Re: Прикольные картинки
Так а загадка в чем?
Загадка была в картинке - кому это и где? Но я не стал вас напрягать гугленасилием и назвал ответ сразу.
Сабж в дивной архитектуре Снегурки, Аленнушки, афганца...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Прикольные картинки
Сторінки Назад 1 … 185 186 187 188 189 190 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Так а загадка в чем?
Загадка была в картинке - кому это и где? Но я не стал вас напрягать гугленасилием и назвал ответ сразу.
А, в этом смысле...
Да уж, такое ощущение что резко разучились памятники создавать. Такое г-нище лепят, шо капец.
Википедия пишет все наоборот.
Вики пишут тоже люди. Всем свойственно ошибаться вольно или не вольно. Не знаю кто из них прав. Но факт существования таковых фигурок уже интересен.
Дубаи. Далеко не Киев
Но факт существования таковых фигурок уже интересен.
Японских? Конечно интересен.
Японские нецке, уже существовали, когда славяне в лесах бродили. Причем тщательность исполнения просто поражает. Впрочем у япошек много таких приколов.
И я совершенно не исключаю, а скорее даже уверен, что деревянные фигурки попали в Японию именно из России.
Дубаи. Далеко не Киев
Куда нам грешным...
когда славяне в лесах бродили
московіти до слов'ян мають таке ж саме відношення, як роми до Риму. вони сфальшували не тільки свою історію, а й походження. не поширюйте фейки агресора.
деревянные фигурки попали в Японию именно из России
Перешерстил росийские сайты. Как ни странно, большинство склоняются к тому, что образ был заимствован у японцев.
Но спорить об этом не вижу смысла, я не историк.
Куда нам грешным...
Для начала наш, еще совсем недавно родной Баку
В Украине, со времен нашествия националистов, не построено ни одной станции метро. Зато тщательно собрана вся клубника в Польше.
Rothmanz написав:деревянные фигурки попали в Японию именно из России
Перешерстил росийские сайты. Как ни странно, большинство склоняются к тому, что образ был заимствован у японцев.
Но спорить об этом не вижу смысла, я не историк.
Так я и не спорю. Я предполагаю. Каким образом фигурки могли попасть в Россию, если Япония практически все свое время была практически полностью изолирована от внешнего мира?
Я говорю про 1800 года например. Матрешки вроде в это время появились. Хотя... Все может быть. Но я не исключаю и самостоятельного появления этой игрушки. Не обязательно было заимствование.
Резьба по дереву была очень распространенным занятием. Из дерева резали посуду, утварь, почему-бы и игрушкам не появиться?
А не, вот нашел ссыль https://histrf.ru/read/articles/kak-rus … a-planietu
Да, вроде как из Японии идея пришла. И да, это не чисто русское изобретение.
Славянское происхождение матрешки может и важно))), но лично мне сейчас интереснее судьба славянского сала, более 70% которого в Украине импортное...
Yanus, порох з правої сторони сховався, щоб його не бачили, тримає сокиру!)))
Славянское происхождение матрешки может и важно)
Да мне если честно, абсолютно равнобедренно на происхождение матрешки. Других проблем хватает
Славянское происхождение матрешки может и важно))), но лично мне сейчас интереснее судьба славянского сала, более 70% которого в Украине импортное...
территорией руководят евреи , а сало не кошерное , нах оно им ?
Он Дыфы ради сала в новозелию уехал , бо там его немеряно .
В Украине, со времен нашествия националистов, не построено ни одной станции метро. Зато тщательно собрана вся клубника в Польше.
Оті три башти в Баку то три станції Бакінського метро? Хер там. Комерційна нерухомість.
То до чого тут метро за державних кошт і комерційне будівництво?
В Києві такої валом, на головах будують. На Печерську давно були? Там будівництво на будівництві.
Оті три башти в Баку то три станції Бакінського метро? Хер там.
Ні, хєр як раз вам. Порівняємо з Києвом:
В Баку, 3 лінії метрополітену, з 2009р. і по наш день введено в експлуатацію наступні станції та дільниці:
Мемар Аджемі — Насімі,
Насімі — Азадліг,
Азадлиг — Дарнагюль,
Автовокзал — Мемар Аджемі-2,
ст. Мемар Аджемі-2 введено в 2021р.
Тепер Києв:
15 декабря 2010 года: «Лыбедская» — «Васильковская»
27 декабря 2011 года: «Васильковская» — «Выставочный центр»
25 октября 2012 года: «Выставочный центр» — «Ипподром»[30]
6 ноября 2013 года: «Ипподром» — «Теремки»
І це все, в такому великому місті, такій величній столиці, такої великої, могутньої держави.
І все це за 3 роки, за час правління ненависного овоща...
