Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
А я меньше 3 раз не могу без кофеина.
Тоді просто багато пий води, щоб підтримувати рівень гідрації організму.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Сторінки Назад 1 … 226 227 228 229 230 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
А я меньше 3 раз не могу без кофеина.
Та вроде пью. Но я кофе пью аля моча почти. Нада правда меньше пить. Разок срання чтобы проснуться и хватит )))
az74 написав:Переболевшим рекомендуется отказаться от кофе. Кофеин приводит к обезвоживанию организму, в связи с чем повышается свертываемость крови и снижению в ней различных микроэлементов.
Блин. А я меньше 3 раз не могу без кофеина. Ну хотя бы на 1 раз нада перейти. Правда любитель кофе-моча в смысле не крепкого но все равно.
Это просто привычка. Я когда курил, тоже без кофе не мог. По 2-3 раза в день, с сигареткой, красота. Бросил и курить и кофе. Раз в неделю могу выпить, и то не всегда. Правда снится иногда
По 2-3 раза в день, с сигареткой, красота. Бросил и курить и кофе
Тоже бросил курить. Уже 13-й год. Но без кофе никак. Но только зерновой!
В тему - если кто не знает. Эрдоган по прилету от Зеленского сразу заболел Омикроном
Пульс 100-110 постоянно. Семейный говорит что это часто при ковиде. Кто свой пульс контролировал?
УЗИ сердца не помешает на предмет миокардита .... И... щитовидку проверить, гормоны...
Переболевшим рекомендуется отказаться от кофе.
Ну... Украинские семейные врачи еще не такую чушь порекомендуют.... Кава скорей благо в период лечение и восстановления.... Минимум пяток чашек в день крепкого кофе... Правда только запариваю...
Кофе - гепатопротектор, антиоксидант, защищает сердце и сосуды... В общем не стоит слушать семейных лекарей в части отказа от кофе...
Сегодня получил диагноз - ковид19 , ликар со страхерной кампании , прям из трусов выпрыгивала - кохвэ низзззя ни в якому рази , самое оптимальное 3-4 литра теплой воды в сутки или какиенить настои трав , при конкретном вопросе , а именно каких трав тупо отморозилась спрашивал три раза за время общения , всё время спрыгивала с ответа .
кохвэ низзззя ни в якому рази
омикрон по сосудам дает прикурить, у меня например давление жахнуло до 150 верхнее, вот наверное что бы не стимулировать рост давление и говорят не пейте кофе
Переболевшим рекомендуется отказаться от кофе
Переболел. Кофе пью. Всё норм, хоть и гипертоник. Врач тоже не говорила, что нельзя. И во время болезни пил.
До 40 лет ты издеваешься над организмом, после 40 он над тобой
До 40 лет ты издеваешься над организмом, после 40 он над тобой
Мой случай
az74, сьогодні сімейний лікар сказала, що не чула про шкоду кави у ковідний та постковідний період.
Yanus, вакцинація потрібна для людей з слабким імунітетом і з хронічними хворобами. Переважно це люди 50+
Омикрону по большому вакцинация безразлична. А Дельта ощутимо хуже протекает без вакцины
я уже делаю вывод по всем моим наблюдениям - омикрон дольше и хуже протекает как раз у вакцинированных. но будем еще дальше смотреть. от СМИ не ждите откровений и открытий. никто не скажет что поголовная вакцинация носит очень сомнительный характер.
так что смотрите сами, спрашивайте как у других. делайте свои выводы не на эмоциях.
Свои выводы. У мамы, два короновака - два дня температура, три дня кашель и сопли. Дальше никаких проблем, сидела себе на даче две недели на больничном на 100% оклада.
Сестра, без прививок - неделя головной боли, соплей, горла, слабости что из дому не выйдешь.
Yanus, вакцинація потрібна ...
Уже месяца 3, а то и пол года доказываю здесь, только долбодятлам на это пох, что вакцинация никаким боком не влияет на течение короны. Это доказано практической медициной.
ЗЫ. Жирик 8 раз привит...
ЗЫ. Жирик 8 раз привит...
Є інфа якими вакцинами? Може таке бути, що записано спутнік а вкололи зовсім інше?))
jasonua, особисто мене цікавить лише одне - хай би здох і як найскоріше.
До речі там, і Зюганов сусід по палаті...
Это доказано практической медициной.
А як ти поясниш, що з 10ти госпіталізованих попадається 1-2 не вакцинованих?
Сіренький, розкажи цю казочку лікарям))). У них чудове почуття гумору.
Я нікого ні в чому не переконую, і я в медицині не спеціаліст, я просто ділюсь практичним досвідом, лікарів, які мають дійсну медичну практику.
Сіренький, розкажи цю казочку лікарям))). У них чудове почуття гумору.
Розказувати нікому нічого не потрібно. Я і сам маю певну реальну статистику і можу зробити аналіз. Хіба може ти кажеш про Коронавак введений 6ть місяців назад? Особисто знаю скільки людей госпіталізують і скільки з них вакциновані і коли. Додатково є інша статистика з відділення де лікують людей. До того ж, чому наприклад досвідчений і анестезіолог Довбров зробив собі бустер задовго того, як його дозволили робити простим громадянам в порядку черги?
Чи ти тут кажеш про сімейників і бригадам ШМД яким почали доплачувати за ковід?
Я бачу, що нашим медикам і фармацевтам вигідно їх лікувати.
Одні отримують суттєві доплати - хоч раз в житті вийшли на нормальнйи рівень ЗП, а фармацевти продають на мільярди фуфломіцину.
вакцинація потрібна для людей з слабким імунітетом і з хронічними хворобами.
ой як не просто буває тим, хто не привитий і до корони думав, що не в групі ризику. Від 35 років іноді так косить, що потім тільки і чекають вакцинації. А ще якщо перед цим десь хворіли іншим або приймали антибіотик....(
...і скільки з них вакциновані і коли.
із 100 тих вакцинованих лише третина, якщо не менше вакцинованих по факту, якоюсь вакциною, якогось зберігання, якимось лікарем, колись.
чому наприклад досвідчений і анестезіолог Довбров зробив собі бустер задовго того, як його дозволили робити простим громадянам в порядку черги?
А Жирік 8 разів коронувався)))
Чи ти тут кажеш про сімейників і бригадам ШМД яким почали доплачувати за ковід?
Їм нічого не доплатили.
І я насправді вірю, що вакцина, розроблена на початку 2020 ефективно діє проти всіх корон 2021-2022. І я не менше вірю, що саме цю мегавакцину вколять українціям, на шару, та ще й 1000 домажуть.
із 100 тих вакцинованих лише третина, якщо не менше вакцинованих по факту, якоюсь вакциною, якогось зберігання, якимось лікарем, колись
якраз які маю на увазі нормальне вакцинування двома дозами Файзер/Модерна.
Якщо хтось купував сертифікати то їх проблема.
Сторінки Назад 1 … 226 227 228 229 230 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Згенеровано за 0.242 секунд(и), виконано 63 запитів