Тема: Sandero Stepway 1.5 dci 2021
Всім привіт.
Настав і мені час розпочати бортовий журнал.
З літа в сім'ї з'явився новенький Stepway сіра комета. Наразі проїхали 6500 км. До цього їздив на Ланосі.
Ланос - дуже хороша машина і я був задоволений всім окрім низького кліренса, постійно щось чіпляв.
Тепер такої проблеми немає.
Технології не стоять на місці і Степвей це просто бомба у порівнянні з трудягою стареньким Ланосом. Іноді я за ним сумую, як він там у нового власника,
чи добре за ним доглядають
Комплектація ZEN + MediaNav, камера, підігрів сидінь, підкрилки, бризковики, сітка радіатора, сигналізація, замок КП.
Комплект килимків в салон та багажник отримав в подарунок, сумка з вогнегасником та іншими дрібницями також безкоштовно.
Загалом одні плюси.
Є декілька не мінусів, а більше питань, які не зовсім зрозумілі:
1. Пару раз було, що не вмикалася камера заднього огляду, а був напис на екрані - камера пошкоджена або не підключена.
Якщо вимкнути задню передачу і знову увімкнути - все ОК. І так було якщо завести машину і майже одразу вмикати задню.
Ще коли камера вмикається іноді картинка пару раз смикнеться, а потім нормально показує.
2. Магнітола іноді вмикається сама в момент запуску двигуна, але це мабуть якщо її не вимкнути перед тим як глушити авто і ще є підозра, що магнітолу треба вимкнути і трохи почекати, а потім глушити.
3. Полиця багажнику заїдає в нижньому положенні і не до кінця опускається на своє місце. Думаю притреться.
4. Іноді при запуску двигуна на хвилину - дві з'являється запах сирого лісу. Потім в процесі їзди більше не з'являється і так буває не завжди.
5. Після ланоса як на мене тіснувато ногам, довго звикав, що права нога чіпляє стінку тунелю.
А якщо в черевиках з тракторною підошвою - то чіпляюсь за килимок і це дико бісить. Поки перевзуваюсь в кросівки.
Пробував крісло вниз опустити- ще гірше чіпляє.