Доброго вечора! Чомусь цим літнім вечором вирішив відписатися тут.. Вперше з початку війни. Багато води утікло, я живу в Бучі. 25.02.22 примудрився з родиною втікти на дачу в село Андріївку під Бородянку, куди увійшли орки...Бачили все, і падіння міни в город, і кацапів (переважно косорилих бурятів) за грабунком. Виїхали 9.03.23 дивом до Львова, де пробули три місяці.. Потім повернулися в Бучу в напівзруйнований орками будинок зі згорілим дахом, за який була своя війна і зараз тривають роботи з його відновлення.. Але сам дах на нащ будинок і на мою голову і психіку повернувся особисто 24.12.2022 на Різдво. Я прийняв участь по роботі в обстеженні і відновленні 5 будинків, пройшов курси в Британії для цивільних інженерів по вибухотехніці і дії зброї на будівельні конструкції..
Між тим Сандеро зі "слабкою недостатньою літровою пачкою соку під капотом" виїхав неушкоджений, обсипаний землею від вибухів, маневруючи по дорозі серед трупів між Озерщиною і Королівкою в Київській області до Львова. У Львові мене зачепили двічі на парковці, бо дилентантів забагато, а вулиці затісні...Навіть вирахував хто - блонда років 50 на подертому дизельному Мегані, але довести не можна, бо не впіймали на"гарячому"))))
Ну то таке...
На спідометрі 86 тис, жодних негараздів, окрім замніеної в червні трубки кодиціонера, яка розтелепується на 3..4 році від трициліндрових вібрацій та пускає фріон.. Ходова в абсолютному порядку. а на Логані попереднього покоління вже на цьому пробігу міняв шарову..
Нині життя в порядку, продовжую працювати, відбудовувати, навчати студентів..Пишу статті з відновлення будинків після війни.
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0
Спасибо сказали: Aprox, Сарданапал, Андрей_123, Лево, Kap1toshka, Lavrik, grinder, Zevs, YT9