Re: На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
Блин горелый! А у меня квартира занята сейчас во Львове - квартиранты живут....
а их там много? может мы трохи их потесним?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
Блин горелый! А у меня квартира занята сейчас во Львове - квартиранты живут....
а их там много? может мы трохи их потесним?
knizhenko aleksandr да я сам даже в этом году не поехал - семья живет, -
может мы трохи их потесним?
- тогда это уже будет маленькое бардельеро!
Ніфіга собі! Обдзвонив 6 людей, які займаються здачею квартир від 1 доби. Все зайнято на 30 вересня! Шукаю далі...
Who is Брегович?
Goran Bregovic відомий як неординарний композитор, який пише для кіно. Однак на відміну від його робіт над фільмами Еміра Кустуріци «Час циган», «Мрія Арізони» «Underground» парадокс Бреговіча полягає в тому , що він розмістив Югославію, країну, яка зникла з політичної карти світу, у музичному атласі світу. У своєму весільно-похоронному оркестрі Бреговіч черпає натхнення як з творів Bela Bartok, так і у Ennio Morricone, вигадує сучасну мультикультуру, комбінуючи болгарські вокальні гармонії, ритми, позичені з хорватського фольклору і сербської духовної музики, електро-попа, елегійних балад тощо.
Однак прославили Бреговіча саме фільми Кустуріци. Після «Часу циган»
стається перший прорив Горана за межі батьківщини. Саундреки до «Кудуза» і «Часу циган» об’єднала на одному диску компанія PolyGram. У рейтингах жанру "world music", який щойно зароджувався, альбом відразу зайняв високі позиції. Бреговіч поєднав циганський мелос, наспіви балканських слов’ян і рок-ритміку.
ПРО НІЧЛІГ
У рамках святкувань для гостей з інших міст надається можливість переночувати з 30 вересня на 1 жовтня у котрійсь з львівських шкіл. Для цього потрібно заповнити Анкету гостя http://www.750.lviv.ua/pages/start_u.php?mn=8 та дотримуватися інформацї, котру Ви отимаєте після заповнення.
Якщо у Вас виникають запитання, то просимо звертатися на е-пошту nichlig(at)city-adm.lviv.ua
Потрібно мати із собою спальний мішок та каріматку.
Кінцевий термін прийому зголошень: 24:00 27 вересня 2006 року.
smyk написал:
Повинен приїхати Бреговіч!
Who is Брегович? Мы обязательно будем!!!
Дорогой коллега...Брегович - это один из идолов
ААААААААААААА...рвусь в истерике! Только из отпуска приехал...деньги кончились! Ну почему всегда так?! Как какая-то веселуха - обязательно без меня?!!!
У рамках святкувань для гостей з інших міст надається можливість переночувати з 30 вересня на 1 жовтня у котрійсь з львівських шкіл.
Це вже як крайній варіант. Хоча хто його знає? Я просто в шоці, абсолютно все зайнято. Закинув інфу по всіх знайомих. Може до завтра до вечора щось знайдуть? Я собі просто не уявляв масштабів цього всього...
(((Как какая-то веселуха - обязательно без меня?!!!))))
Почему без тебя , давай с нами , веселей будет.... Ищи деньги ...Ждем.. Рады будем видеть..
есть ли смысл ехать во львов на авто?
Смысла нет! Поэтому кто-то остаётся за рулём, а все остальные набиваются в его тачку :dumbom: кто-то ж должен быть трезвым :retas:
Предлагаю ехать по паре/тройке Логановодов в одной машине - и экономичнее и выпить можна :storstark: :storstark: :storstark:
ААААААААААААА...рвусь в истерике! Только из отпуска приехал...деньги кончились! Ну почему всегда так?! Как какая-то веселуха - обязательно без меня?!!!
так вот что я хочу тебе сказать!
собирай бабло на пропой, И экипаж кaрабля " Книженко" рады будут вас видеть на борту!!! :dumbom: :alc: :dumbom: :rock:
knizhenko aleksandr
Я знал что ты меня поддержишь))) Спасибо Сань))) Но мне ещё жену надо с собой брать)))
knizhenko aleksandr
Я знал что ты меня поддержишь))) Спасибо Сань))) Но мне ещё жену надо с собой брать)))
no problemo!
короче посмотрим...заказов пока не очень много, поэтому трудно шота прогнозировать...
О! Эврика! Давайте мне срочно какой-то денежный заказ и я уже в пути))))
короче посмотрим...заказов пока не очень много, поэтому трудно шота прогнозировать...
О! Эврика! Давайте мне срочно какой-то денежный заказ и я уже в пути))))
напичатай мне денег! :D :D :D
knizhenko aleksandr
тогда я поеду уже не во Львов...эт точно...за такие проделки можно в Коломыю угодить лет так на пару десятков)))
собирай бабло на пропой,
З цього місця, будь ласка, більш детально
Хлопці, старання не пропали даремно! Знайшов місце для ночівки. Смт. Бібрка (30 км. від Львова) База відпочинку "Узлісся" http://www.baza.lviv.ua/aboutus.htm Забронював два 4-х місні номери (єдине, що було, і то по знайомству). По грошах: Номер на 4 людини + 4 сніданки коштує 380 грн. На 1 людину виходить 95 грн. разом з сніданком. Якщо приїде більше, ніж 8 людей, можна буде спальники кинути між ліжками. Сорі, інших варіантів немає :( Якщо всім підходить, поїду година 4-5 і проплачу наперед, щоб ніхто вже не претендував на це місце. Заодно і пофоткаю самі номери, стоянку і т.д.
2 места есть! Если ещё Crazy Poison с knizhenko aleksandr присоеденятся, да их жёны, ну и + rozumnyk ясное дело :angel: Как раз набегает 8 человек. У нас ещё 2 места в машине свободных есть - можно захватить ещё кого-то или мы к кому-то пересядем... ПРИСОЕДЕНЯЙТЕСЬ! :storstark:
2 места есть! Если ещё Crazy Poison с knizhenko aleksandr присоеденятся, да их жёны, ну и + rozumnyk ясное дело
Как раз набегает 8 человек. У нас ещё 2 места в машине свободных есть - можно захватить ещё кого-то или мы к кому-то пересядем... ПРИСОЕДЕНЯЙТЕСЬ!
Ні, хлопці, я пас. Я в цей час буду мабудь в Лондоні буду. Випереджаючи логічні питання щодо мети мого візиту доводжу до відома, що бухати я там не буду, по роботі їду. Хоча кружку пива за процвітання славного міста Львова вип"ю
knizhenko aleksandr написав:собирай бабло на пропой,
З цього місця, будь ласка, більш детально
ох уж этот Розумник!!!
Бешкетник! :rock: :storstark:
ОК. Давайте складемо остаточний список.
Станом на зараз маємо таке:
Кельт - 4 людини (Кельт + Скіф + уже 2 зайца)
knizhenko aleksandr - 2 людини
Crazy Poison - 2 людини
Все правильно?
Разом - 8 людей
knizhenko aleksandr - 2 людини
Crazy Poison - 2 людини
я ще не знаю, чи поїде зі мною дружина,
я поки 1.
та по Crazy Poison - 2 людини - ще не відомо!
30 км від Львову, задалеко :( а чи нема нічого блище?
якщо немає , то немає!
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
Згенеровано за 0.144 секунд(и), виконано 93 запитів