Re: Renault Sandero Stepway 0.9 tce MT (Червоний гранат) ZEN
В мене вийшло
Сьогодні з допомогою мобільного додатку PyClipDacia-1.4 відключив автоматичне вмикання заднього склоочисника при вмиканні задньої передачі.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Sandero Stepway 0.9 tce MT (Червоний гранат) ZEN
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
В мене вийшло
Сьогодні з допомогою мобільного додатку PyClipDacia-1.4 відключив автоматичне вмикання заднього склоочисника при вмиканні задньої передачі.
В мене вийшло
инструкцию добавьте
инструкцию добавьте
купити седана Це стеб!
В якості нотатку
Заправив A95-Ventus (KLO, Трублаїні)
Маршрут 1: КЛО, Окружна, Столичне шосе, Південний міст, пр-кт Бажана, Бориспільська траса, аеропорт Бориспіль (Термінал D)
+2 пасажири, +2 валізи
Маршрут 2: аеропорт Бориспіль (Термінал D), Бориспільська траса, Південний міст, пр-кт Лобановського, Індустріальний міст, Миколи Голего, пр-кт Відрадний
Разом (по БК): пробіг 98км, середня швидкість 50км/год, витрата пального 4,5л/100км
В якості нотатку
Заправив A95-Ventus (KLO, Трублаїні)
Маршрут 1: КЛО, Окружна, Столичне шосе, Південний міст, пр-кт Бажана, Бориспільська траса, аеропорт Бориспіль (Термінал D)
+2 пасажири, +2 валізи
Маршрут 2: аеропорт Бориспіль (Термінал D), Бориспільська траса, Південний міст, пр-кт Лобановського, Індустріальний міст, Миколи Голего, пр-кт Відрадний
Разом (по БК): пробіг 98км, середня швидкість 50км/год, витрата пального 4,5л/100км
Нормуль. А ви реальний порахуйте, до встановлення гбо у мене реальний получився +0.5л до показань бк. І доречі на трублаїні найдорожчі ціни в кло на паливо, а газ такої говняної якості що я вже збирався їхати до гбошників, поки не заправився на іншій азс (не кло)
В мене вийшло
Тоже отключил, не в тему как-то было.
И вопль на ремень отключил, но красная лампадка укоризненно горит
PGP написав:В мене вийшло
Сьогодні з допомогою мобільного додатку PyClipDacia-1.4 відключив автоматичне вмикання заднього склоочисника при вмиканні задньої передачі.Тоже отключил, не в тему как-то было.
Я ещё и подсветку приборки включил.
Ні в якому разі не буду вимикати звукове попередження про непристебнутий ремінь безпеки.
Ця опція вкрай позитивно впливає на дисциплінованість пасажира на передньому сидінні
Я можу випадково і не проконтролювати чи пристебнувся пасажир, а піщалка про це нагадає.
Ця опція вкрай позитивно впливає на дисциплінованість пасажира на передньому сидінні
А у меня пищит только на водителя... На пассажира просто горит лампой...
02/04/2021 - 19081км
Заміна оливи і фільтра салону - 1957грн (пробіг з попередньої заміни оливи 7388км)
- олива Castrol GTX RN 5W40 RN710 (7711943691) 5Л
- прокладка зливної пробки (7703062062)
- фільтр оливи (152095084R)
- фільтр салону (272773277R)
- роботи
24/07/2021 - 22700км
ТО-2 (2 роки) - 3624грн
- фільтр повітря (165467674R)
- фільтр салону (272773277R)
- свічка запалення (224019133R) - 3шт
- лампа W16W (7711213335) - лампа центрального стопу
- хладоген Solstice yf Honeywell (0A1234) - 50гр
- роботи
Виявилося, що перегоріла лампа центрального стопу
Не робив заміну оливи, фільтра оливи, прокладки зливної пробки - від попередньої заміни оливи пробіг лише 3620км
По регламенту: заміна свічок запалення, перевірка/дозаправка системи кондиціювання
Додули 50гр хладогену. Хоча на роботу клімат-контролю в мене не було нарікань, холодить як потрібно.
Долили трохи охолоджувальної рідини (безкоштовно)
Свічки запалення з заводу NGK ILKAR7J7G.
