Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Значить є антитіла які адекватно реагують ?
Я б сказав так - конкретний організм відреагував на щеплення таким чином. Бо не можна підганяти всіх під одне визначення. Те, що я примітив і намагаюсь розібратися, як реагують щеплені люди які хворіли і не хворіли на ковід, не говорить про те, що всі організми так повинні реагувати. Так, в медицині реакція на щеплення часто показує, що щеплення досягло своєї мети, процес вироблення імунного захисту йде. Але він може йти й коли майже нема ніяких симптомів. Все індивідуально. Приведу свій приклад. Колись донці зробили вакцину від кіру, краснухи, паротіту. Після щеплення все було добре але десь через тиждень різко підскочила температура до 39 градусів. Я кинувся до педіатрів - кажуть ні, це не вакцина, вона вже не до чого, це якесь нове захворювання, дай дитині антибіотики. Я в інтернет. Так, є батьки, які так само жалілися що через тиждень після цієї вакцини була температура й всі педіатри говорили - це не щеплення, це інше, й назначали антибіотики. Але я розумів, що це не співпадіння. Це реакція саме на щеплення, бо точно як у декого, температура піднімалася через тиждень. Скоріш за все це реакція на кір. Тим більше, що дитина була абсолютно активною, хоча й з температурою 39 градусів. У неї не було проявів інтоксикації від вірусної чи бактеріальної флори. Отже ми нічого не робили, спостерігали і іноді давали жарознижуючі, особливо на ніч, щоб не прогавити. Температура трималася 7 днів. Потім різко знизилася як нічого не було. Отже так конкретний організм відреагував на щеплення. Це не типовий випадок, це скоріше виключення але є як є. Індивідуальний прояв