Rothmanz написав:Bob3000 написав:Короче - муки тоже немного закупил.
думаешь все так плохо будет ?
В европах похоже ...па началась и разрастается, а учитывая жадность и криворукость команды ЗЕ...
Я бы не дал чего-нибудь на отсечение, что наших газовщиков не охмурят ксёндзы, и неприкосновенный запас уйдёт туда, где больше дадут, его и так не хватит. Я уже готовлюсь к веерным - закупил песперебойник, на счёт генератора пока думаю. Рад конечно через 4-5 месяцев посмеяться вместе со всеми над моими опасениями и запасаниями.
Вот прямо сейчас:
Інформація про середньозважені ціни на природний газ
за результатами електронних біржових торгів на Українській енергетичній біржі станом на 12.10.2021 р.
Середньозважена ціна газу місячного ресурсу розраховується шляхом ділення загальної вартості укладених на Українській енергетичній біржі угод з базисом поставки ВТТ (в ГТС України) з урахуванням ПДВ щодо купівлі-продажу даного ресурсу на суму обсягів купівлі-продажу даного ресурсу за результатами укладених угод протягом усього періоду його продажу.
Ресурс листопада 2021 - Середньозв. цін, з ПДВ (по всіх умовах оплати),грн/тис. куб. м - 36 875,65
За сутки рост на 3 288
2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист 35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate 113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
0