Тема: Померли 2 паливні насоси за тиждень!!!
Добрий день!
На тижні пережив просто якийсь жах.
В п'ятницю, як завжди, сів до авто, щоб поїхати до батьків і був здивований своїм логаном. Машина не завелась. По тиші в бакові зрозумів, що вийшов з ладу паливний насос. Замовив новий Bosch за 3500 грн!!!
В суботу привезли, поставив, завелась, поїхав.
В неділю повернувся все було ок. В понеділок переставляв машину на інше паркомісце, все було нормально.
Ось прийшла наступна п'ятниця і логан знову помер!!! Знову тиша в бакові. Я перебрав всі можливі варіанти: дпкв, запобіжники, реле, проводка, роз'єми, сигналізація. Все було в робочому стані.
Повернувся до щойно поміняного паливного насосу, а він помер зовсім!!!
Розібрав старий насос, а там на мене чекав сюрприз у вигляді розчиненої фільтрувальної сітки.
Дістав новий насос з баку (доречі з баку запах не бензину, а якогось ацетону), на гофрах білий наліт, а на металевому клапані палива з'явилась іржа!!! За 4 дні в бензобаці!!!
Тепер стало зрозуміло, що в баці в мене не бензин, а сурогат.
Замовив новий паливний насос, шлангу з грушою для перекачки палива))) і каністру. Вибрав всю рідину з баку, протер бак, злив паливо з паливопроводу і рампи форсунок,
придбав 10 літрів нового палива, встановив новий насос - завелась, працює.
Тепер подробиці.
Логан в мене 2010 року, я його власник 2 роки, машина на ГБО, заправляюсь на одній і тій же заправці Sentosa Oil(92 та газ). Останній раз я заправляв бензином авто в травні місяці.