Стан свічок запалювання за цей пробіг:
Це все. Катаємося далі
По регламенту: заміна свічок запалення, перевірка/дозаправка системи кондиціювання
а це шо за такий чарівний термін життя свічок запалювання--2 роки? і чому зі свічками не міняють дроти високої напруги? можливо, це специфіка роботи двигуна "0,9"? питаю про це тому, що хочу невдовзі зіскочити з ДП на бензин. наскільки мені відомо, на сучасних двигунах свічки та дроти міняють через 60К км. чи помиляюся?
а це шо за такий чарівний термін життя свічок запалювання--2 роки?
Не знаю, я регламент не писав.
Можу лише його показати.
По ньому свічки міняються кожні 30000км, або кожні 2 роки.
floyd47, я на бензиновому 1.6 к4м міняю свічки раз у 60тис км, але виходить раз у 2роки, пробіг 30тис км в рік!
PGP, судячи по стану свічок, двигун мабуть трошки підбирає масло, вірно?
PGP, свечи в хорошем состоянии, им еще бегать и бегать.
TDream,
Это только на первый взгляд.
Проверка свечей с пробегом обычно показывает неправильный разряд.
Который бьёт в изолятор.
Простые свечи поэтому ходят 30 тыщ.
Дольше только иридий или платинум
Александр007, да? Ну спасибо за ликбез )))
судячи по стану свічок, двигун мабуть трошки підбирає масло, вірно?
Наразі, за весь час спостережень за моїм двигуном, такої вади я не помітив.
Як я вище зазначив: від попередньої заміни оливи пробіг 3620км
Ось рівень оливи на сьогодні:
наскільки мені відомо, на сучасних двигунах свічки та дроти міняють через 60К км. чи помиляюся?
Мне поменяли на 50 тыс и то потому что ТО 8. То есть приблизительно на 60 тыс у других меняют свечи. А вообще говорят что их на каком то ТО-45 тыс (4 е типа) просто проверяют и если все норм, то ездишь до 60. У КИЛ так врод
По ньому свічки міняються кожні 30000км, або кожні 2 роки.
Там и ГРМ тоже на 60 тыс или через 4 года у Рено-Дача по регламенту. Заработок же.
На Шкоде свечи также через 30 тыс. ГРМ через 120.
Там и ГРМ тоже на 60 тыс или через 4 года у Рено-Дача по регламенту. Заработок же.
А кто мешает отказаться? Принимаешь на себя ответственность за обрыв ремня ГРМ и экономишь деньги! Меняй когда хочешь!
А ты хочешь не менять ремень, но чтобы в случае чего Рено тебе бесплатно мотор отремонтировало?
А кто мешает отказаться? Принимаешь на себя ответственность за обрыв ремня ГРМ и экономишь деньги! Меняй когда хочешь!
А ты хочешь не менять ремень, но чтобы в случае чего Рено тебе бесплатно мотор отремонтировало?
Ну к чему эта банальщина . Ты ж знаешь что я "живу по правилам". Просто авто выбирать нужно с цепью да и все, ну и не Дачу желательно,если есть возможность. Ну ладно не Дачу, хотя бы Рыно. Но все же считаю что 4 года или 60 тыс очень рано для замены. Кто ещё так рано, 4 года меняет ремень? Наверное никто. Ну короче, банально денег хотят на обслуживании зарабатывать больше других. Это наверное не плохо для них, спокойнее но дороже для клиентов. А там каждый решает сам.
чушь не неси. а? какая цепь? думаешь в современных реалиях ее делают, чтоб она ходила больше 100тыс? ты на велике давно ездил? и если нет, то когда в последний раз проверял растяжение? когда делал замену? я на велике 2008го года уже несколько раз цепь менял. и звезды. при том, что не так часто выезжал..
цепь , бля..
Там и ГРМ тоже на 60 тыс или через 4 года у Рено-Дача по регламенту
Но все же считаю что 4 года или 60 тыс очень рано для замены.
Скажіть, а де Ви бачили заміну ременя ГРМ в 60тис.км в регламенті, що я навів вище?
Я бачу заміну "паса та роликів приводу допоміжних агрегатів" на 90000км або 4 роки
Пасок для допоміжних агрегатів під капотом бачив. Пасок для ГРМ не бачив, бо стоїть ланцюг для ГРМ в 0.9 Tce
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Sandero Stepway 0.9 tce MT (Червоний гранат) ZEN
Згенеровано за 0.181 секунд(и), виконано 92 запитів