Сіренький написав:Може хто в темі.
Потрібно ноут 15" до 30т грн.
Порадьте з чого вибирати по надійності і ремонто-придатності. Ігри можливо так але по бюджету який є.
По надійності і ремонтопридатності беріть системний блок. Сервіси зараз настільки не компетентні, що навіть ремонтопридатну залізяку зробити не здатні.
Майстрів які щось здатні робити, треба на руках носити...
Якщо гратись, беріть товстий ноутбук, тоді є надія на нормальну систему охолодження. На тонких процесор та відеокарта будуть працювати на повну потужність лише 5хвилин потім будуть скидувати частоти щоб не перегрітись.
Ось для прикладу
https://rozetka.com.ua/ua/asus-90nr07p2 … 331937575/
Видув гарячого повітря на 4 сопла*( 2 назад вліво та вправо) в самого схожа компоновка
в самого схожий ноут на R5 5600 з картою 3050, в ельдорадо купував за 31 тисячу
по недолікам можу сказати тихуваті динаміки, яскравості дисплею в яскравий день на вулиці не вистачає. Матеріал корпусу вказаного ноутбуку схожий на мій, по ньому можу сказати дуже сильно замазюкується жиром з рук, навіть якщо на перший погляд руки чисті Також до недоліків слід віднести вагу, якщо буде тягати тендітна жіночка, то ноут важкуватий, якщо рахувати разом з зарядкою.
От по залізу бомба, є вільний м2 слот на материнці, по вказаній моделі інформації не знайшов, але тут схоже на лотерею, якісь моделі мають ОЗУ 8 гб розпаяно і + 8 в слоту, у якихось навпаки не розпаяні і озу в слотах, але можуть бути варіанти, що 16гб один модулем, SSD не розпа'яний (у ноута 2 слоти м2). Якщо в налаштуваннях фірмової утиліти виставити керування живленням операційною системою то можна дивитись десь 6 годин фільми на акумуляторі. Якщо живленням керує фірмова утиліта, то меньше 4 годин буде. Ну це на моєму залізі, цей процесор що вказаний потужніший, відповідно автономність повинна бути гіршою.
ВАЗ 21111 2003 -> Renault Logan 2013 -> Renault Clio 2011 -> Ravon R4 2017 (Chevrolet Cobalt)
0