Ні, хєр як раз вам. Порівняємо з Києвом:
Давайте не херами мірятися, а подивимося чим на життя заробляє Баку.
Баку́ — столиця Азербайджанської Республіки, найбільший промисловий, економічний, і науково-технічний центр Південного Кавказу, а також найбільший порт на Каспійському морі і найбільше місто на Кавказі.
Ключовий сектор економіки — нафтогазовий (58 % ВВП). У структурі паливної промисловості нафта і газ займають основне місце.
А у нас війна вже 7 рік йде, нагадаю на хвилиночку якщо забули. Це будуть питання по метро?
Давайте не херами мірятися,
Хєрами мірятись почав не я - це раз.
По-друге: Київ столиця України, найбільший промисловий, економічний, і науково-технічний центр України, і найбільше місто України. Україна яка по всім показникам більша всього Кавказу рядом взятого. Населення України зараз перевищує населення Кавказу в 2,5 рази. А в часи СРСР населення України перевищувало Кавказ в 4 рази.
По-третє: війна в Азербайджані триває з 1991р. і по цей день.
Ще будуть питання про "небудівництво метрополітену"?
PGP написав:Давайте не херами мірятися,
Хєрами мірятись почав не я - це раз.
По-друге: Київ столиця України, найбільший промисловий, економічний, і науково-технічний центр України, і найбільше місто України. Україна яка по всім показникам більша всього Кавказу рядом взятого. Населення України зараз перевищує населення Кавказу в 2,5 рази. А в часи СРСР населення України перевищувало Кавказ в 4 рази.
По-третє: війна в Азербайджані триває з 1991р. і по цей день.
Ще будуть питання про "небудівництво метрополітену"?
А за часи "царя гороха"...
Спустіться з небес на землю.
Нафта + газ - ось на чому базується економіка Азербайджанської Республіки. Цим все сказано.
Вас все ніяк не відпустить "чудове" життя в УРСР?
А за часи "царя гороха"...
Спустіться з небес на землю.
Нафта + газ - ось на чому базується економіка Азербайджанської Республіки. Цим все сказано.
Вас все ніяк не відпустить "чудове" життя в УРСР?
Видобуток газу Азербайджан - 40 млрд.куб
Видобуток газу УРСР - 68 млрд.куб.
Цим все сказано.
jasonua, ти зря плюсуєш - розвиток газовидобування Сибіру здійснювалось українськими спеціалістами, в основному з Івано-Франківська. Вся Тюмень співає українські пісні.
Георгич, так як було раніше,-вже не буде.
Треба жити сьогоднішнім днем і будувати комфортне майбутнє...Насолоджуйся демократієї і свободою слова.
Ти погано живеш зараз? Подивись які машини їздять по містах? А черги в автосалонах?
А то з твоїх постів вище виходить, що ти жалкуєш за комуністами, які за неправильні слова розстрілювали, або у кращому разі увязнювали... Така сама диктатура зараз у параші і білорусії.. Ти хочеш мати 10 нових станцій метро але сидіти з закритим ротом і одним диктатором у країні до його смерті?
Георгич, так як було раніше,-вже не буде.
Мова про ефективність сучасної хлодійської економіки.
Ти вважаєш ефективною? Я ні.
Треба жити сьогоднішнім днем
Я так не вмію.
будувати комфортне майбутнє...
"Хто не знає минулого, той не матиме майбутнього" (с
Насолоджуйся демократієї і свободою слова.
Вже насолодився. Брехуни всіх кольорів набрили.
Ти погано живеш зараз?
Я завжди жив, живу і житиму не погано. Але за державу обідно.
А черги в автосалонах?
На пристойні авто черги були завжди
А то з твоїх постів вище виходить, що ти жалкуєш за комуністами
Я жалкую за розумними людьми, яких раніше було набагато більше.
Ти хочеш мати 10 нових станцій метро але
Я хочу мати здорову, перспективну економіку країни, без але і без злодіїв при владі.
Я хочу мати понад 300 станцій метро, як у Парижі, чи комуністочному Пекіні.
Я хочу мати здорову, перспективну економіку країни, без але і без злодіїв при владі.
Я думаю, що всі українці цього хочуть.
Головне, щоб нам не заважала параша і її союзники..
Я думаю, що всі українці цього хочуть.
Головне, щоб нам не заважала параша і її союзники..
Ну ось ти думаєш, а азери це вже роблять.
І союзникам параші реальних триндюдей в Карабасі дали.
А ми 2 роки турецькими дронами лише пишаємся...
Сторінки Назад 1 … 185 186 187 188 189 190 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Прикольные картинки
Згенеровано за 0.259 секунд(и), виконано 68 запитів