Re: Подрулевой переключатель
Aprox, Саша із Запоріжжя давав контакти людини, яка займається ремонтом рідних оригінальних.
Мені здається, що краще рідний зробити, ніж брати замінник, сумнівної якості.. .
Незалежна, вільна і єдина Україна!!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Подрулевой переключатель
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Aprox, Саша із Запоріжжя давав контакти людини, яка займається ремонтом рідних оригінальних.
Мені здається, що краще рідний зробити, ніж брати замінник, сумнівної якості.. .
Александр-К написав:НУЖЕН ПОДОУЛЕВОЙ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ СВЕТА НА лОГАН С ДОППРОТИВОТУМАНКАМИ ПЕРЕДНИМИ И ЗАДНИМИ....ЕСТЬ У КОГО?
А кто может помочь с Алиэкспресс купить7 Еще ни разу не пробовал....
Александр-К, там с доставкой почти 500грн будет. И ждать от 2 до 8 недель. И неизвестно что приедет и в каком виде
Александр-К, будьте уважні, по ссилці що вам вище кидали на фото переключателя не має задніх птф.
Александр-К, будьте уважні, по ссилці що вам вище кидали на фото переключателя не має задніх птф.
Передних ПТФ там нет, а не задних...
Передних ПТФ там нет, а не задних...
Дякую за поравку, в любому випадку цей переключатель автору не підходить, так як йому потрібен з передніми і задніми птф..
НУЖЕН ПОДОУЛЕВОЙ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ СВЕТА НА лОГАН С ДОППРОТИВОТУМАНКАМИ ПЕРЕДНИМИ И ЗАДНИМИ....ЕСТЬ У КОГО?
Я свой переключатель отдал электронщикам нашего предприятия.Они перепаяли два провода,неделю катаюсь,все работает.
Я свой переключатель отдал электронщикам нашего предприятия.Они перепаяли два провода,неделю катаюсь,все работает.
Мне кум перепаял два провода, я катался два месяца. Потом кум взялся и разобрал его до винтика. Кроме того, что провода надо брать самые гибкие, так и износ трущихся частей. Восстановил, почти полгода полет нормальный.
Но Асам за 700 грн я вижу как решение. На несколько лет хватит. Думаю за несколько лет заработаю 700 грн.
Сьогодні міняв лівий перемикач:
в офіціалів сам перемикач оригінальний 1200 + 300 робота = 1500грн
Симптоми - післявчора почав глючити вмикач світла
Симптоми - післявчора почав глючити вмикач світла
Теж було таке, да...
Десь читав що в перемикачу обломується провідок, можна розібрати і поремонтувати.
можна розібрати і поремонтувати.
Завжди можно щось поремонтувати, аби було бажання, час та натхнення! )))
Завжди можно щось поремонтувати, аби було бажання, час та натхнення! )))
якщо хтось хоче побавитися, то можу віддати старий перемикач. поки не викинув
Сьогодні міняв лівий перемикач:... 1500грн
уже два раза паял , но пайка долго не держится в машине
Це як сказати, точніше як припаяти. У мене така халепа сталася на 47к. Припаяв і вже з того часу минуло 8 років, +100к км- а пайка тримається! Там кут під яким провід паяєш треба правильно виставити, щоб навантаження при переключенні на весь провід розподілялося, а не на місце пайки. Там ще SANdry сумнівався, що проходить така пайка - як бачиш )) А так - гарантійна заміна 100500% - і людям міняли.
https://www.logan.in.ua/forum/post501974.html#p501974
Перезалив старе фото своє, подивися.
в перемикачу обломується провідок, можна розібрати і поремонтувати
Так і є. Я колись в себе ремонтував. На все пішло хвилин 40.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Подрулевой переключатель
Згенеровано за 0.117 секунд(и), виконано 94 запитів