Re: Будете ли Вы ездить при цене бензина более 11 грн/литр?
Grafik87,
Куда $ туда и цены....
Мы не в Европе а в болоте.
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Будете ли Вы ездить при цене бензина более 11 грн/литр?
Grafik87,
Куда $ туда и цены....
Мы не в Европе а в болоте.
Будете ли Вы ездить при цене бензина более 11 грн/литр?
От би зараз таку ціну...
От би зараз таку ціну...
Через 10років ціна зросла у 3 рази!(((
Тепер ціна 32грн і люди заправляються, правда меньше їздять((
меньше їздять
Та ну! Дивлячись на те як за 10 років зріс трефік, я б скоріше сказав що і їздити стали в 3 рази більше.
Larsen, десь читав новину, що за березень місяць реалізовано на азс дуже мало палива в порівнянні з іншими місяцями..
що за березень місяць реалізовано на азс дуже мало палива в порівнянні з іншими місяцями..
На скільки відсотків і в порівнянні з якими місяцями? Є статистика по продажам пального 10 років тому і зараз?
Та ну! Дивлячись на те як за 10 років зріс трефік, я б скоріше сказав що і їздити стали в 3 рази більше.
Всё правильно! Меньше ездят - больше стоят в пробках!
Larsen, Результат локдауну: попит на пальне впав від 15 до 90% https://auto.24tv.ua/pershi_rezultaty_l … _90_n28947
Результат локдауну
Ну так через локдаун стали меньше їздити, чи через те що пальне в три рази подорожчало? І сталось це протягом останнього року, чи десяти?
З локдауном все ясно, але ти там писав що пальне за 10 років в 3 рази подорожчало, і тому люди стали меньше їздити. Ось саме це не відповідає реальності. Ну, принаймі з мого досвіду. За останні 10 років рух збільшився дуже сильно. Мій середній час однакових маршрутів по місту за 10 років зріс більш ніж в 2 рази, через перевантаженість трефіком. Так що і пальне виросло в ціні, і люди стали їздити більше.
Меньше ездят - больше стоят в пробках!
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Будете ли Вы ездить при цене бензина более 11 грн/литр?
Згенеровано за 0.126 секунд(и), виконано 90 запитів