Re: Видео с видеорегистраторов
▼Spoiler
Встретились два идиота
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Сторінки Назад 1 … 240 241 242 243 244 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
▼Spoiler
Встретились два идиота
Георгич,
Оба виноваты?
Судя по видео, столкновение произошло в крайней левой полосе, виноват черный дибил, но если бы белый ехал чуть быстрее, то виноват был бы белый))) Все равно бы стукнулись. Так что солидарен с Георгичем))) Два идиота))
Александр007, по моему мнению обоюдка, но больше виноват черный.
Белый, хоть и по кругу (главной), но уходил по-хамски из круга - с внутреннего ряда и без правого поворота (по крайней мере на видео поворотник не видно). Ну а черный дважды хам - летел между рядами и даже скорее в левом ряду, влетел на круг со второстепенной, не пропустив тех кто по главной, да еще на приличной скорости.
Аварию создал черный, но белый тоже хорош.
ИМХО.
по моему мнению обоюдка, но больше виноват черный.
Сейчас нет такого кто больше или меньше. Либо один виноват, либо обоюдка. Обоюдка сейчас 50 на 50. Страховые выплачивают по 50% ущерба. Белый, хоть и уходил по-хамски, но не успел этого сделать, дтп произошло в его плосе. Так что в данном случае он не виноват
Як не дивно, тут може виявитись що винний тільки білий. Адже згідно з п.10.3 ПДР, при одночасному перестроюванні перевагу має ТЗ в правій смузі.
Як не дивно, тут може виявитись що винний тільки білий. Адже згідно з п.10.3 ПДР, при одночасному перестроюванні перевагу має ТЗ в правій смузі.
Ніяк не може. Подивіться уважніше дтп скоєно в крайній лівій смузі. Білий не встиг почати перелаштування, це значить, що його не було
_Slava, саме тому я і кажу що "може виявитись". Тут вже як визначить положення авто на дорозі експертиза а далі суд. Якщо подивитись на траекторію білого і його кінцеве положення на дорозі, при цьому врахувавши напрямок удару, то виявиться що в момент зіткнення він рухався не в напрямку своєї смуги. Враховуючи що початком маневру вважається зміна напрямку або швидкості руху, а не вихід авто за межі смуги, а також що вимога дати дорогу означає не створювати перешкод руху іншому ТЗ, то тут може бути дуже неприємна історія для білого. Адже він маневр почав, створивши перешкоду руху для чорного, якому він повинен був дати дорогу. Як би це дивно не виглядало на перший погляд...
Адже він маневр почав
Маневр він не починав, він тільки ввімкнув попоротник і готувався до маневру, знаходячись в своїй полосі
створивши перешкоду руху для чорного
ні, він не встиг))) "якби та каби" в цих справах не враховується, тільки факти, а не наміри, чи будь що
Тут вже як визначить положення авто на дорозі експертиза а далі суд
Само собою. Тут сперечатися не буду. Є навіть невеличка вірогідність армагеддону)))
За одночасного перестроювання транспортних засобів, що рухаються в одному напрямку, а у нашому випадку маємо перехрестя, з визначеним пріорітетом руху.
Особисто я на місці чорного так би не летів, поки не розібрався б хто куди їде з круга.
Та і на місці білого теж визначив би свої наміри поворотником, з'їхати з круга.
ЗІ. на тому кільці досить часто трапляються аварії.
він тільки ввімкнув попоротник і готувався до маневру
На відео видно що він почав повертати направо. Навіть напрямок удару про це свідчить - вектор його був явно не по дотичній кола по якому здійснювався рух. Ну а зміна напрямку руху це вже початок маневру. Не вихід зі смуги. Вихід зі смуги це вже незакнічнечий маневр.
