна просто вбити жабу.
треба завести літні зимові колеса.
я так завжди роблю.
Сегодня прошел ТО-1 у дилера, пробег 6038 км, стоимость ТО по акции 2593,30 грн
Сегодня прошел ТО-1 у дилера, пробег 6038 км, стоимость ТО по акции 2593,30 грн
1) Для ТО-1 занадто рано. На 6000км?
2) За антіфріз я не платив на ТО-0 (5000км). Сказав що рівень впав, сказав щоб долили - взяли мовчки і долили.
1) Для ТО-1 занадто рано. На 6000км?
Год прошел уже
2) За антіфріз я не платив на ТО-0 (5000км). Сказав що рівень впав, сказав щоб долили - взяли мовчки і долили.
у меня спросили про уровень, когда принимали, я сказал, что чуть выше минимума, сказали дольют
Перелiжка?
Перелiжка?
Так думаю, уплотнительной кольцо под пробку слива масла.
Фильтры воздушный и салона можно было не менять.
Фильтры воздушный и салона можно было не менять.
В принципе, да, фильтры относительно чистые, но лучше поменять, не известно сколько до следующего ТО пробег будет
не известно сколько до следующего ТО пробег будет
Так ТО делается по пробегу либо по времени! Потому, если не нарушать регламент, то очень даже известно, какой будет пробег к следующему ТО! ))) Не больше, чем +15 тыс. км к нынешнему пробегу! )))
Так ТО делается по пробегу либо по времени!
так я об этом и говорю, если за следующий год наездить 2000 км, то воздушные фильтры можно было и не менять, а если 10000 км, то лучше поменять, больше 15000 за год у меня врядли будет, поэтому следующее ТО скорее всего через год
alexkart, повітряний би залишив валятися у гаражі; тисяч 4-5 км ше витримає нормуль.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Sandero Stepway 0,9 TCe 90 Easy-R (ZEN) 2020
Згенеровано за 0.184 секунд(и), виконано 92 запитів