Re: На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
http://www.ocv.com.ua/catalog/?c=60
Автокаталог. Клуби любителів авто. Ми вже є ;) :)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
:rock: :rock:
на сайте праздника написано, что по заявке могут разместить в одной из школ... "вспомни дество"
ну что! туристы!
мы едем или нет!
давайте активней, большой гурьбой будет прикольно завалить во Львов!!!
отведаем львовского пива, може еще чего - на зависть Разумнику :alc: :storstark:
потому как, мне с работой нужно решать, еду я или нет!
Кельт - 4 людини (Кельт + Скіф + уже 2 зайца)
С пасажирами (зайцами) вышел небольшой облом. У людей появились проблемы со здоровьем и они с нами ехать не могут - в больнице оба :acklad:
Так что только 2 человека Кельт + Скіф. Мож кто-то упадёт на хвост. На выходных узнаем - напишем в понедельник
2 Zevs
Присоединяйся! Мест куча и машина не нада - на своих везём :storstark: :alc: Давай...
давайте серьезней ,кто едет :
по моим подщетам точно есть только 3 человека: Кельт Скіф. knizhenko aleksandr.
есть еще желающие???
smyk На киевской трассе (Киев-Львов) раньше был (есть) кемпинг прямо перед въездом в город - не узнавал там на счет мест (мы там рядом раньше гудели в ресторане неподалеку)?
На кемпінгу не був. Думаю, там також зайнято. Був на базі "Узлісся" в Бібрці. Оплатив два 4-місних номери. Там супер! Озеро, на березі літнє кафе, мангал. Домовився з адміністратором, що в разі потреби приїдемо з своїм м'ясом. Номери великі, кухня здається непогана, стоянка охороняється. Їхав туди 20 хв. Одним словом, цей варіант кращий, ніж ночувати у Львові (буде купа народу, у Львові і в несвяткові дні проблема з стоянками для машин, я собі уявляю, що буде творитись на день міста).
Так що ЛАСКАВО ПРОСИМО! :rock:
Відповідь і кількість людей мені потрібно до 9.00 в понеділок
(щоб зняти бронь в разі чого).
Попередній план зустрічі логановодів у Львові 30.09 - 1.10 (до обговорення):
30 вересня (субота)
13.00-14.00 - зустріч львівських і київських логановодів.
14.00-15.00 - обід, парковка машин.
15.00-21.00 - екскурсія по Львову, святкові заходи
21.00 - виїзд зі Львова на базу "Узлісся"
21.30-21.45 - поселення
21.45-........ - вечеря (можливо шашлик), пиво і т.д.
1 жовтня (неділя)
9.00-10.00 - сніданок
10.00 - виїзд у Львів
10.30-18.00 - екскурсія по Львову, обід, святкові заходи
18.00 - концерт Горана Бреговіча (або виїзд зі Львова, ящо всі будуть замучені, все таки ще дорога до Києва)
Орієнтовні витрати на одну людину (не рахуючи бензину):
Місце в 4-х містному номері + сніданок - 95 грн.
субота (обід + пиво) - 50 грн.
неділя (обід + пиво) - 50 грн.
Разом: ≈ 200 грн.
...эх блин....не травите душу....тут ещё жену в крёсные мамы зовут....как назло на 30 число...и не во Львлв, а в Житомир
13.00-14.00 - зустріч львівських і київських логановодів.
де проходитиме зустріч??
У Львові! :D Поки що визначаємось принципово, скільки киян приїде на святкування дня міста, якщо приїдуть взагалі. А з самим місцем у Львові - це питання технічне.
smyk Якщо вистачить часу, заплануйте екскурсію для киян на Личаківський цвинтар, Шевченківський гай.
ОК. Але народ щось притих. Передумали їхати?
smyk Ні, просто сьогодні вихідний.
та не притихли ми! мене дружина відпустила , на роботі все владнав, ось тільки народу замало ! :(
...эх блин....не травите душу....тут ещё жену в крёсные мамы зовут....как назло на 30 число...и не во Львлв, а в Житомир
ну так жену в Житомир, а сам снами!!! :D :D :D
Переносимо остаточний термін, щоб визначитись з кількістю людей з понеділка на вівторок в 9.00
2 smyk
В нашій машині точно 4 людини , Кельт + Скіф +2 зайці +knizhenko aleksandr=5 це ті що точно.,
ще знаю ZEVS собирався , як ви там ????
2 smyk
В нашій машині точно 4 людини , Кельт + Скіф +2 зайці +knizhenko aleksandr=5 це ті що точно.,
книженко+ 1 возможно, буду знать во вторник!
К сожалению, я пас
2 ZEVS
Жаль , хотели б видеть тебя в нашей компашке
Кельт + Скіф +2 зайці
дык что, едут ваши зайцы?
Да едут, другие... нашли пассажиров за компашку погулять...
От меня со Скифом едут ещё 2 пассажира. Т.е. 4 человека ОДНОЗНАЧНО ЕДУТ!!! Теперь Саша knizhenko aleksandr + 1 (возможно), т.е. реально пока 5-6 человек, М А Л О В А Т О Б У Д Е Т , МАЛОВАТО!!! :storstark: Народ, активней!!! Тем более, что едут практически все свои и сдружимся :alc:
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → На екскурсию во ЛЬВОВ 30.09.06
Згенеровано за 0.116 секунд(и), виконано 94 запитів