"якби та каби" в цих справах не враховується, тільки факти, а не наміри, чи будь що
Так в тому то й річ, що ми всі "по поняттях" розуміємо і відчуваємо хто тут більший дятел, хоча дятли ясне діло що обоє. Але по факту і строго слідуючи ПДР може виявитись те що я кажу. Що порушив чорний? Ну, можна припустити що п.10.1. Однак спираючись на п.1.4 і п.10.3 він міг розраховувати на те що білий не змінить траекторії руху, а значить маневр буде безпечним (і це дійсно так, якби білий рухався по колу, зіткнення не було б). Що ще? Уникнути ДТП він не міг, адже зіткнення відбулося коли білий був вже позаду. Білий міг, і якщо виявиться що він не почав гальмувати до зіткнення, а тракторію міняти він і не намагався, то він ще й винний у тому що нічого не зробив для уникнення ДТП (п.1.5). Так що...
Але по факту і строго слідуючи ПДР
Ну, можна припустити
він міг розраховувати
Здається, у Вас не сходиться щось... ну то таке...
а у нашому випадку маємо перехрестя
Там чітко визначені розміткою смуги руху і маневр який намагалися здійснити обоє називається зміною смуги руху, адже ці смуги не перетинаються. Щодо "рухаються в одному напрямку" в п.10.3 мається на увазі що мова не про зустрічний рух.
А так то обоє дятли. Одни заїхав в праву смугу для руху наліво, другий в ліву для руху направо, і жоден при цьому навіть не намагався якось обережніше перестроюватись - лівий тупо поїхав направо, правий як дурний попер підрізати наліво...
Здається, у Вас не сходиться щось...
Ну, я ж не суддя в цій справі, тому стверджувати нічого не можу. Але якщо дивитись виключно строго на правила, а не на "поняття", то суддя може прийняти таке рішення. Хоча знову ж таки, наголошую ще раз - як би це дивно не виглядало на перший погляд.
Сейчас нет такого кто больше или меньше. Либо один виноват, либо обоюдка.
Я имел ввиду в моральном плане - из двух дебилов черный дебильнее
Блин. Очень страшно ездить после того как прочитал страницу комментариев. Есть отдельный пункт по проезду круговых перекрестков, там все четко расписано. К сожалению по ПДД виноват белый автомобиль.
Есть отдельный пункт по проезду круговых перекрестков, там все четко расписано.
Не переживайте Вы так, все будет хорошо....
Только не говорите, что белый должен был пропустить черного и поехать по клумбе
Белый должен был, планируя поворот направо, еще до перекрестка сменить полосу движения.
Белый должен был, планируя поворот направо, еще до перекрестка сменить полосу движения.
Не обязательно. Если перестраиваешься, тогда сьезжаешь в правую полосу, если нет, просто пропускаешь, всех кто едет по правой полосе круга и сьезжаешь в левую полосу
Ні, в'їзджати на кільце можна з будь-якої смуги, і з будь-якої смуги з нього виїзджати теж.
10.4 Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в’їзду на перехрестя, де організовано круговий рух...
10.5 ... Виїзд з перехрестя, де організовано круговий рух, може здійснюватися з будь-якої смуги, якщо напрямок руху не визначено дорожніми знаками чи розміткою і це не створить перешкод транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку праворуч.
Да смотрю тут каждый ездит как ему хочется
gal-0 написав:Есть отдельный пункт по проезду круговых перекрестков, там все четко расписано.
Не переживайте Вы так, все будет хорошо....
Только не говорите, что белый должен был пропустить черного и поехать по клумбе
Я ничего не говорю, есть ПДД в которых все четко прописано. И согласно ПДД белый таки виноват, хотя водитель темного автомобиля тоже немного мудак, но правила есть правила. .
Да смотрю тут каждый ездит как ему хочется
Ну это факт,
Кстати, твой случай с левым поворотом с парковой на пл-дь Славы - я там тоже всегда со среднего ряда поворачивал, знаю что односторонка, но стеснялся на встречный ряд перестраиваться, да и мно...гие со среднего поворачивают. Правда я заблаговременно моргаю
тоже немного мудак
ну может человеку плохо стало, случайно подрезал... что сразу мудак-то? Я думаю он не хотел
Георгич,
Тот дал по тормозам резко,
Похоже передумал прямо ехать
Сторінки Назад 1 … 240 241 242 243 244 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Згенеровано за 0.270 секунд(и), виконано 57 запитів