Re: Видео с видеорегистраторов
jasonua, А що з косулею? В них таке м"ясо смачне...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Сторінки Назад 1 … 229 230 231 232 233 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Георгич, досвіду у dareks, просто трошки малувато.. Але то таке, все набувається. Я в бокові дзеркала більше дивлюся ніж вперед!))
Да, я в боковые зеркала тоже смотрю много, но в тот момент из-за отсутствия опыта, не с реагировал правильно, буду теперь знать.
Я только что отправил письмо обращение на электронный адрес патрульной полиции с видео происшествия.
У мене багажник був забитий під завязку.. Кров треба було ще спускати.. Честно, було вже не до того... Бачив що сочиться антифриз, дав по газах, щоб доїхати по швидче додому..
Ззаду хлопці зупинилися, запиталися чи я буду брати мясо... Я сказав, що ні. Вони кинули собі в багажник..
Георгич,
Бибикать нужно...
Но блин когда на Логан сажусь по привычке давлю не туда. По центру руля
От зараза ....
dareks,
Я один раз остался перед переходом.
Переходили женщина беременная и еще одна с коляской.
Вижу в зеркале с Лева останавливаться не собирается...
Стал сигналить так хоть женщины остановились..спас.
А тот поехал перед носом у них
Минулого тижня мені косуля влетіла в машину...
Влетів на 300$...Під заміну радіатор охолодження, решітка під бампером, ще замінив робочий але погнутий радіатор кондиціонера та залив новий антифриз Hepu.. Добре, що доїхав своїм ходом додому 40км...
Так ты охотник, метко...
dareks,
Я один раз остался перед переходом.
Переходили женщина беременная и еще одна с коляской.
Вижу в зеркале с Лева останавливаться не собирается...
Стал сигналить так хоть женщины остановились..спас.А тот поехал перед носом у них
У меня было такое недавно, что я включал поворот левый и выезжал в левый ряд (слегка) когда дети шли, это было в центре в Днепре на набережной, что бы хоть как то прикрыть..
Я тогда был один в авто, а когда ребенок внутри так не рискую.
Но блин когда на Логан сажусь по привычке давлю не туда. По центру руля
Эта логановская бибикалка достаточное условие в отказе сертификации авто.
jasonua, а косулю то съел?
_Slava написав:jasonua, А що з косулею? В них таке м"ясо смачне...
У мене багажник був забитий під завязку.. Кров треба було ще спускати.. Честно, було вже не до того... Бачив що сочиться антифриз, дав по газах, щоб доїхати по швидче додому..
Ззаду хлопці зупинилися, запиталися чи я буду брати мясо... Я сказав, що ні. Вони кинули собі в багажник..
Yanus, а якщо вона мала сказ?((
а якщо вона мала сказ?((
Після грилю це вже не має значення.
В конце ролика
Видео перед этим.
Полиция стоит за мной и наблюдает жертву
Не жертву, а нарушителя
PGP, бидло не праве, але ще щось втручається.. Ще й погрожує... Жах...
Зеркало придумали чтоб красить губы
Александр007, посигналити треба було.. А так вийшло, що тупо дивилися як жінка лупить авто..
jasonua,
А потом скажут, что ты своим сигналом отвлек водителя. Ту не знаешь как правильно. Хотя, я бы посигналил, автоматически.
Судя чи з відео це Fiat 500X City Look (2014-2018), зараз йому заміна продається Fiat Fiat 500X Urban за 535000грн, а камери заднього огляду навіть за додаткові бабоси немає.
посигналити треба було.. А так вийшло, що тупо дивилися як жінка лупить авто..
каждый сам кузнец своего пиздеца. А если б она перепугалась и газанула в панике????
посигналити треба було..
гадаєте, цим би ви навчили того керманича коректно автівкою керувати? за моїми багаторічними спостереженнями існує певна категорія водіїв, котрі під час керування автівкою не випускають з рук мобільного телефона. гадаю, це один з таких випадків.
посигналити треба було.. А так вийшло, що тупо дивилися як жінка лупить авто..
ну как сказать. Можно было наоборот напугать. Кроме того обычно ожидаешь что человек за рулем адекватно оценивает свои маневры.
jasonua написав:посигналити треба було.. А так вийшло, що тупо дивилися як жінка лупить авто..
ну как сказать. Можно было наоборот напугать. Кроме того обычно ожидаешь что человек за рулем адекватно оценивает свои маневры.
Да я до последнего был уверен что смотрит или камера есть.
Тем более не спеша.
Сторінки Назад 1 … 229 230 231 232 233 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Згенеровано за 0.275 секунд(и), виконано 64 запитів