Re: Непонятки с тормозами
Да, точно. Я ездил 9 лет и не замечал. Отец сел и сразу увидел.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Непонятки с тормозами
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Да, точно. Я ездил 9 лет и не замечал. Отец сел и сразу увидел.
Вирішив підняти тему.
Сьогодні замітив що при сухому асфальті при екстренному тормозінні колеса не блокуються повністю!
тобто сильніше натискати на педаль побоявся щоб її не зламати. але колеса юзом не йдуть.
це нормально??
(резина хороша, колодки ТРВ або якось так міняв 15 тисяч тому. бліни в нормальному ще стані)
колеса юзом не йдуть.
резина хороша
Navariec написав:колеса юзом не йдуть.
Navariec написав:резина хороша
не зрозумів відповіді
тобто це нормально?
А як у авто з АВС можуть колеса "йти" юзом? А побачити як зламається педаль то ще цікавіше.
АБС спрацьовує якщо блокується хлчаб одне з коліс.
В даному випадку АБС не спрацьовувало
АБС спрацьовує якщо блокується хлчаб одне з коліс
Мені здавалось що АБС для того і є, щоб навіть ОДНЕ колесо не заблокувалось
замітив що при сухому асфальті при екстренному тормозінні колеса не блокуються повністю! ... сильніше натискати на педаль побоявся
А должны?
На цих авто(я думаю на всіх нових) спрацювання АВС можна тільки почути-незначне скрекотіння,по педалі не віддає.Та і на сухому асфальті з гарною гумою для спрацювання АВС педаль треба "ламати",треба. Авто легке.
Navariec, візьміть у когось на прокат шини росава або бел. На них машини юзом досить легко йдуть, особливо на мокрому асфальті..
Вирішив підняти тему.
Сьогодні замітив що при сухому асфальті при екстренному тормозінні колеса не блокуються повністю!
тобто сильніше натискати на педаль побоявся щоб її не зламати. але колеса юзом не йдуть.
це нормально??
(резина хороша, колодки ТРВ або якось так міняв 15 тисяч тому. бліни в нормальному ще стані)
Нет ,не нормально.. при любом самом крутом абс и крутой резине колеса блокируются, единственно ,что рывками... два варианта ,или с тормозами непорядок,или силы нет на педаль тормоза нажать,хотя там усилие не сильно большое)
Нет ,не нормально.. при любом самом крутом абс и крутой резине колеса блокируются, единственно ,что рывками... два варианта ,или с тормозами непорядок,или силы нет на педаль тормоза нажать,хотя там усилие не сильно большое)
ясно. будєм іскать. )))
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Непонятки с тормозами
Згенеровано за 0.136 секунд(и), виконано 93 запитів