ivanyukvlad91 написав:Є намір купити лорган мсв з Німеччини мотор 1.6 8 клапанний 2008р. На заводі було встановлено ГБО чи варто його купувати чи не буде проблем з гбо чи краще купити на бензині і поставити газ
Проблеми з заводським гбо будуть завжди. Рідне Ленді відслужило 62 тис. км. Обслуговувалось в сервісному центрі Рено.Потім все зайшло в такий глухий кут що в рено гбо відключили і радили їздити на бензині,ремонту не підлягало, або дуже дорого. Проблема рішилася повним демонтажем суперового гбо італійського, а поставили самий дешевий варіант вже на іншому газовому сто.Воно нічим не гірше,навіть краще рідного.Рідне в 15 градусів морозу вже пісчало аварію і двигун переходив на бенз,або глох,постійно загорався чек. Зараз цих проблем нема.Дві зимі все нормально.Я зараз з гбо не звязувався нізащо. Здається що економиш,а після 40-50 тисяч км. приходиться міняти форсунки, редуктор,регулювати клапана постійно.І вся економія влітає в ремонт гбо. Це моя власна думка про гбо,може хтось і економить, в мене не виходить.
Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
0